Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben 1 bucuk aylık evliyim dışa korunma oldu hep adet dönemim 4 gün geç geldi 7 gün olmam gerekirken 3 gün kanamam geldi ama çok az aradan 10 gün geçti şimdide karın ve sırt agrısı yaşıyorum bna göre çok ihtimal yok ama bilemiyorum da tecrübem olmadığı için
Kızlar ben 1 bucuk aylık evliyim dışa korunma oldu hep adet dönemim 4 gün geç geldi 7 gün olmam gerekirken 3 gün kanamam geldi ama çok az aradan 10 gün geçti şimdide karın ve sırt agrısı yaşıyorum bna göre çok ihtimal yok ama bilemiyorum da tecrübem olmadığı için
Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Test yapmadığınız yada doktora gitmediğiniz sürece emin olamazsnz. Belki yerleşme kanamasıdir yada adet düzensizliği.
Dışa korunma? Öyle bir korunma yöntemi yok. Korunmama yöntemi diyorum ben ona, olursa olur olmazsa daha güzel olur yöntemi. Hamile olabilirsiniz, hayırlısı olsun diyelim.
Dışa korunma? Öyle bir korunma yöntemi yok. Korunmama yöntemi diyorum ben ona, olursa olur olmazsa daha güzel olur yöntemi. Hamile olabilirsiniz, hayırlısı olsun diyelim.