- 10 Kasım 2022
- 415
- 605
- 33
Birisi siz değilseniz veya birebir tanık değilseniz onların sınırdışı edilme sebebi farklıdır. Dediğim gibi tek başına bu sebep oturum izni reddi için yeterli değil.Birisi öyle yapmış ama 90 gun sonra sınır dışı edilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birisi siz değilseniz veya birebir tanık değilseniz onların sınırdışı edilme sebebi farklıdır. Dediğim gibi tek başına bu sebep oturum izni reddi için yeterli değil.Birisi öyle yapmış ama 90 gun sonra sınır dışı edilmiş
Kızlar Almanya'da yaşamaya karar verdik. Eşim alman vatandaşı ben türk vatandaşıyım. Esim 20 gun önce Almanya'ya gitti. Aile birleşimi vizesi için basvuru yaptık ama hala tabiki randevu verilmedi. Dil sertifikası da istiyorlar sinava gireceğim kasimda. 4,5 aylik hamileyim Almanya'ya doğumdan önce gitmeye çalışıyorum... Hamile olduğum için bir incelik tanirlar mi gitmenin daha kolay yolu var mi? Bilen biri varsa bana yardımcı olabilir mi
Bildigim kadariyla hayir, yasalarca bir oncelik yok. Yalniz bana kalirsa vize ciksa bile hemen gitmeyin, dogumu burda yapip gidin derim neden derseniz bilmediginiz etmediginiz bir yerde tek basina dogurmak korkutucu olabilir Bir de Almanyada doktoru, hastaneyi aylar onceden rezerve etmeniz gerekiyor, simdi gitseniz bile hastane bulmakta zorlanirsiniz muhtemelen.
Esiniz karni burununda bir kadini birakip gittimi oylece yani, Allah affetsin ama bana cok sorumsuzca geldi
Vize atamasını idata yapıyor. Tarih atandıktan sonra vizenin çikması 1 ay bile sürmez. En sıkıntılı kısım idata ile olan bekleme süresi. Sizi üzmek istemem ama, Benim tarihim 7 8 ayda atanmisti. Ve idatanin siz hamile oldugunuz icin bir ayricalik yapacagini zannetmiyorum. Bence siz kendinizi hic strese sokmayin Türkiyede dogum yapacak gibi kendinizi hazirlayin.Kızlar Almanya'da yaşamaya karar verdik. Eşim alman vatandaşı ben türk vatandaşıyım. Esim 20 gun önce Almanya'ya gitti. Aile birleşimi vizesi için basvuru yaptık ama hala tabiki randevu verilmedi. Dil sertifikası da istiyorlar sinava gireceğim kasimda. 4,5 aylik hamileyim Almanya'ya doğumdan önce gitmeye çalışıyorum... Hamile olduğum için bir incelik tanirlar mi gitmenin daha kolay yolu var mi? Bilen biri varsa bana yardımcı olabilir mi
memleketin yol gecen hani olduguna katılıyorum ama bizim ulke de cok cok cok fazla zorluk cikartiyor calisma izninde ve oturum izninde (aile birlesimini henuz deneyimlemedim bilemicem)Adamlar ülkelerine ne kadar kıymet veriyorlar ya,ülkelerine gireceklere bi sürü şart koşuyorlar, bizim memleket maaşallah yol geçen hanı..
Benzer bir durumda bi tanıdık Turist vizesine başvurup onunla geldi, buraya gelincede Aile birleşimine başvurdu. Hamilesiniz doğuma kadar vize hemen çıkarmı, çıksa bile uçağa alırlarmı sizi bilmiyorum ama eşiniz alman vatandaşı olduğu için gelirseniz sizi geri yollamazlar.Kızlar Almanya'da yaşamaya karar verdik. Eşim alman vatandaşı ben türk vatandaşıyım. Esim 20 gun önce Almanya'ya gitti. Aile birleşimi vizesi için basvuru yaptık ama hala tabiki randevu verilmedi. Dil sertifikası da istiyorlar sinava gireceğim kasimda. 4,5 aylik hamileyim Almanya'ya doğumdan önce gitmeye çalışıyorum... Hamile olduğum için bir incelik tanirlar mi gitmenin daha kolay yolu var mi? Bilen biri varsa bana yardımcı olabilir mi