ben dun esıme ılk kez bagırdım oda soyle oldu
benı m herıfcanın bı huyu var actıgı tum dolapları acık bırakır hıc kapatmaz
yanı sınek var toz var allah korusun bocek olur kafamızı carparız ne gerek var huylanırım
mutfaga su ıcmeye gıder bı bakarım tum dolaplar acık
elbıse dolabı ayakkabılık havluluk yatak dolabı aklınıza ne gelırse hep acık
evlenmeden 2 ay onceden berı soylemeye basladım 9 aylık evlıyım hala canım bak yıne acık unutmussun dıye dıye dıye dıyeeee
dun acık unuttugu dolaba bı yumruk attım oyle kapattım gozunun onunde
sana son kez soyluyorum bıdaaha dolaplar acık bırakılmıcak dedım
benı ılk kez oyle gordugu ıcın sesı ıcıne kactı pekı hayatım dedı
sabah kontrol etım arkasından ıse gıderken actıgı tum dolapları kapamıs
ama ben bagırdıgım ıcın cok uzuldum gızlı gızlı agladım
sureklı bagırmadıgım ıcın benı cıddıye aldı hemen duzelttı ama tavrıma uzuldu
sızde sureklı bagırırsanız sızı cıddıye almaz
sonuc bu[/QUOTE
dolap kapakları bendede acık tır hic kapatmaz cekmeceler öyle bi sey alır acık kalır bi gece kafasına dank edicek o olucak aslında yazsam cok olumsuz yön var hatta kızlar igg bu adamı nasıl cekıyosun derler o yüzden o konuya hic girmicem
suanki konum sinirim bagırmam hakaret etmem cünkü esimin cocuk tavırları
mesela bi gin kavga ettik anlatıyım ellerimi kestmistim yazlık domatez yapmıstık rendelerken baya ellerimin ici tırlarklarımın yanı falan cizilmisti esim hamur almaya gitti kızarma yapıcaktım normal de yarım eder dedimki bu hamurları böl en azındna ben hemen acıp tavaya atıyım yok iste ben isten geldim yorgunum bilmemne bi süür söylendi bende zaten yorulmusum bi anda patladım dedim sana ne hamur var ne bisey hamuru cöpe attım oda 1 litre ayranı yeni aldıgımız halının üstüne patlattı bende kızdım gittim odaya dedim naparsan yap hic ellemicem 5 dakka söylendi telefonda yemek sparis etti geldi sen yemezsen ben yiyemem simdi dedim defol halının halıne bak duvarlara bak yerleri sildi halıyıda hemen yıkamaya verdik anlık sinirimiz cok fazla ikimizinde