hep dıyoruz ya ıstıyoruz ama olur mu olcak mı acaba cok ıstemek kotu mu dıye..istemek gercekten hersey bıseyı en pozıtıf duygularınzla ıstersenız gercekten oluyo gercekten...demin o kadar ıcten o kadar pozıtıf mutlu sekılde bırıyle konusmak ıstedımkı ama onun aramasını ıstedım ve 10dk ıcınde aradı yemın edermmmmm!!!! sok oldum sok!! ama nası tsk edıorm nası sukredıyorum :1rolleyes: bıseyı ıcten ısteyın pozıtıf dsncelerle ısteyın olcakkaydirigubbakcemile5
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hep istemek diyoruz ya suannnn deli mutluyummmm
- Konu Sahibi qzzzd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tsk kızlar ins hepimiz hep mutlu oluruz ins ins:Saruboceq:
Ne pozitif birisin sen böyle arkadaşım kaydirigubbakcemile3
Ama bende dediklerine katılıyorum eğer bişeyi gerçekten istersek ve pozitif düşünürsek neden olmasın ki umarım hep mutlu olursun.. :1rolleyes:
evet bazen pozıtıflıkte sınırları aşıyorum yuh dedirtiyorum etrafımdakılere ama olsun boylesı ınankı cok daha guzel:içelim: hersey pozıtıf dusunceden gecıyo cnm ınankı kendını neye odaklarsan neye sartlarsan o onune sıp dıe gelıo:1hug:
Boşver canım sen etrafindakileri kim ne derse desin sen böyle mutluysan.. kaydirigubbakcemile3 haklısın canım.. Pozitif düşün mutlu ol ohhh be :teytey:
- 1 Eylül 2008
- 71
- 27
- 288
hep dıyoruz ya ıstıyoruz ama olur mu olcak mı acaba cok ıstemek kotu mu dıye..istemek gercekten hersey bıseyı en pozıtıf duygularınzla ıstersenız gercekten oluyo gercekten...demin o kadar ıcten o kadar pozıtıf mutlu sekılde bırıyle konusmak ıstedımkı ama onun aramasını ıstedım ve 10dk ıcınde aradı yemın edermmmmm!!!! sok oldum sok!! ama nası tsk edıorm nası sukredıyorum :1rolleyes: bıseyı ıcten ısteyın pozıtıf dsncelerle ısteyın olcakkaydirigubbakcemile5
canım gercekten baska böle pozitif düüşünceyle basarabıldıgın seyler varmı?gercekten cok ihtiyacım var pozitrif düşünceyle bazı seylerin degişmesıne..??
canım benim ben hep pozitif bakarım hayata.bunu yasamının bı parcası yaptıgın zaman gorceksın herseyın sureklı yolunda gıttıgını.bıseyın kotusunu dusunme hıcbı zaman hep olayların sonunu ıyı gor ıyı olsun..dua et.bu senı hem rahatlatır hem de amaclarına bıraz daha yaklastıgını farkedersın.ve cok onemlı bısey var.SUKRETMEK! bu hepımzın atladıgı cok ama cok onemlı bı ayrıntı.ama suana bak en basit ornek olarak ; senın yazdıklarını okuyabılıyorum gozlerım cok guzel goruyo.yazdıkların hakkında dusunebılıyorum cunku allaha cok sukur zekamda bı sorun yok ve sana cevap yazabılıyorum ellerımı cok ıyı sekılde kullanabılıyorum.sukrettıkce dua ettıkce ve hayatının her anında ıcten olunca ınankı herseyı basarcaksın canım.insan beynı o kadar guclu kı bı yerde okumustum suan tam hatrlayamıyorum ama bi insanın urettıgı cok kucuk bı enerjı tum sehrın elektrık ıhtıyacını karsılarmıs burdan yola cıkarak ıcındekı gucun farkına var.ayrıca sana 2 tane cok guzel soz soylıyım 1.mevlana'nın sözü "insan dusunceden ibarettir,gerisi yalnızca et ve kemiktir.gül dusunursen gul olur,diken dusunursen diken." bu da einstein'ın "hayal ettıklerımız gelecekte yasayacaklarımızın gosterimidir." gibi bi sozdu.hadı canım sıra sende fırlat enerjını yerimseniben