Valla büyük iddia.Eğer gerçekten etkisi olsaydı şimdiye çoktan her yerde duyardık diye düşünüyorum.Ama inşallah doğrudur :)
olduka ilginç... Platesle de vücuda esneme verilip belli oranlarda boy uzattığı yazılıp çizilmişti. Aslında duruş bozukluğundan kaynaklanan görüntüler var etrafımızda kitabı ilk kez duydum dikkatimi çekti sende bize deneyimlerini buradan paylaşırsın. Inanarak yapılan şeyin gücü bu! .... Beyin olaya nasıl baktığınla ilgilenir ve ona göre hormon salgılar. örneğin benim içe dönük duruşumdan dolayı gögüs bölgemdeki kasların daraldığı belli hareketlerle eski formuna açılarak kavuşacağı söylenmişti. Ve her gün düzenli bu açma hareketlerni yapıyorum faydasın da gördüm. Umarım sende boy ile ilgili bu anlamada fayda sağlarsın. :)
reklamlardaki bal satan vatandaş gibi konuşmuşsunuz
Reklamlardaki bal satan vatandaş gibi konuşmuşsunuz
:) güldürdün beni..cidden bu boy konusunda ne kadar çektiğimi bilemezsin ..amacım hem kendi boy uzama takibimi burdan sizlerle paylaşmak hemde 1 kişiye bile olsa faydalı olmak ..dediğim gibi isteyen istediğine inanabilir.öptüm
butun bunlar hep vatandasa hizmet. Bir cm boy alana, oteki cm boy bedava.
Butun bunlar hep vatandasa hizmet. Bir cm boy alana, oteki cm boy bedava.
Reklamlardaki bal satan vatandaş gibi konuşmuşsunuz
yardımcı olmak güzel elbette sen bu konuya baya baya vakıf gibisin,ancak bir satıcının bilebileceği kadar.
Hem öpme niye öpüyorsun hiç hoşlanmam
Şey gibi olmuş 4cm değil 5 cm değil 6 cm değil taaaam 7cm size 7 cm boykampanyayı başlatıyorum
Birde bunun bilimsel yönü var
çok fazla araştırdım ..ve deniyorum ..satıcı kadar asla bilemem ..ama 7cm uzamaya inanmak için önce neyi nasıl naptıgını bilmek ve baya baya vakıf olmak gerek elbette aksi amacsız nedensiz olmaz mı sence de !!
Benim anlmadağım madem inanmıyorsunuz madem sacma geliyor ozaman gül geç yazma ..burda daha önce de bu kitap hakkında konus acılmıstı arastr bak bakalım.onlarda ben kadar bilgili mi ?
hee ben boy satıyorum allahım yaInanmadıysan konumdan çık kimse seni zorla bu konunun içine atmadı ya da kimse sana zorla yorum yazdırtmadı ..byee
Şey gibi olmuş 4cm değil 5 cm değil 6 cm değil taaaam 7cm size 7 cm boykampanyayı başlatıyorum
Birde bunun bilimsel yönü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?