• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bebegimiz çok sancılı yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edali368

Ziyaretçi
kızlar bebegimiz ayaklarını sürekli karnına dogru çekiyor ve sabaha kadar hiç uyumuyor gazımı var yoksa sancısımı ne yapabiliriz lütfen bilgi verin acil zeytin yagı fayda etmedi

canım büyük bi ihtimalle onun gazı var..öncelikle yediklerine dikkat et ve üşütmemeye özen göster..zinco kullanmanı tavsiye ederim..ben çok faydasını gördüm..bide banyo yaptır arkasından bebek yağı ile özellikle karnına masaj yap..çok rahatlatıyor..eğer kakasını yapamıyorsa onunda sancısı olur..zeytinyağı sadece bağırsaklarını yumuşatır..bende zamanında kızıma denedim ama faydasını görmedim..

Son düzenleme:
çok büyük ihtimalle gazı vardır cnm..ayaklarını karnına doğru egzersiz yaptırır gibi hareket fln yaptır veya normal gaz çıkartma teknikleri kullan bunlar işe yaramazsa bence doktora sor en iyi onlar yardımcı olur..çok geçmiş olsun...

Kizlar Bebek Benim Yiyenim Zinco Dene Ediler Faydasi Olmadi

saç kurutma maikenesini karnına ve ayaklarına bacaklarına gezdir.bu çok işe yarıyo doktor sölemişti banada... ayaklarını karnına doğuru iterek gazını çıkartmaya çalış olmadı yastığın üstüne yatır yüz üstü sırtını ovvv canımmm buda çok işe yarıyo....yediklerine de dikkat et geçmiş olsunn...

kızlar bebegimiz ayaklarını sürekli karnına dogru çekiyor ve sabaha kadar hiç uyumuyor gazımı var yoksa sancısımı ne yapabiliriz lütfen bilgi verin acil zeytin yagı fayda etmedi

geçmiş olsun canım bende bebeğimde aynı sorunla karşılaşmıştım ananem soğanı havanda ezip tülbentle göbeğine bağlamamı söylemişdi ve gerçekten işe yaradı kızım hemen uykuya daldı. istersen bi dene ben çok faydasını gördüm.

geçmiş olsun canım bende bebeğimde aynı sorunla karşılaşmıştım ananem soğanı havanda ezip tülbentle göbeğine bağlamamı söylemişdi ve gerçekten işe yaradı kızım hemen uykuya daldı. istersen bi dene ben çok faydasını gördüm.

ay denemedikleri birşey kalmadı elma yagını duydunuzmu kızlar ya hiç birşey iyi gelmiyor ne ilaç nede dogal yöntemler

beni,m bebeğimde çok gazlı.ben geceleri 1 çay kaşığı kimyon kaynatıp şekersiz veriyorum o geceyi rahat geçiriyoruz.

Back
X