• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebe miyim, deneyimsizim yardim eder misiniz

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
38
27
18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, 1 yildir evliyim ve evlendigim gunden beri cocuk denemesi yapiyoruz. Ve kabızlik cekiyorum bazen duzene giriyor suan kasiklarim hala çekiliyor gibi oluyor hep bi gaz hali var ve hala regl olmadım rahmimde bi şişkinlik var sanki
20220521_123423.jpg
20220521_123343.jpg
20220521_122116.jpg
20220521_123346.jpg

18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, 1 yildir evliyim ve evlendigim gunden beri cocuk denemesi yapiyoruz. Ve kabızlik cekiyorum bazen duzene giriyor suan kasiklarim hala çekiliyor gibi oluyor hep bi gaz hali var ve hala regl olmadım rahmimde bi şişkinlik var sankiEki Görüntüle 3070298 Eki Görüntüle 3070295 Eki Görüntüle 3070296 Eki Görüntüle 3070297
Günün geçmiş, testte pozitif görünüyor kan testi ver canm kesin sonuç alırsın umarım hamilesindir hayırlı olsun inşallah 😊

18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, 1 yildir evliyim ve evlendigim gunden beri cocuk denemesi yapiyoruz. Ve kabızlik cekiyorum bazen duzene giriyor suan kasiklarim hala çekiliyor gibi oluyor hep bi gaz hali var ve hala regl olmadım rahmimde bi şişkinlik var sankiEki Görüntüle 3070298 Eki Görüntüle 3070295 Eki Görüntüle 3070296 Eki Görüntüle 3070297
Bence hamilesin canım daha yeni o yüzden silik çıkmış hayırlı olsun😍

Günün geçmiş, testte pozitif görünüyor kan testi ver canm kesin sonuç alırsın umarım hamilesindir hayırlı olsun inşallah 😊
Bence hamilesin canım daha yeni o yüzden silik çıkmış hayırlı olsun😍
#güncelleme Yeni test yaptim hic bisey cikmadi gibi gözüküyor ama böyle şaşı olacak kadar bakarsan cok silik bi cizgi var gibi yada beynim bana oyunlar oynuyo

Sular seller gibi akıntı derken ne renk ve miktardaydı akıntı?

Kac gün geçti günün belki yerleşmedir?
18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, sonra da normal test yaptim hic bisey cikmadi gibi gözüküyordu ama böyle şaşı olacak kadar bakarsan cok silik bi cizgi var gibiydi, simdi de kahverengi akıntı gelmis sanirim adet olcam

18 mayısta regl olmam gerekiyordu. 19 unda peçeteye leke geldi, aksamında iliskiye girdik pedimde leke vardı, suan hic bisey yok. Reglden 10 gün önce göğus hassasiyetim vardi ve sular seller gibi akintim vardi , kasıklarımı biri cimcikliyormus gibi aciyordu igne batarcasina cekilircesine, bugün de erken gebelik testi aldim 2. Cizgi silik çıktı anlamadim, sonra da normal test yaptim hic bisey cikmadi gibi gözüküyordu ama böyle şaşı olacak kadar bakarsan cok silik bi cizgi var gibiydi, simdi de kahverengi akıntı gelmis sanirim adet olcam
Bugun tekrarla istersen testi tekrar?

Back