• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik var mı sizce?🫠

kendiminiyisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar selam, bende pcos olduğu için doktor 30 gün içinde adet olmazsam duphaston kullanmam gerektiğini söyledi. Ben de 10 gün boyunca kullandım, dün bitti. Bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. 5-10dk içinde bir çizgi göremediğim için kenara koydum ama üstünden 7-8 saat geçtikten sonra aklıma geldi baktım ve hayali bir çizgi gördüm. Benim için umut oldu açıkçası. 6 aydır bebek planlıyoruz çünkü. Doktor bu ilaçla da hamile kalanların sayısının çok fazla olduğunu söyleyince aklıma takıldı. Kameradan çok belli olmadığı için fotoğrafa efekt verdim sadece. Adet tarihim diye bir şey pek yok bende çünkü kendi kendime ortalama 3 ayda bir falan adet görüyorum. İlaç bittikten sonra 10 gün adet olmazsan gel demişti doktor. Umudum kırılmışken tekrar canlandı. İnşallah gebelik vardır. Aranızda benim gibi bu durumu yaşayıp gebe olan var mı? Ya da sizce bu testte gebelik var mı?
763BBC4B-ECB6-4090-AACE-4F0BA6C55CFA.jpeg

Kızlar selam, bende pcos olduğu için doktor 30 gün içinde adet olmazsam duphaston kullanmam gerektiğini söyledi. Ben de 10 gün boyunca kullandım, dün bitti. Bugün sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. 5-10dk içinde bir çizgi göremediğim için kenara koydum ama üstünden 7-8 saat geçtikten sonra aklıma geldi baktım ve hayali bir çizgi gördüm. Benim için umut oldu açıkçası. 6 aydır bebek planlıyoruz çünkü. Doktor bu ilaçla da hamile kalanların sayısının çok fazla olduğunu söyleyince aklıma takıldı. Kameradan çok belli olmadığı için fotoğrafa efekt verdim sadece. Adet tarihim diye bir şey pek yok bende çünkü kendi kendime ortalama 3 ayda bir falan adet görüyorum. İlaç bittikten sonra 10 gün adet olmazsan gel demişti doktor. Umudum kırılmışken tekrar canlandı. İnşallah gebelik vardır. Aranızda benim gibi bu durumu yaşayıp gebe olan var mı? Ya da sizce bu testte gebelik var mı?Eki Görüntüle 3529690
Üzerinden baya zaman geçtiği için kuruma çizgisi olabilir. Ama inşaAllah gebeliktir. Yarın alabilirseniz bir test daha yapın derim ❤️

Üzerinden baya zaman geçtiği için kuruma çizgisi olabilir. Ama inşaAllah gebeliktir. Yarın alabilirseniz bir test daha yapın derim ❤️
teşekkür ederim yanıtınız için❤️ umutlanmamak en iyisi sanırım.. evde test var ama biraz bekleyeyim en iyisi. 10 gün bekleme kararı almıştım öyle yaparım olmadı daha sağlıklı olur gibi benim için. Negatif görüp yine modunun düşmesine cesaret edemedim. Adet gelirse de gelir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.🫶

Back
X