Kızlar boy uzatma e-kitabı sayesinde bendeki değişim:7cm uzamayı vaad eden bir kitap!

E-KİTAP SAYESİNDE KAÇ CM UZAMA OLDU ?

• 1 CM

OY: 0 0,0%
  • 3 CM

• 4 CM

• 5 CM

• 6 CM

• 7 CM

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
Eğer kıkırdaklarınız kapandıysa hiçbir şekilde uzayamazsınız sadece ameliyatla ve tehlikeli bir yöntem bu.Boyunuz uzuyorsa bu kitaptan dolayı değil kıkırdaklarınız henüz kapanmadıgındandır.

arkadaslar konu sahibinin ustune ne kadar cok gelmissiniz.kiz size hicbirseyin garantisini vermemiski zaten.sadece kendi denedigi bir kitabin takibini yapmak istemis burada, bizimle de paylasmak istemis.cebine para mi girecek sanki? para icin yapmis olsa kitabi bize direk kendi satmak isterdi.ayrica ben linki inceledim.adamlar zaten bacak boyu vs. uzatacaklarini iddia etmiyorlar.sadece omurganin arasindaki kapanan bosluklari bazi egzersiz ve uygulamalarla acarak boyumuzun daha uzun gozukebilecegini soylemisler.kiz burda birilerine yardimim dokunur belki diye paylasmis ama siz demediginizi birakmamissiniz maasallah.ayrica konu sahibinin profiline baktiginizda bu konuyu acmadan birkac ay once uye oldugunu ve baska konular da actigini gorursunuz.reklam amacli olsa direk uye olup ardindan bu konuyu acardi.dalga gecip muhalefet olmaniza gerek yok.

arkadaslar konu sahibinin ustune ne kadar cok gelmissiniz.kiz size hicbirseyin garantisini vermemiski zaten.sadece kendi denedigi bir kitabin takibini yapmak istemis burada, bizimle de paylasmak istemis.cebine para mi girecek sanki? para icin yapmis olsa kitabi bize direk kendi satmak isterdi.ayrica ben linki inceledim.adamlar zaten bacak boyu vs. uzatacaklarini iddia etmiyorlar.sadece omurganin arasindaki kapanan bosluklari bazi egzersiz ve uygulamalarla acarak boyumuzun daha uzun gozukebilecegini soylemisler.kiz burda birilerine yardimim dokunur belki diye paylasmis ama siz demediginizi birakmamissiniz maasallah.ayrica konu sahibinin profiline baktiginizda bu konuyu acmadan birkac ay once uye oldugunu ve baska konular da actigini gorursunuz.reklam amacli olsa direk uye olup ardindan bu konuyu acardi.dalga gecip muhalefet olmaniza gerek yok.

teşekkür ederim canım işte bu canım üye sayesinde keşfettim zaten kitabı ben.. Çok çok teşekkür ederim canım benim sayende aldım kitabı hakkaten yorumların içinde ayrıca teşekkür ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/Danseuse03.gif
insanların güveni artık hiç bir şeye kalmamış reklam amaçlı diye günahıma girdiler neyse ben biliyorum Allah biliyor ya hayırlısı..

tamam canım gelişme olursa bana özelden msj atar mısın kitabı alıyım olmazsa:KK31::KK31:

tam olarak 2.aydan sonra net bir şey söyleyebilirim canım sabredersen iki ay sana özelden mesaj atarım tabi ki .. ama 2 aydan önce ekstra bir uzama olursa hemen yazarım merak etme :) sevgiler.. ama netten bi araştır canım sende kitabı aklına yatarsa öyle al.. herkes bir şey diyor çünkü

tam olarak 2.aydan sonra net bir şey söyleyebilirim canım sabredersen iki ay sana özelden mesaj atarım tabi ki .. ama 2 aydan önce ekstra bir uzama olursa hemen yazarım merak etme :) sevgiler.. ama netten bi araştır canım sende kitabı aklına yatarsa öyle al.. herkes bir şey diyor çünkü

tamam canım sen dene ona göre alıyım :KK17:

