• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar cok heyecanlıyım telaşlıyım bılgısı olanlar lütfen baksın:(

ya ben bu doktorların direk dış gebelik olabilir diye insanları korkutmasına gerçekten sinir oluyorum.Evet daha çok yeni bir gebelik kese görmeden hiç bi doktor gebelik kesin demez.Ama hemen dış gebelikte demeli.
Kese 6.haftada görünür canım sen sadece dua et.Dinlen.KArın ağrısı vs çok çok şiddetli olmadığı sürece normal.Onuda takma kafana.

Benim ilk öğrendiğimde adet gününde 44 küsürlü birşeydi hiç sevinememiştim doktorum süper hamilesin dedi ben biraz düşük çıkmış dedim doktorun moralini ben bozdum tekrarlayan düşüklerim olduğu için hiç sevinmedim suan riskli gebelik grubundayım ama içimdeki bir his bunun böyle olmayacağını söyledi his de önemli şimdi minik tepikleriyle ağlayıp duruyorum umarım hayırlısı olur Rabbim acılar yaşatmasın

Senin degerinde bi anormallik yok güzelim yerinde olsam direk doktor değiştiririm en nefret ettigim doktor tipi telaşli doktor !!

Back
X