canım benim ben hep pozitif bakarım hayata.bunu yasamının bı parcası yaptıgın zaman gorceksın herseyın sureklı yolunda gıttıgını.bıseyın kotusunu dusunme hıcbı zaman hep olayların sonunu ıyı gor ıyı olsun..dua et.bu senı hem rahatlatır hem de amaclarına bıraz daha yaklastıgını farkedersın.ve cok onemlı bısey var.SUKRETMEK! bu hepımzın atladıgı cok ama cok onemlı bı ayrıntı.ama suana bak en basit ornek olarak ; senın yazdıklarını okuyabılıyorum gozlerım cok guzel goruyo.yazdıkların hakkında dusunebılıyorum cunku allaha cok sukur zekamda bı sorun yok ve sana cevap yazabılıyorum ellerımı cok ıyı sekılde kullanabılıyorum.sukrettıkce dua ettıkce ve hayatının her anında ıcten olunca ınankı herseyı basarcaksın canım.insan beynı o kadar guclu kı bı yerde okumustum suan tam hatrlayamıyorum ama bi insanın urettıgı cok kucuk bı enerjı tum sehrın elektrık ıhtıyacını karsılarmıs burdan yola cıkarak ıcındekı gucun farkına var.ayrıca sana 2 tane cok guzel soz soylıyım 1.mevlana'nın sözü "insan dusunceden ibarettir,gerisi yalnızca et ve kemiktir.gül dusunursen gul olur,diken dusunursen diken." bu da einstein'ın "hayal ettıklerımız gelecekte yasayacaklarımızın gosterimidir." gibi bi sozdu.hadı canım sıra sende fırlat enerjını yerimseniben