• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımm eşimle ilgili

Boşanacaksanız boşanın bu herif adam olmaz. Ha yok boşanmayacaksanız bir daha telefonunu karıştırmayın canınızı sıkmayın hiç bişey yok gibi davranın. Bari gururunuz ayakları altına alınmasın

Merhaba kızlar ben iki senelik evliyim Pandemi zamanı nikah yapmıştık aralıkta da düğün yaptık evlendikten üç ay sonra eşimin telefonunda bir kadınla konuşmalar gördüm resim atmışlar birbirlerine ama silinmiş fotoğraflarda gördüm yani son silinenler de hatta kayınvalidem bizdeydi ben ağladım gördü oda gördü yani diğer günü hiç konuşmadık ve bana mesaj attı akşam işte nereye gidelim nereye yemek yiyelim falan diye biraz surat yaptım ama sonra gene barıştık daha sonra kısa bir zaman sonra eşimin dükkanına yeni bir çalışan geldi onun çıplak resimlerini gördüm o zaman ayrılmayı konuştuk ayrılacaktık bana açıklama olarak işte o benim çalışanım gelecek işte eski sevgilisi tehtit ediyor işte çalışmaması için falan öyle şeyler söyledi ben tabi inanmadım yani aramızda böyle bir güven problemi oldu yani o zaman ve eşim ilk resimleri telefonunu o kızla mesajlarını falan gördüğümde bana çok kızmıştı telefonu bir daha karıştırmıycaksın işte eline almayacaksın diye bir zaman sonra şifresini değiştirdi zaten neyse ben bayadır şifresini bilmiyordum hani sıkıntımız yok diye artık bakmak da istemedim çünkü her baktığımda bir şey göreceğim diye korkuyordum geçen arabada giderken şifresini gördüm müsait bir zamanda yani duşdayken telefon aldım baktım yabancı kadınlara işte Ruslara falan kalp atmış Rusça bir şeyler yazmış önemsemedim sonuç olarak hani yabancı onlarla ne olabilirki dedim ama 3 4 gün önce de eski sevgilisi buna mesaj atmış işte ne yapıyorsun seni merak ettim nasıl gidiyor evlenmişsin gibi mesajlar atmış birbirine oda işte evet evlendik ev var kurduk gibi konuşmuş ama kadın konuşmak istiyor gibi gördüm bugün tekrar baktım bayağı artık hani öptüm görüşürüz işte eskiden nasıl yapıyorduk işte gel sarılalım ben öptüma sen sinirlenme hadi görüşürüz işte artık böyle normal ne konuşuluyorsa artık öptüm görüşürüz bye falan kızlar sizce ben ne yapayım ya beni sevdiğini düşünüyorum ama sevgi böyle bir şey değil yani ben ayrıldıktan sonra ne yapacağımı da düşünüyorum hani ayrılsam ne olacak ki sanki ondan sonraki insan çok farklı mı olacak gibi düşüncelerim var ama bunu bilemem yani yaşamadık yani ben bilemiyorum ne sizce ne bunu söyliyim mi ama söylediğimde telefonunu karıştırdım anlayacak ama benim hiç keyfim yok yani ona hiçbir şey yapmak istemiyorum akşam geldin hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum ama benim içim çok sıkılıyor ve bunu paylaşacağım bir kardeşim kayınvalidem teyzem bunları söylersen daha çok ortalık büyüyecek ve ben kimseye duyur Mak istemiyorum bilmiyorum kızlar bana yardımcı olur musunuz??????

Mutlaka doktora gidin. Aldatılıyorsunuz bir de üstüne hastalık kapmayın.

Hala sevdiğini düşünüyorum diyorsunuz bu kadar vaka dan sonra
Siz affettikçe yapmaya devam edecek
Üç maymunu oynamaya devam etmeyin bence.

telefonu karıştırdığımı bilmiyor o şifreyi bilmiyorum sandığı için ortada bırakıyor

Telefonuna bakmasına kiziyormus tabii kızar görme diye.
Birde bişey söylesem telefona baktığımı anlayacak diyor.
Yahu daha ne yapsın eve getirip oturtsun mu kadını
Bir değil iki değil fazla duyulmasinmis dışarı bı çıkın herkes sizin aldatildiginizi biliyordur emin olun.

Back