- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.781
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benzetildiginiz ünlü isimler neler hadi resimli olarak paylasalm(Resimli)
- Konu Sahibi BeyazPerim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.782
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.783
valla canım kimseye benzetemedim ama zaten bırakda sana benzesinler cok hos heryerde bulunmayan bir guzellige sahipsin
Son düzenleme:
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.784
- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.785
jennifer Aniston'a benzettim...
Gerçekten mi? Bak hiç aklıma gelmezdi. :)
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.786
Hafif burnunuz küt olsaydı kesinlikle Salma Hayek.Böyle de benziyorsunuz ve çok ta hoş bir bayansınız.Frida Kahlo nerden çıktı ya ahahaha :))) O kadar kalın kaşlı mısınız?Bu arada sinema filminde Frida Kahlo yu da Salma Hayek canlandırmıştı değil mi?Ama siz Salma Hayek in normal güzel haline benziyorsunuz
çok teşekkür ederim canım. frida kahlo nerden çıktı söleyim kaynanam benzetiyor kendisi ressamdır vesselam ama sadece benim bir resimimde benzetmişti ozaman kaşlarım daha kalındı ve saçlarım da onun ki gibi topluydu burun falan değil ama gözler ve kaştı sadece benzeyen kaşların ortasındaki fazlalıkları saymazsak tabi ressamın kensisiydi yani frida kahloyu oynayan salma hayek değil a göreceli bir kavram bu benzetme işi sanırım:)
- 20 Ekim 2009
- 4.425
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.787
genelde evanescence, avril, ebru şallının eski hali, carmen electra, liv tyler duyuyorum.... en çok evanescence ve avril duyuyorum her ne kadar ben kendimi benzetemesem de...
Eklentiler
Son düzenleme:
- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.788
genelde evanescence, avril, ebru şallının eski hali, carmen electra, liv tyler duyuyorum.... en çok evanescence ve avril duyuyorum her ne kadar ben kendimi benzetemesem de...
Amy lee olmasın o? :))
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.789
resim yüklemedin sanırım avatardaki sensen avrile benziyorsun.
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.790
ben sizi birine inanılmaz benzettim ama çıkaramıyorum bi türlü onun dışında sadece ilk resimde küçük kadınlarda oynayan renkli gözlü kız vardı arminin kardeşi adını unuttum yelizdi sanırım ikinci ve üçünce fotolarda ise biraz nilay dorsa birazda nefise karatay karışımı gibisin.
- 20 Ekim 2009
- 4.425
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.791
Amy lee olmasın o? :))
ahaha doğrudur:)
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.792
resimde yükliym madem silerim sonra... her fotoda bi değişik çıkmışm bol bol yüklym madem
Eki Görüntüle 476732 Eki Görüntüle 476729 Eki Görüntüle 476730 Eki Görüntüle 476731 Eki Görüntüle 476728
Thora Birch
- 20 Ekim 2009
- 4.425
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.793
Thora Birch
bak ilk kez duydum çok teşekkür ederim.
- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.794
resimde yükliym madem silerim sonra... her fotoda bi değişik çıkmışm bol bol yüklym madem
Eki Görüntüle 476732 Eki Görüntüle 476729 Eki Görüntüle 476730 Eki Görüntüle 476731 Eki Görüntüle 476728
Bi şey diyim mi ilk resimde benziyoruz sanki... :44: Ben de ekledim bak diyeceğim ama eklediğim resimde çok değişik çıktmışım.
- 20 Ekim 2009
- 4.425
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.795
fotoları kaldıramıyormuyduk ya:26:
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.796
bak ilk kez duydum çok teşekkür ederim.
yok canikom ya bence benzemiyosun sen daha hoşsun zaten onlar bize benzesin türk hatunları daha hoş özellikle izmir kızları yabancılara beş çeker o nedenle problem yok ama keyfen benzetin ölesine diyosan avrile şapkalı foton gerçekten tıpatıp yanivallahi bilemedimki şimdi emine ünün esmer hali mi desem
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.797
beni bu zamana kadar kimse birine benzetmedi ya
- 20 Ekim 2009
- 4.425
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.798
Bi şey diyim mi ilk resimde benziyoruz sanki... :44: Ben de ekledim bak diyeceğim ama eklediğim resimde çok değişik çıktmışım.
aynı type ız ... daha nasıl söylenir bilemedim. ben buldum kimse benzediğimi işte...
yahu fotolar o kadar farkediyorki her bir karede farklı insan sanki zaten.. normalde mimiklerin konşman hareketlerin bakışların vs birine benzetilmeni etkileyen şeylerdir fotolar çok sığ kalıyor zaten..
- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.799
beni bu zamana kadar kimse birine benzetmedi ya
Hangi sayfada kaldı resmin?
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #5.800
çevremde kimse benzetmedi tatlım buraya koymadım