Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar lütfen yardımm eşimle ilgili
- Konu Sahibi d_d_a
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik karı koca sıkıntı sorun
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2017
- 426
- 1.287
- 113
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.937
- 78
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Merhaba kızlar ben iki senelik evliyim Pandemi zamanı nikah yapmıştık aralıkta da düğün yaptık evlendikten üç ay sonra eşimin telefonunda bir kadınla konuşmalar gördüm resim atmışlar birbirlerine ama silinmiş fotoğraflarda gördüm yani son silinenler de hatta kayınvalidem bizdeydi ben ağladım gördü oda gördü yani diğer günü hiç konuşmadık ve bana mesaj attı akşam işte nereye gidelim nereye yemek yiyelim falan diye biraz surat yaptım ama sonra gene barıştık daha sonra kısa bir zaman sonra eşimin dükkanına yeni bir çalışan geldi onun çıplak resimlerini gördüm o zaman ayrılmayı konuştuk ayrılacaktık bana açıklama olarak işte o benim çalışanım gelecek işte eski sevgilisi tehtit ediyor işte çalışmaması için falan öyle şeyler söyledi ben tabi inanmadım yani aramızda böyle bir güven problemi oldu yani o zaman ve eşim ilk resimleri telefonunu o kızla mesajlarını falan gördüğümde bana çok kızmıştı telefonu bir daha karıştırmıycaksın işte eline almayacaksın diye bir zaman sonra şifresini değiştirdi zaten neyse ben bayadır şifresini bilmiyordum hani sıkıntımız yok diye artık bakmak da istemedim çünkü her baktığımda bir şey göreceğim diye korkuyordum geçen arabada giderken şifresini gördüm müsait bir zamanda yani duşdayken telefon aldım baktım yabancı kadınlara işte Ruslara falan kalp atmış Rusça bir şeyler yazmış önemsemedim sonuç olarak hani yabancı onlarla ne olabilirki dedim ama 3 4 gün önce de eski sevgilisi buna mesaj atmış işte ne yapıyorsun seni merak ettim nasıl gidiyor evlenmişsin gibi mesajlar atmış birbirine oda işte evet evlendik ev var kurduk gibi konuşmuş ama kadın konuşmak istiyor gibi gördüm bugün tekrar baktım bayağı artık hani öptüm görüşürüz işte eskiden nasıl yapıyorduk işte gel sarılalım ben öptüma sen sinirlenme hadi görüşürüz işte artık böyle normal ne konuşuluyorsa artık öptüm görüşürüz bye falan kızlar sizce ben ne yapayım ya beni sevdiğini düşünüyorum ama sevgi böyle bir şey değil yani ben ayrıldıktan sonra ne yapacağımı da düşünüyorum hani ayrılsam ne olacak ki sanki ondan sonraki insan çok farklı mı olacak gibi düşüncelerim var ama bunu bilemem yani yaşamadık yani ben bilemiyorum ne sizce ne bunu söyliyim mi ama söylediğimde telefonunu karıştırdım anlayacak ama benim hiç keyfim yok yani ona hiçbir şey yapmak istemiyorum akşam geldin hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum ama benim içim çok sıkılıyor ve bunu paylaşacağım bir kardeşim kayınvalidem teyzem bunları söylersen daha çok ortalık büyüyecek ve ben kimseye duyur Mak istemiyorum bilmiyorum kızlar bana yardımcı olur musunuz??????
Mutlaka doktora gidin. Aldatılıyorsunuz bir de üstüne hastalık kapmayın.
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.807
- 598
La havleee.. Daha ne yapması gerekiyor? Sanırım yatakta basana kadar ikna olmayacaksın.
Aklima sener senin sahnesi geldi "yaz kizim, iki cuval cimento"...
- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Bu konunun sonu canım kocişkoma laf ediyorsunuz + üyelik iptali.Aklima sener senin sahnesi geldi "yaz kizim, iki cuval cimento"...
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- 13 Nisan 2023
- 442
- 1
- 906
- 23
- 26
Buraya kadar okudum sonra tavsiye vermekten vazgeçtimbeni sevdiğini düşünüyorum
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
İğrenc biriyle evlisin. Sen kendine böyle birini yakıştırıyorsan burdaki kimse sana bir şey diyemez.Ben daha 23 yaşındayım 35 yaşında
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Artik bosan dememeye karar verdim. Bence kuma al
En azından bir kadınla aldatılmış olur sadece. Bence çok yerinde bir öneri
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.210
- 1.123
- 45
Eee yani?Ben daha 23 yaşındayım 35 yaşında
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
En temizi ya getirsin kumayi adamın işini görsün en azından kendi karısına bulaşmaz böyle herifler.Artik bosan dememeye karar verdim. Bence kuma al
Kadınlar biraz rahat etsin kumayi hizmetçi gibi kullansınlar