İlk hamileliğimde adetime 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım. 6 sene önceydi anında çift çizgi çıkmıştı. Başka bir markaydı ama… bilemiyorum… yarın başka markayla tekrarlayacam. Buarada iki haftadır kasık ağrısı ani batmalar bel ağrısı çekiyorum. Çok akıntım da vardı ama bir anda akıntı kesildi. Bilemiyorum artık. Hayırlısı…Kaset test yaptım erken gebelik testi yanıltıyor diye okuduğum için yapmadım ama jasık ağrısı bel ağrısı akıntı hepsi 2 gündür çok fazla birde adetim düzenlidir yani
Neden öyle düşünüyorusunuz? Başınıza geldi mi acaba böyle bir durum? Üzüldüm ya…Bana bu test pozitif gibi gelmedi, üzgünümyarın pozitif çıkar umarım.
Pozitif testlerde daha pembe bir çizgi çıkıyor, renksiz çizgilerin yalancı pozitif gösterdiğini gözlemledim. Size tavsiyem, şu erken testleri değil de kaset testleri kullanın. Onlar daha güvenli sonuc veriyor. Onlarda da ilk 10 dakikada belirmeyen çizgileri görmezden gelin. İnsallah yarın pozitif sonuc görürsünüzNeden öyle düşünüyorusunuz? Başınıza geldi mi acaba böyle bir durum? Üzüldüm ya…
Anladım. Hayırlısı olsun artık. SağolunPozitif testlerde daha pembe bir çizgi çıkıyor, renksiz çizgilerin yalancı pozitif gösterdiğini gözlemledim. Size tavsiyem, şu erken testleri değil de kaset testleri kullanın. Onlar daha güvenli sonuc veriyor. Onlarda da ilk 10 dakikada belirmeyen çizgileri görmezden gelin. İnsallah yarın pozitif sonuc görürsünüz
Benimde böyle kalbim kadar temizKızlar testi tekrarladım. Maalesef gebelik yok. Comfort erken gebelik testine güvenmeyin derim…
En garantisi kan canım hu test ne yazık Kİ geçen ay beni de yanılttı hayalet çizgi vardı ertesi gün kan verdim daha akşamına regl oldımKızlar dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. İlk 2 dakikada çok çok silik bir çizgi çıktı. Fotoğraf çektim ve çizginin görülmesi için efekt ekledim. Birkaç saat önce kaset testte yapmıştım ama negatifti. Bu böyle çıktı… acaba umutlanmalı mıyım?adetime 4 gün var bu arada… tahmini yumurtlamadan 12.gün olabilir bugün.
Güncelleme: 29 Aralık 2022 - Kızlar testi tekrarladım. Maalesef gebelik yok. Comfort erken gebelik testine güvenmeyin derim…
Bundan sonra biraz ara vereceğim… buralarıda okumayacağım… kafamı dağıtacam inşallah… bir daha erkenden test yapmıcam… hayırlısı olsun hakkımızda.Benimde böyle kalbim kadar temiz
Bende aynı kararları veririm bu ayBundan sonra biraz ara vereceğim… buralarıda okumayacağım… kafamı dağıtacam inşallah… bir daha erkenden test yapmıcam… hayırlısı olsun hakkımızda.inşallah en kısa zamanda nasip olur. Bu ay kesin emin oldum belirtilerinde yalan olduğunu… iki haftadır kasık sancısı bel ağrısı çekiyorum … hepsi yalan resmen.
Kafanı dağıtıp boş bırakıp hamileliği düşünmediğinizde oluyo denendi kanıtlandıBundan sonra biraz ara vereceğim… buralarıda okumayacağım… kafamı dağıtacam inşallah… bir daha erkenden test yapmıcam… hayırlısı olsun hakkımızda.inşallah en kısa zamanda nasip olur. Bu ay kesin emin oldum belirtilerinde yalan olduğunu… iki haftadır kasık sancısı bel ağrısı çekiyorum … hepsi yalan resmen.
İnşallah öyle olur canım. MaşallahKafanı dağıtıp boş bırakıp hamileliği düşünmediğinizde oluyo denendi kanıtlandıben de senin gibi günler önceden test yapardım ama sonra kafama takmadıgım testleri attıgım zaman bebeğim geldi
O belirtiler zaten çok fena… kafaya takmayacağım diyorum ister istemez takıyorum… ama bu şekilde de her ay çok stresli geçiyor… en iyisi kafayı dağıtmak ve başka şeylerle ilgilenmekBende aynı kararları veririm bu aygeçen aydan beri o kadar belirtiler yaşadım ki hep bir heves sorması tam bir hayal kırıklığı oldu dünden beri depresyondayım yataktan çıkmak istemiyorum Allaha da isyan etmek istemiyorum ama işte hakkımız da hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır
Kesinlikle öyle o yüzden bu ay buraya da bakmıyorum tamamen silicem akışına bırakıyorum her şeyi.O belirtiler zaten çok fena… kafaya takmayacağım diyorum ister istemez takıyorum… ama bu şekilde de her ay çok stresli geçiyor… en iyisi kafayı dağıtmak ve başka şeylerle ilgilenmek
İnşallah sonraki ay hamileyiz diye haber veririz birbirimize. Sakın unutma şimdilik bırakıyoruz bırayııııKesinlikle öyle o yüzden bu ay buraya da bakmıyorum tamamen silicem akışına bırakıyorum her şeyi.
Bırakmam kuzum sende bana haber vermeyi unutmaİnşallah sonraki ay hamileyiz diye haber veririz birbirimize. Sakın unutma şimdilik bırakıyoruz bırayıııı
Mutlaka yazarım buraya canım.Bırakmam kuzum sende bana haber vermeyi unutmagüzel haberle gelicez bir gün inanıyorum
AminnnnMutlaka yazarım buraya canım.Allah yardımcımız olsun
Prodoctor diye bir test var bu o mu? Ben de erken testle ogrenmistim ama hemen ciktiysa dogru bayagi bekleyip ciktiysa kuruma cizgisi de olabiliyor 10dk sonra gordugunuze itibar etmeyin seklinde aciklama yaziyordu zaten insallah hamilesinizdir :)Ya gerçekten mi%99 kesin sonuç diyor birde…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?