Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer kıkırdaklarınız kapandıysa hiçbir şekilde uzayamazsınız sadece ameliyatla ve tehlikeli bir yöntem bu.Boyunuz uzuyorsa bu kitaptan dolayı değil kıkırdaklarınız henüz kapanmadıgındandır.
arkadaslar konu sahibinin ustune ne kadar cok gelmissiniz.kiz size hicbirseyin garantisini vermemiski zaten.sadece kendi denedigi bir kitabin takibini yapmak istemis burada, bizimle de paylasmak istemis.cebine para mi girecek sanki? para icin yapmis olsa kitabi bize direk kendi satmak isterdi.ayrica ben linki inceledim.adamlar zaten bacak boyu vs. uzatacaklarini iddia etmiyorlar.sadece omurganin arasindaki kapanan bosluklari bazi egzersiz ve uygulamalarla acarak boyumuzun daha uzun gozukebilecegini soylemisler.kiz burda birilerine yardimim dokunur belki diye paylasmis ama siz demediginizi birakmamissiniz maasallah.ayrica konu sahibinin profiline baktiginizda bu konuyu acmadan birkac ay once uye oldugunu ve baska konular da actigini gorursunuz.reklam amacli olsa direk uye olup ardindan bu konuyu acardi.dalga gecip muhalefet olmaniza gerek yok.
canım cidden gelişme oldu mu :26:
evet canım dün annemle tekrar ölçtük yarım cm uzama olmuş.... ama yanlış yönlendirmek istemem kimseyi .. Bugün 12.günüm ..gelişme olursa yazarım merak etme
tamam canım gelişme olursa bana özelden msj atar mısın kitabı alıyım olmazsa
tam olarak 2.aydan sonra net bir şey söyleyebilirim canım sabredersen iki ay sana özelden mesaj atarım tabi ki .. ama 2 aydan önce ekstra bir uzama olursa hemen yazarım merak etme :) sevgiler.. ama netten bi araştır canım sende kitabı aklına yatarsa öyle al.. herkes bir şey diyor çünkü
tamam canım sen dene ona göre alıyım
oyYalnız dikkatini çekerim öneri yaptığın kitap insanın sağlığı ile ilgili.Çok iyi araştırma yapmış olman lazım.Bu bi fondoten ya da bi saç boyası önermeye benzemez.Boy konusunda muzdarip olan insanlar maalesef önüne arkasına bakmadan yapmak isteyebilir.
Fakat bir gerçek var hemde apaçık bir gerçek ergenlik bittikten sonra boy uzamaz.Ancak ve ancak bazı ameliyatlarla vs ile bu sağlanabilir.Diğer kalan tüm yöntemler sadece esnemedir buda taş çatlasın duruş düzeltmekten 1-2 cm uzatmaktan öte gitmez
Yani önerdiğin kitap boş ümit dağıtıyor hepsi bu.