aman bende hakaret deyince baska b,sey sandım küfürle ana avrat gibi yaba baska gerizaklı beyinsizde o kadar bisey yok takma :) benceValla sesim de yükseliyor bazen hakarette ediyorum. Yaptığımın çok yanlış olduğunu biliyorum fakat o an kendime engel olamıyorum.
Dün gece bile tartışırken ona gerizekalı beyinsiz falan dedim.. Adam gözümün önünden git dedikçe daha beter kuduruyorum resmen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merak ediyorm
- Konu Sahibi limoncu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Niye topa tuttular kiz soylediklerinde yanlis birsey yok ki
demek ki yanlış bulan var
küfür hakaret etmemek saygı gösterisi değilse senin saygı anlayışın ne?bizde 2 si var ama saygı yok ask cokkk sadaket desen sonsuz ama saygı bilmiyorum küfür hakaret saygı gösterisimidir yani biz bagrırız 5 dakka sonra gelir barısısırz bizimki öfke patlamasımı diyorum acama bagrıyoz bagrıyoz 5 dakak sonra geciyo
eskiden esya kırma huyumuz vardı simdi biraz biraz o yok en azından
yani sen eşler arasında ki saygıyı nasıl tanımlarsın?
ben dun esıme ılk kez bagırdım oda soyle oldu
benı m herıfcanın bı huyu var actıgı tum dolapları acık bırakır hıc kapatmaz
yanı sınek var toz var allah korusun bocek olur kafamızı carparız ne gerek var huylanırım
mutfaga su ıcmeye gıder bı bakarım tum dolaplar acık
elbıse dolabı ayakkabılık havluluk yatak dolabı aklınıza ne gelırse hep acık
evlenmeden 2 ay onceden berı soylemeye basladım 9 aylık evlıyım hala canım bak yıne acık unutmussun dıye dıye dıye dıyeeee
dun acık unuttugu dolaba bı yumruk attım oyle kapattım gozunun onunde
sana son kez soyluyorum bıdaaha dolaplar acık bırakılmıcak dedım
benı ılk kez oyle gordugu ıcın sesı ıcıne kactı pekı hayatım dedı
sabah kontrol etım arkasından ıse gıderken actıgı tum dolapları kapamıs
ama ben bagırdıgım ıcın cok uzuldum gızlı gızlı agladım
sureklı bagırmadıgım ıcın benı cıddıye aldı hemen duzelttı ama tavrıma uzuldu
sızde sureklı bagırırsanız sızı cıddıye almaz
sonuc bu[/QUOTE
dolap kapakları bendede acık tır hic kapatmaz cekmeceler öyle bi sey alır acık kalır bi gece kafasına dank edicek o olucak aslında yazsam cok olumsuz yön var hatta kızlar igg bu adamı nasıl cekıyosun derler o yüzden o konuya hic girmicem
suanki konum sinirim bagırmam hakaret etmem cünkü esimin cocuk tavırları
mesela bi gin kavga ettik anlatıyım ellerimi kestmistim yazlık domatez yapmıstık rendelerken baya ellerimin ici tırlarklarımın yanı falan cizilmisti esim hamur almaya gitti kızarma yapıcaktım normal de yarım eder dedimki bu hamurları böl en azındna ben hemen acıp tavaya atıyım yok iste ben isten geldim yorgunum bilmemne bi süür söylendi bende zaten yorulmusum bi anda patladım dedim sana ne hamur var ne bisey hamuru cöpe attım oda 1 litre ayranı yeni aldıgımız halının üstüne patlattı bende kızdım gittim odaya dedim naparsan yap hic ellemicem 5 dakka söylendi telefonda yemek sparis etti geldi sen yemezsen ben yiyemem simdi dedim defol halının halıne bak duvarlara bak yerleri sildi halıyıda hemen yıkamaya verdik anlık sinirimiz cok fazla ikimizinde
çok yumuşak anlayışlı biriyim,ama erkek arkdaşım onu üsrekli aşağılayan,bağıran hiç memnun olmayan,onu aldatan eskisine döndü,bilemıyorum tatlım,hep derdiki özgüvenımı yerle bir etmiş,senden sonra ınsan olduğumu analdım,güvenım gelid derdi,bağırıp kırarark dökerek tehditle benı ezmiş,yok etmiş,korkutmuş derdi,benımle arası hep çok ıyıdı,sakınki bağır bence,sonuç ona döndü...ağbısı ve ablası bu alışmış,eşek hoşaftan anlmaz ne halı varsa gönrsün layığı o dediler,geçen duydum,sınır tedavısı görüyormuş,
Kiz limoncu ille anasina bacisina mi sovmek lazim hakaret icin sen de bir alemsin gerizekali beyinsiz de hakaretaman bende hakaret deyince baska b,sey sandım küfürle ana avrat gibi yaba baska gerizaklı beyinsizde o kadar bisey yok takma :) bence
Kocan sana beyinsiz dese hosuna mi gider?
