malesef hiç bi fikrim yok şekerim umarım önemli bişey değildir ama değildir yaa bence..
yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim kızlar sengözlerimebaksanab
son kez rep denemesi için giriym dedim konunu gördüm..manyak ne yazmış yoğun ilgiden dolayı..hahahahahahahsırnaşık şeysırnaşık şeysen ne komik bi kızsın ya:roflol::roflol:
kanka kesinlikle jinekoloğa gidip görün..bunda utanılıcak bi durum yok..jinekoloğa sadece evli kadınlar gitmez..genç ve bekar kızlarda gidip kontrol olmalı..bide dar kot giyiyosan oda yapabilir canım bakCADIARZUdar şeyler giyme..iç çamaşırına özen göster,oturma şeklinde rahat olsun sıkıştırma oranı fazla..mesela dar kot varken bacak bacak üstüne atarsın oran rahatsız olur hani..kötü bişi yoktur takma kafana ama görün doktora
allah allah.. bana hiç olmuyo regl dönemi dışında.. hadi bakalım sana doktor yolları....
Mantar problemi yaşıyor olabilirsiniz,bir jinekoloğa görünmenizde fayda var.Geçmiş olsun.
havuza flan grmedm canm...mantarsa nedeni ne acaba :uhm:benim arkadaşımdada olmuştu ama o havuza girmişti ondan olmuştu aynı belirtiler doktora görün geç kalma bence enfeksiyonda olabilir
bende mantar olabilir diye düşünüyorum , ayni durum bendede olmuştu ve sonuç mantar çıktı.....
bende üşüttüğümü düşündüm önce canm...ayagmdan çorap terlik eksk olmaz ama düşk bel giyindgm içn agrılar olabilir belkide,soguktan :Statlim usutuyosan da olabilir ayagindan terligini eksik etme bi de naylon ic camasiri giyme...
gecmis olsun cok da takma kafana..
benm de regl bitiminden sonra 4-5 gun agrilarim devam ediyo baslik actim ama kimse ilgilenmedi dusunmemeye calsiyorum pskilojik diyorum.. bakaliim bu ay ne olcak..
Temizlik sırasında,sabun yada benzeri ürünler kullanmak mantar oluşumunda büyük etken,havuza girmedende kapma ihtimaliniz yüksek
içte dediğin gibi yanma,dıştada kaşıntı oluyordu cnm....
sırnaşık şey napiyim tatlım bi dolu okuyan yazmamş bişe sositososito
hep dar giyerim ve bcak bacak üstne atarm alışkanlık a.s
ama iç kısma etki eder mi bilmiyorum canm...canm jinekoloğa görün diyosun ama anlamadıgım nasl muayene etcek alttan :uhm: kızlık durumu var yane
başka bi durumdan dolayı gtcem zaten canm...bu sorunumu da söylerim...inş kötü bişe degildir :Saruboceq:
o dusuk bellerı bır sure rafa kaldır canım ınan o dusuk beller bızı hasta edıyo hep zaten..bende üşüttüğümü düşündüm önce canm...ayagmdan çorap terlik eksk olmaz ama düşk bel giyindgm içn agrılar olabilir belkide,soguktan :S
regl bitimnden sonra agrıyı ilk kez duyuyorum canm...genelde ilk gün veya bi gün öncesi olmaz mı ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?