kızlar merak ediyorm

limoncu sen bu kocayı sar sarmala.

Totoya girme kismina kadar iyiydi de su kadar acik anlatma su seylerinizi ya.

Anlattığınız kadarıyla uyumsuz bir çiftsiniz. Biri birine uyacak başka yolu yok bu ilişkinin sürdürülebilir olması için.

Totoya girme kismina kadar iyiydi de su kadar acik anlatma su seylerinizi ya.
cnm sende bi cümleyi gördün be iyi niyetlimisin yoksa acık arayıcımı anlamadım ben bir cümleden girip konumu kapattırmak mı amacın lütfen böyle polimik yazıp konumu kapatmaksa hic yazma

cnm sende bi cümleyi gördün be iyi niyetlimisin yoksa acık arayıcımı anlamadım ben bir cümleden girip konumu kapattırmak mı amacın lütfen böyle polimik yazıp konumu kapatmaksa hic yazma
Bana ne yav senin konunun kapanmasindan derdim ne olur konunla.azicik adapli yaz diyorum.azicik dikkat et diyorum.off.

Anlattığınız kadarıyla uyumsuz bir çiftsiniz. Biri birine uyacak başka yolu yok bu ilişkinin sürdürülebilir olması için.
ask olmasa ben hep bunu diyorum hatta esime bile normalde hicc anlasamıcam biri esim ama ask bizi baglayan ben mesela sinemaya gidiyim sosyal faliyet acısından severim gezip eglenmeyi günlük tatiller doga yürüyüsleri ne biliyim ama esim daha farklı ha sen dersen ki neden esin böyleydi evlendin cünkü cıkarken bana ayak uyduran biriydi ne dersem he he diyen simdi evlendik yine isteklerime hayır demez ama
farklıyız yani diyorum yolda görsem tanımam seni bazen :)))

esimse köye gitsin traktör sürsün bana göre sacma sapan seyler yani gencsin hayatını yasa bu güne gelmicen bidaha 27 yasında kadar anası yoktu senede bir gelirlerdi evlendik kıymetli oldu mesela cok sacma

kendi düsüncesini fikrini savunamıyo benim tarafımdadan olsa kendi tarafındanda olsa siyası yada ne olursa olsun is ile ilgili kendi düsüncesini söylmiyo onlar ne diyosa he he diye ya nasıl dersin diyorum sen bi bireysin dik su basına omuzlar dısarı yap diyorum kendini asker gibi ama anlamıyo

Ben çooook büyük bir kavga olmadığı sürece hiç sesimi yükseltmem( ki 2 defa oldu öylesi 3 yıllık evliyim) bence ilişkiler başta nasılsa öyle gider, o aşsa da sen saygıyı, belli bi ses tonunu, seviyeyi aşmadığın sürece zamanla o da senin düzeyine gelecektir. Evlilikleri çok yıpratmamak lazım ki yaşlılıkta biraz olsun çekilir bir tarafı kalsın

belki sen biraz sen bukadar yönlendirmeye çalışmasan daha iyi olur.

eşinizde sizde bi tuhafsınız anlamlandıramıyorum konunuzdaki bazı noktaları

Eşim hiç benim bağırma sesimi duymadı.7 sene + 7 sene evlilik toplamda 14 senedir birlikteyiz.
Haa lakin sesimin çıkmıyor olması herşeyi kabul ettiğim anlamına da gelmez asla.
Toplarım toplarım akrep burcuyum unutmamda hiç anacım:) sonra yine sessiz ama derin darbeli vuruşlar yaparım.

Ben de bazen sinirime hakim olamayip sesimi yukseltiyorum erkek arkadasima. Hakkaten nasil dengelenir bu kontrolu nasil sagliyorsunuz ?

Uzun bir süre mi bilmem ama 4 yıllık evliyim... Bırak bağırmayı sesimi bile yükseltmem kolay kolay... Sevgi ne kadar önemliyse saygı da o kadar önemli benim için... Saygı yoksa sevgi beslenemez... Yavaş yavaş ölür...

Ben ayni sendenim.. Cabuk sinirlenebiliyorum bazen. cok keskin kurallarim oluyor bazen bu gerilim sebebi oluyor. Fakat esim de beni taniyor bu druma aliskin. Ben de onun gönlünü aliyorum. Yani aslinda sorun olmuyor gelip geciyor. birbirimizi seviyoruz. ha bazen kiyamet bile kopuyor. Napalim.. Bazi konularda cok zitiz. Ama mutluyuz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…