Koca milletine ne soylersen koca ona donusur zaten adama gerizekali asagi gerizekali yukari dedikce bir bakarsin ki adam gercekten gerizekali olmus
aynen öyle.bildiğin çok büyük hakaret bu.Kiz limoncu ille anasina bacisina mi sovmek lazim hakaret icin sen de bir alemsin gerizekali beyinsiz de hakaret
Kocan sana beyinsiz dese hosuna mi gider?
Koca milletine ne soylersen koca ona donusur zaten adama gerizekali asagi gerizekali yukari dedikce bir bakarsin ki adam gercekten gerizekali olmus
bu arada çok güldüm son yazdığınıza
bı hamurun gelebıldıgı o hal
bı ayranın ıcler acısı durumu
:S
aslında bırsey dıyımmı yanlıs anlamayın gercekden samımı soyluyorum
bence sız esınız olmadan esınızde sız olmadan yasayamaz
ıkınızde aynısınız
buyuzden koy ver gıtsın
fazla cıddıye alma herseyı
ısteklerınıde bagırmadan soylemeye calıs
kısı karsısındakıne baka baka benzer
bırbırınıze cok benzıyorsunuz
(uslub konusunda)
Ben de cok begenerek ve inanarak yazdimaynen öyle.bildiğin çok büyük hakaret bu.
bu arada çok güldüm son yazdığınıza
biz diyoruz zaten ikimzide baskasıyla evlense ne yaparmısız acaba ask anlamında cok mutluyuz mesela simdi herkezin farklı kimi bana saygı duymayanla evlenmem der ama bizimki 5 bilemedin 10 dakka olur kızdıklı hic görmeyiz benim en azındna mantıklı direnislerim var ama esimin kavgaları hep sacma olduguna mesela yemeke cok saka yapar el hareketi falan bende kızarım yapma elleme diye bi gün böyle hareket cekiyo gene bende elini ittim o andada catalın ucu gözünün yanına geldi bu tabi sofrayı attı yerler duvarler pirinc yogurt gözüm cıktı diye bagrıyo 5 dakka sonra geldi yanıma cıktımı gözün ver de takıyım dedim gülüyo dedim sen dengsizm,sin arkadasın akıl saglıgın yokmu catalın ucu gözüne geldi cizmedi bile ki senin sapık ellemen yüzündne dedim sofrada sürekli insna ellenirmi amabı hamurun gelebıldıgı o hal
bı ayranın ıcler acısı durumu
:S
aslında bırsey dıyımmı yanlıs anlamayın gercekden samımı soyluyorum
bence sız esınız olmadan esınızde sız olmadan yasayamaz
ıkınızde aynısınız
buyuzden koy ver gıtsın
fazla cıddıye alma herseyı
ısteklerınıde bagırmadan soylemeye calıs
kısı karsısındakıne baka baka benzer
bırbırınıze cok benzıyorsunuz
(uslub konusunda)
böyle iste bizim sacma sapan kavgalarımız
bi gecede böyle sırnasmaktan gene kavga cıktı ben yapma dedim o anda bende git falan dedim laptoptayım altı laptop u kırdı ekranı paramparca oldu o arada ayagı sehpaya takıldı onuda kırdı sonraaaaaaaaaaaaaaa
ben diger odaya gittimde kırmıs laptopu tabi
yanıma geldi sarıldı 1 saat agladı askım özür dilerim ben bisey yaptım neee laptopu kırdım bagarmaktan bogazlarım agırmıstı sen nasıl kırarsın diye sonra sabahı gitti götürdü popomuza 570 lira girdi
benim için evlilik güven-saygı-sevgi üzerine kurulu..
