• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben bi halt yedim içim içimi yiyo...

nişanlısın hekza nikahlı değil bu bir ikincisi sende çok büyük sayılmazsın bu iki ama olayımız bu değil zaten..yaptığın kardeşliğe sığmıyor ki hırsından anlatıyorsun kardeşinin iyiliğinden değil eğri oturup doğru konuşalım lütfen..bir daha bana güvenmez diyorsun zaten güvenilecek bir şey yapmadın ben olsam ömrümce güvenmem bu tavrına..ha bu kardeşine hak verdiğim anlamına gelmesin lütfen.
yoo emin olun işin içinde hırstan öte gidişinin doğru olmadığı gerçeği var annemle defalarca konuştum bu konuda ama annem kardeşime sürekli taviz verip onun yanında o şekilde olduğunu göstermeyi seçti babama söylerken sinirliydim ama gerçekten bilmesi gerektiğini düşündüm gerçi sonradan pişman oldum ama..

yoo emin olun işin içinde hırstan öte gidişinin doğru olmadığı gerçeği var annemle defalarca konuştum bu konuda ama annem kardeşime sürekli taviz verip onun yanında o şekilde olduğunu göstermeyi seçti babama söylerken sinirliydim ama gerçekten bilmesi gerektiğini düşündüm gerçi sonradan pişman oldum ama..
Kaçınılmaz bir gerçekki anne baba ayrı çocukların büyük bir kısmı ergenlikte malesef sapıyorlar yoldan..onu tahrik ederek düzeltemezsiniz tek bildiğim bu..imkan dahilinde bi psikologtan yardım almakta fayda var yoksa babanın hötzöt demesiyle olacak iş değil..verbileceğim tek öneri bu Allah yardımcınız olsun..

bunları bende yapıyorum canım 17 yaşında bi kız için uygun değil ama bundan bahsediyorum.
Ben de çok zorlu bir ergenlik geçirdiğim için kardeşinizle empati yapıyorum sanırım. Annem-babam öğretmen; ikisi de pek müdahale etmediler. Ben de uzun vadede kendi yolumu buldum ve bir yerde durdum. O yüzden kardeşinizin de böyle yapacağını düşünüyorum. Tabii her insan bir değil ve biz ne desek boş; sonuçta birbirinin kardeşi olan sizsiniz.

iyi yapmışsın sen değilsin kardeşinin anne babası annen izin vererek kardeşine kötülük ediyo senin değil babanın araması lazım kardeşinin sorumluluğu annene babana ait. sevgilinle değil gerekirse kardeşinle kavga et sonuçta nişanlını sevmese bile senin için ona saygı sevgi göstermek zorunda. daha cok kavga edersiniz yoksa.

yinede kıyamıyorum şuan arayıp bana da bağırcak niye babama söylüyosun diye bağırmasını geçtim bana güvenmeycek bi daha
aileniz nişanlinizla aynı evde yasadıgınıza bişey demiyorsa kardesinizinde yaptıklarını sorun yapmayacaklardır rahat olun ...

aileniz nişanlinizla aynı evde yasadıgınıza bişey demiyorsa kardesinizinde yaptıklarını sorun yapmayacaklardır rahat olun ...
babam nişanlım ve ben yaşıyoduk 2 aylığına ayrıca sorun bu değil babam kızdı diyorum siz hala sorun yapmayacaklardır rahat olun diyosunuz yani nasıl okuyosunuz konuyu ben anlamaıyorum.

kimseye saygısızlık etmeyeyim diyorum ama insanın sabrını taşırıyosunuz ya

Soylemekle iyi yapmissin aslinda. Allah korusun basina bi seyler gelirse kardesinin o zaman da kendini suclarsin zamaninda babama neden anlatmadim diye.

Bu arada aklima takilan nisanlinin sana davranislari oldu. Daha nisanliyken sana bagirip cagiriyor.

Baban bi sey istediginde tamam diyor ama sonra sana kiziyor.
Simdiden boyleyse ilerde neler olur bilmem.

Nişanlısıyla aynı evde yaşayan kişiler başkalarına neden bu kadar batıyor çok merak ediyorum.

babam nişanlım ve ben yaşıyoduk 2 aylığına ayrıca sorun bu değil babam kızdı diyorum siz hala sorun yapmayacaklardır rahat olun diyosunuz yani nasıl okuyosunuz konuyu ben anlamaıyorum.

kimseye saygısızlık etmeyeyim diyorum ama insanın sabrını taşırıyosunuz ya
konuyu sen nasıl yazdıysan oyle okunur farklı bişey yok çok bozuk bi aile duzeniniz var bunu soylemek istedim anlaşilir oldumu ?

En iyisini yapmssn .. bağ evi arabalar... gittiği yol yol değilmis. En azından babm bilio dersn

Nişanlısıyla aynı evde yaşayan kişiler başkalarına neden bu kadar batıyor çok merak ediyorum.
ya sorma insanı cidden çileden çıkartıyolar ya ben burda ne soruyorum ama son noşonlonloo koluyosun eeee sizene yahu sizene benim sorunum bu mu? gerçekten nefret ettirdiler ya siteden.

Söylemekle iyi yapmışsınız sonuçta karşınızda 17 yaşında bir çocuk var.

Arkadaş ne adrenalin dolu bir ev. Anne baba boşanabilir saygı duyarım. İki bayan olarak ya anne, ya baba ile yaşamanız en mantıklısı. E sen nişanlınla aynı evi paylasiyorsun. Bana ters. (şahsi görüşüm) seviye kalmamis küfürler havada. 17yaşındaki kız ne yapsin? Aile ortamı yok, nişanlınla aynı evi paylaşmak zorunda. Yakındır o da biriyle aynı evi paylaşmak isteyecek. Bilemedim dallas gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
SEVGİLER:)

Bence iyi yapmışsın. Kardeşinde çok terbiye sizmiş gerçekten, nişanlınla o şekilde konuşmaya utanmıyor mu? Temiz bir dayak yemesi lazım bence...

Ben de kullandım o ifadeyi ama olumsuz davranış kıyas kabul etmez diye, böyle şeyleri genellemek zaten hoş değil. 17 yaşındaki anası babası ayrı ergen kızların uymaları gereken kurallar bütünü yok ki. Olumsuz davranışına ana babası birlikte karışsın. Boşanmışlar diye feragat etmiş değiller evlatlarından. Anlamayan/tepkisiz anne işe yaramayınca, bu sefer babayı sinirlendirip düzeltmek için rol vermek manasız geldi.

Abla olarak denge yükünü konu sahibi olarak yalnız siz taşımayın, gelen giden neden size patlasın, nişanlınız kardeşinizin tavırlarına katlamak zorunda değil ama kardeşiniz diye her zaman alttan almak zorunda da değilsiniz. Terbiyesizliğini duyunca zaten söylüyorsunuzdur herhalde ona da, nişanlınızın onla değil sizle evleneceğinin ayırdını yapması gerekir. Bir araya getirmemeye çalışın kimseyi zorla birbirini sevdiremeyeceğinize göre.

Back
X