E
edali368
Ziyaretçi
- Konu Sahibi edali368
kızlar bebegimiz ayaklarını sürekli karnına dogru çekiyor ve sabaha kadar hiç uyumuyor gazımı var yoksa sancısımı ne yapabiliriz lütfen bilgi verin acil zeytin yagı fayda etmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebegimiz ayaklarını sürekli karnına dogru çekiyor ve sabaha kadar hiç uyumuyor gazımı var yoksa sancısımı ne yapabiliriz lütfen bilgi verin acil zeytin yagı fayda etmedi
geçmiş olsun canım bende bebeğimde aynı sorunla karşılaşmıştım ananem soğanı havanda ezip tülbentle göbeğine bağlamamı söylemişdi ve gerçekten işe yaradı kızım hemen uykuya daldı. istersen bi dene ben çok faydasını gördüm.
ay denemedikleri birşey kalmadı elma yagını duydunuzmu kızlar ya hiç birşey iyi gelmiyor ne ilaç nede dogal yöntemler
beni,m bebeğimde çok gazlı.ben geceleri 1 çay kaşığı kimyon kaynatıp şekersiz veriyorum o geceyi rahat geçiriyoruz.
beni,m bebeğimde çok gazlı.ben geceleri 1 çay kaşığı kimyon kaynatıp şekersiz veriyorum o geceyi rahat geçiriyoruz.