ama bazen bende eşimde saygı çerçevisini aşabiliyoruz..hepimiz insanız ve sinirleri alınan insan yoktur heralde..önemli olan o andaki sinir kontrolü..ben sinirlendiğimde eşim sakin durup başka odaya gidiyor ama bazen öyle bir hal olıyorumki onun peşinden odaya gidiyorum :)
laylaylom bir hayat evlilik olduğunu düşünmüyorum..illaki tartışma olur ama tartışmayı bile minimum düzeyde yapmak lazım..öfke kontrolü zor ama sağlıklı evlilik için başarmak lazım..
ama bazen bende eşimde saygı çerçevisini aşabiliyoruz..hepimiz insanız ve sinirleri alınan insan yoktur heralde..önemli olan o andaki sinir kontrolü..ben sinirlendiğimde eşim sakin durup başka odaya gidiyor ama bazen öyle bir hal olıyorumki onun peşinden odaya gidiyorum :)
laylaylom bir hayat evlilik olduğunu düşünmüyorum..illaki tartışma olur ama tartışmayı bile minimum düzeyde yapmak lazım..öfke kontrolü zor ama sağlıklı evlilik için başarmak lazım..
bence temizlik sorununu da abartıyor gibi geliyor bana..Eşin cennetlik...hem senin aileni hem senin gereksiz bin tane kaprisini cekiyor .
Temizlik sorunu da olmasa yimirta gibi adami harciyosun diycem.
biz diyoruz zaten ikimzide baskasıyla evlense ne yaparmısız acaba ask anlamında cok mutluyuz mesela simdi herkezin farklı kimi bana saygı duymayanla evlenmem der ama bizimki 5 bilemedin 10 dakka olur kızdıklı hic görmeyiz benim en azındna mantıklı direnislerim var ama esimin kavgaları hep sacma olduguna mesela yemeke cok saka yapar el hareketi falan bende kızarım yapma elleme diye bi gün böyle hareket cekiyo gene bende elini ittim o andada catalın ucu gözünün yanına geldi bu tabi sofrayı attı yerler duvarler pirinc yogurt gözüm cıktı diye bagrıyo 5 dakka sonra geldi yanıma cıktımı gözün ver de takıyım dedim gülüyo dedim sen dengsizm,sin arkadasın akıl saglıgın yokmu catalın ucu gözüne geldi cizmedi bile ki senin sapık ellemen yüzündne dedim sofrada sürekli insna ellenirmi ama
bi gecede böyle sırnasmaktan gene kavga cıktı ben yapma dedim o anda bende git falan dedim laptoptayım altı laptop u kırdı ekranı paramparca oldu o arada ayagı sehpaya takıldı onuda kırdı sonraaaaaaaaaaaaaaa
yanıma geldi sarıldı 1 saat agladı askım özür dilerim ben bisey yaptım neee laptopu kırdım bagarmaktan bogazlarım agırmıstı sen nasıl kırarsın diye sonra sabahı gitti götürdü popomuza 570 lira girdi
Erkek yasak olmasa limoncunun esi de geldin bi de onu dinleyelim cok isterimbence temizlik sorununu da abartıyor gibi geliyor bana..