Buyurken eklem yerlerindeki kikirdaklar esner arada spor yaptikca acilmalar olur yarim ml bir mlim gibi.. oyle oyle senede bir kac santim uzama gorulur bol kalsiyumda o bosluklari doldurur.. sonra buyume ergenlikle beraber tammalanir. Ve o kikirdaklarim kemiklestigi andir bu yani arada bosluk kalacak herhangi bir yer kalmaz. Istersen bir varil sut ic kalsiyum artik sadece kemikleri besler kireclenmeyi engeller. Cart curt.. arada bosluk olmayacavi icin uzama gerceklesmez. Eger siz o esne hareketleriyle sert bir yapiyi ki krmikten bahsediyorum. Esnetiparayi acabiliyorsaniz gercekten bu muhtesem bisey.. bence acilen bir endokrin profuyla gorusmelisiniz. Unv hastanelerine gidin orda sizi can kulagiyla dinleyip takibinizi yapacak onlarca hoca bulacaksinizdir. Zira onlar hastalarina bir yontem bulamadilar siz yarim santim diyorsunuz .. isin icinde olsaniz bunun nasil bir rakam olduguna inanamazsiniz.. kafadanmi olcuyorsunuz boyunuzu.. yani basinizida dahil rdiyormusunuz ? Saciniz o an kabarmis olmasin sakin ?

Ben de bu kitaba merak sardım. 15-20 yaş aralığında olsam 67 tl yi verip hemen alırdım.
Ancak ben 20 li yaşların sonundayım. Boyum 1.65 O parayı verip hiç faydası olmasa çok kötü hissederim.
Dün yabancı bir sitede bedava olanını buldum. Aynı kitap mı bilmiyorum. Ancak 3 haftada en az 2-5, 5 cm demiş.
Az önce de nette 25 tl ye ücretsiz kargo kitabını satanını gördüm. Yarım saat araştırınca iki siteyi de bulabilirsiniz.
Ancak boyun 20 yaşından sonra uzadığı da bir gerçek. Hamilelikte boyu uzayan olmuş.
Benim 23 yaşında boyum 3 santim hamileliksiz, bişi de yapmadan nası olduysa uzadı.
Normalde insanın boyu aslında genetik olarak olabileceğinden 5-10 cm daha kısaymış.
Şahsen bana sorarsanız yastıksız uyumak, vitamin bol sebze yemek, biraz da germe hareketi yapılarak uzanabilir.
yastıksız uyumak boyun çizgilerine, yüzde kırışıklık çıkmasına da iyi geliyor.
Germe hareketleri de bedava video sitelerinde bulunabilir. Daha da en son çare silikon tabanlık alabilirim. O ucuz bişey.
1.72 olsam bana yetecek. Kitabın içinde mucize birşey olduğunu sanmadığım için de almadım.
Hem zaten alamayacağım, yiyemeyeceğim birşey avakado mesela yazsa yöntem iyi olsa da işime yaramıcaktı.
bedava bulduğum sitedeki şeyleri deneyeceğim.

Yalnız dikkatini çekerim öneri yaptığın kitap insanın sağlığı ile ilgili.Çok iyi araştırma yapmış olman lazım.Bu bi fondoten ya da bi saç boyası önermeye benzemez.Boy konusunda muzdarip olan insanlar maalesef önüne arkasına bakmadan yapmak isteyebilir.

Fakat bir gerçek var hemde apaçık bir gerçek ergenlik bittikten sonra boy uzamaz.Ancak ve ancak bazı ameliyatlarla vs ile bu sağlanabilir.Diğer kalan tüm yöntemler sadece esnemedir buda taş çatlasın duruş düzeltmekten 1-2 cm uzatmaktan öte gitmez

Yani önerdiğin kitap boş ümit dağıtıyor hepsi bu.
oy
Fondoten ve saç boyasi önermeye benzemez derken? Fomdoten ve saç boyasi yuzunden tum bedeni alerjik reaksiyonlar gösteren insanlar var. Sac boyasi yuzunden olumden donen insanlar var, alerji yapiyor, solunum yollari tikaniyor.
Kitaba gelince, kuzenimde gelisim ile ilgili bir sorun var. 17 yasinda ve hala regl olmadi. Elinin rontgenini cektirdik ve kan degerlerine baktirdik. Meger plaklari kapanmamis. Esneme hareketlerinin bulundugu bir kitapcik aldik ve spora yazirdik. 7 cm uzadi. Birde hamilelik nedeniyle uzayanlar da var. O da vucudun kendini yenilemesiyle alakali bir durum. Kemikler arasi bosluklar sebebiyle oluyor. Velhasil, eger kisinin genetik yapisinda mevcutsa boy uzamasi gozlenebilir. Ancak degilse ameliyat gibi yollara basvurmak gerekir. Kitabin uzatacagina ben de inanmiyorum eger kisinin genlerinde yoksa. Ancak tepkimi boyle belirtiyorum. Cunku karsidaki kisi saticida olsa siradan bir insan da olsa, yazdiklariyla dalga gecmek qcik bir sekilde terbiyesizliktir.
Herkese iyi gunler.

X