- 28 Kasım 2024
- 10
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi hayalimanneolmak96
-
Hamile gösteriyor şuan ben mi yanlış görüyorumMerhaba arkadaşlar yumurtam çatlaması üzerinden çatlama günüyle beraber 11 gün geçti ve hastayim doktor test yapalim önce dedi beta hcg degeri 0,1 cıktı adetime 9 gün var sizce degerim yükselermi oyle olup hamile kalan oldumu 11. Gün çatlamanin üstünden geçti gebelik olsa kanda cıkmazmiydi lütfen cvplayin şimdiden teşekkürler ederim
Hatta 3 veya 2 haftalkMerhaba arkadaşlar yumurtam çatlaması üzerinden çatlama günüyle beraber 11 gün geçti ve hastayim doktor test yapalim önce dedi beta hcg degeri 0,1 cıktı adetime 9 gün var sizce degerim yükselermi oyle olup hamile kalan oldumu 11. Gün çatlamanin üstünden geçti gebelik olsa kanda cıkmazmiydi lütfen cvplayin şimdiden teşekkürler ederim
Hayir hamile degil, deger 0,1 cikmis.Hamile gösteriyor şuan ben mi yanlış görüyorum
Ben 4 aydr kan veriyorum 1.20 ne düştü ne çıktı ve alttaki haftalk vs gibi yazilr hamilelk diye biliyorum adete 9 gün diye de yazmışHayir hamile degil, deger 0,1 cikmis.
5 ve üzeri hamile kabul ediliyor,sizin değeriniz 1 den küçük çıkmış. Hamile değilsiniz sonuca göre. Ama adete 9 gün var diyorsunuz,hamile bile olsanız şuan yerleşme aşamasındadır. Eğer şüpheniz varsa 4-5 gün sonra testinizi tekrarlayınMerhaba arkadaşlar yumurtam çatlaması üzerinden çatlama günüyle beraber 11 gün geçti ve hastayim doktor test yapalim önce dedi beta hcg degeri 0,1 cıktı adetime 9 gün var sizce degerim yükselermi oyle olup hamile kalan oldumu 11. Gün çatlamanin üstünden geçti gebelik olsa kanda cıkmazmiydi lütfen cvplayin şimdiden teşekkürler ederim
Altta yazanlar 5.3 uzeri 3 haftalik hamile anlamina geliyor. Referans araliklarini yazmis. Referans araliklarinin belirtilmesi de hastaneden hastaneye degisir. Deger 5 uzeri ciksaydi hamile denilebilirdi , deger 0,1 yani hamile degil.Ben 4 aydr kan veriyorum 1.20 ne düştü ne çıktı ve alttaki haftalk vs gibi yazilr hamilelk diye biliyorum adete 9 gün diye de yazmış
Üzerinden baya geçmiş zaten hla da dönmemiş bnde sonucu merk ettm 1 ay önceAltta yazanlar 5.3 uzeri 3 haftalik hamile anlamina geliyor. Referans araliklarini yazmis. Referans araliklarinin belirtilmesi de hastaneden hastaneye degisir. Deger 5 uzeri ciksaydi hamile denilebilirdi , deger 0,1 yani hamile degil.
Evet belki de yukselmistir degeri.Üzerinden baya geçmiş zaten hla da dönmemiş bnde sonucu merk ettm 1 ay önce
Benmde gecikme oldu gidip kan vereceğim bu gün inşallah pozitif görürüm bu ay tüm tuşlara bastm resmnBu arada su an icin hamile degil. Cok erken yapmissiniz testi. Belki yukselir, bilemem.
Insallah hamilesindir :) sonucu yaz merak ettimBenmde gecikme oldu gidip kan vereceğim bu gün inşallah pozitif görürüm bu ay tüm tuşlara bastm resmn
Allah razı olsun inşallah evet aticm inşallah olumlu sonuç alırsam dua edin benim için lütfen siz hamile misinizInsallah hamilesindir :) sonucu yaz merak ettim
Yok, asilama oldum 2. Kere, bekliyorum. Sonrasinda tup bebege baslayacagiz. 14 aydir tik yok bizde :) kismetAllah razı olsun inşallah evet aticm inşallah olumlu sonuç alırsam dua edin benim için lütfen siz hamile misiniz
Yok, asilama oldum 2. Kere, bekliyorum. Sonrasinda tup bebege baslayacagiz. 14 aydir tik yok bizde :) kismet
2 ay kullandim onu ben de. Olmadi maalesefGynoseed jel diye bir şey var ben onu kullandm bu ay tabi sonucum ne olur bilemem ama demenenizi öneririm çok iyi yorumlr alan var
Ben 8 tüpü aynı ay içerisinde kullandm ve yumurtlama dönemde degil regl bitiminden başladım regl bitiminde rahim ağzı açık oluyormuş2 ay kullandim onu ben de. Olmadi maalesef
Siz nasıl kullndinz acabaBen 8 tüpü aynı ay içerisinde kullandm ve yumurtlama dönemde degil regl bitiminden başladım regl bitiminde rahim ağzı açık oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?