• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fal yüzünden psikolojim bozuldu yardım edin

degisikuye

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
3
1
1
33
Merhabalar. Ben nisan ayında yıldıznameye benzer bi fal baktırdım. Ad doğum tarihi anne adı falan verdim.. hesapladı hesapladı bazı şeyler söyledi. Ve salak gitti bana 7 15 43 88 yaşında ölüm hakkı var dedi. O gün bugündür kendimi toparlayamadım. Psikolojim bozuldu.. böyle şeylerin bilinebileceğini düşünmüyorum ama etkilendim. Keyfim kalmadı hiç.. 7-15 yaşlarımda hiç bişey geçirmemişim. Çok saçma ama etkisi sürüyo bende. Hayattan koptum.

Bir belgeselde izlemiştim. Ötenazinin yasal olduğu bir ülkede bazı ötenazi isteyenler üzerinde bir deney yapılmış.
Deneklerden bazılarına içinde insan sağlığına hiçbir zararı olmayan bir sıvı enjekte edip; işte atıyorum on dakika sonra sol kolunuzda uyuşma olacak, ardından beş dakika sonra solunumunuz yavaşlayacak, on beş dakika sonra kalbiniz duracak gibi açıklamalar yapılmış ve aynen söylendiği gibi reaksiyonlar göstermiş denekler.
Yani ölümlerinin sebebi verilen iğne değil, öleceklerine olan mutlak inançları olmuş.
Zihninizi böyle şeylere yönlendirmek yerine, daha pozitif hissettirecek ve hayatı sevdirecek etkinlikler yapın.

Geleceği kimse bilemez, biliyorum bunu ama etkilendim baya.. kafamın içinde saçma olduğuna dair sürekli konuşmalar yapıyorum.

Bir belgeselde izlemiştim. Ötenazinin yasal olduğu bir ülkede bazı ötenazi isteyenler üzerinde bir deney yapılmış.
Deneklerden bazılarına içinde insan sağlığına hiçbir zararı olmayan bir sıvı enjekte edip; işte atıyorum on dakika sonra sol kolunuzda uyuşma olacak, ardından beş dakika sonra solunumunuz yavaşlayacak, on beş dakika sonra kalbiniz duracak gibi açıklamalar yapılmış ve aynen söylendiği gibi reaksiyonlar göstermiş denekler.
Yani ölümlerinin sebebi verilen iğne değil, öleceklerine olan mutlak inançları olmuş.
Zihninizi böyle şeylere yönlendirmek yerine, daha pozitif hissettirecek ve hayatı sevdirecek etkinlikler yapın.
Nasıl kafamdan atıcam bilmiyorum. Nerden bulaştım zaten bilmiyorum

zihnini başka şeylere yönlendir böyle şeyleri kimse bilemez. İnanmak için sebebin de yok ayrıca. Bildiğin duaları oku meditasyon yap müzik dinle sakinleştiren ne varsa işte. Aç bi dizi kafayı dağıt. Buradaki bdv konularına bakabilirsin

Merhabalar. Ben nisan ayında yıldıznameye benzer bi fal baktırdım. Ad doğum tarihi anne adı falan verdim.. hesapladı hesapladı bazı şeyler söyledi. Ve salak gitti bana 7 15 43 88 yaşında ölüm hakkı var dedi. O gün bugündür kendimi toparlayamadım. Psikolojim bozuldu.. böyle şeylerin bilinebileceğini düşünmüyorum ama etkilendim. Keyfim kalmadı hiç.. 7-15 yaşlarımda hiç bişey geçirmemişim. Çok saçma ama etkisi sürüyo bende. Hayattan koptum.

Amam sallamis iste. Cok bilse bu islerle ugrasmaz kendine bir faydasi olurdu. Kafanizi dagitacak seylerle ilgilenin boyle seylere inanmayin.

Bilmediğiniz insanlara fala gitmeyin.. Ölüm tarihi filan veren yerlere de güvenmeyin. Hem etik değil, hem de görmeleri mümkün değil zaten. Sallıyorlar.

Kime fal baktıracağınız çok önemli. Birincisi; böyle hayatınızı etkileyebilirler abuk subuk sallama felaket haberleriyle.
İkincisi de, "söz büyüdür" derler. Söze dökülen şeye enerji verirsiniz yani istemeden.. Biri size "Hastalık görüyorum" der, siz bunu düşüne düşüne hiç yoktan hayatınıza hastalık çekersiniz. "Korktuğun başına gelir" diye lafımız bile var.

Gitmeyin çok rica ediyorum bu şarlatanlara.

Şuan aynı durumdayıım yaa yüzük falı açtırdım bır daha bebegın olmayacak dedı kadın. Bende daha henuz yenı 1 aydır 30 haftalık bebegımı kaybettım o kadar etkilendimkı anlatamam 😔😔😔

benim dedem gençken bir fal baktırmış hep anlatırdı ne dediyse yaşadım diye. 83 yaşında öleceksin demiş kadın ,o yaşta da vefat etti. bilrmem psikolojik mi cidden. ama şöyle bir şey var dedem hiç öleceğim diye yaşamadı, hep anın tadını çıkardı, yaşamdan keyf aldı. sonuçta fal baktırmasınız da yarına hayatta olacağınızın garantisi yok, yani buna hiç takılmayın bence, zaten ölümlüyüz hepimiz mühim olan sahip olduğunuz an.falcı bize zaman verme de göçüp gideceğiz, oraya odaklanmayın o nedenle. sahip olduğunuz zamanın tadını çıkarıp hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayıp hakkını verin derim. hem dediği başka şeyler çıkmazsa zaten sallamış demektir, o zaman hiiiiç takılmayın bile.

Omu salak yoksa geleceği Allahtan başka birinin bilebileceğini zannedip inanarak fal baktıranmı?
Toparlan kendine gel.
Saçma sapan şeylerede inanma.

Merhaba,
Kimin ömrünün ne kadar olduğunu yalnızca Allah bilir. Yıldızname bakanların da kullandığı Osmanlıca bir kitap var, sahaf bir tanıdığım vasıtasıyla yıllar önce inceleme fırsatım olmuştu. Size söylenen cümleler çok tanıdık . Eğlenmek için okumuştum.
"Şu ... yaşta ölüm riski var, atlatırsa... şu yaşta" "yok şu kadar çocuğu olur, çocukları şöyle olur, evlilik şöyle ..." filan diye. Yani size söylenenler günlük burç yorumu kadar standart bir şey.
Hayatınızın tadını çıkarın.🌷

Ben de yıllar önce fal baktırdım. Çok genç yaşta evlenecektim falcının dediğine göre, üstüne kocamdan çok eziyet görücektim, terkedilecektim. Daha sonra 23 yaşında bir evlilik daha apıp 2 çoçuk annesi olacaktım. :KK66:
Ben su anda 30 u yarıladım ve bir haftalık evliyim :) demem o ki takılı kalma. Hayat akıp gidiyor. İyi şeylere sevin mutlu ol, kötü şeyleri duymamazlıktan gel. Fal bu yani:)

Back
X