- 30 Kasım 2017
- 8.688
- 1
- 4.349
- 173
Erkekler prenses değil ama insan ..tek insanın çalışması kadar zor bir şey yok bence ve bir yere kadar insan tek başına mücadele edebilir, hele ki maddi konular evliliği parçalayan konulardan biri evlimisin bilmiyorum ama sanmıyorum ..Hiç bir şekilde destek olmamak çok kötü. Çünkü hep ekmek parası getirmek için emek harcayan biri var ortada affedersin kadın olsun erkek olsun. Eşşek gibi kimse kimseyi tek çalıştırmaya hakkı yok. Bu arada eşler de hastalanabilir veya iş yeriyle alakalı sorunlar oluşup pat diye işsiz kalabilir..Burda sadece kadın haliyle işe gidipte erkeğin evde oturduğunu da okuduk. Dünyanın binbir türlü hali var. Bir kadın herzaman ayakların üstünde durmalı bence bunun rahatlıkla bir alakası yok .. bebeğin masrafları olunca sıkışınca anlarsın en geç zaten benim bakış açım bu tartışma didişme olamaz. Danışılıyorsa buraya , Fikir alışverişine herkes açık olmalıHamileyken de çalışmak istemem galiba canım canın ne kıymetli diyebilirsiniz bakış açınız derim, hemcinslerimle didişmem ama ben iş hayatına hamileyken gidecek kadar da dahil olmak da istemiyorum sanırım ya… lüks değil muhtaç ettirmeden yaşatacak erkek bence anormal değil… tecrübeli kız arkadaşlarımı okuyunca burada da bir de… Prenses oldular erkekler zaten