- 7 Eylül 2021
- 460
- 147
- 23
- Konu Sahibi Mylovebaby
-
Gogusun ilk defa mi boyle oldu . Her zaman olan belirtilerse piskolojik benceArkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Benim yumurtlama günüm 18 ekim 2021 di o gün ve o günden bir hafta öncesinden itibaren korunmasız ilişki oldu. 4 veya 3 gündür karnımın sol tarafında ince ince sızılar oluyor aynı şey sol kasığımda da oluyor ama sürekli değil ara ara otururken falan oluyor bazen çok hafif midem bulanıyor ama geçiyor adetime de 7 gün var ve göğüslerim çok dolgunlaştı ve beyaz şekilde akıntımda oluyor ama çok değil. Dün gece de yatarken sağ karnımın kasık ve karın birleştiğe yere çok hissettirici sancı girdi göğüslerimde uçları çok acıyor sadece uçları ishalde var geceleri uyanıp çişe de kalktığım oluyor. Karnımda şişlik de var.
bunlar psikolojik mi yoksa hamilemiyimdir?
Erken gebelik testi yap yada evde ovulasyon testi varsa yapın ben 7 gün kala ovulasyon testinde gördüm sonra erken gebelik aldım pozitif çıktı sonra normal ucuz gebelik testi aldım çok az ikinci çizgi çıktıArkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Benim yumurtlama günüm 18 ekim 2021 di o gün ve o günden bir hafta öncesinden itibaren korunmasız ilişki oldu. 4 veya 3 gündür karnımın sol tarafında ince ince sızılar oluyor aynı şey sol kasığımda da oluyor ama sürekli değil ara ara otururken falan oluyor bazen çok hafif midem bulanıyor ama geçiyor adetime de 7 gün var ve göğüslerim çok dolgunlaştı ve beyaz şekilde akıntımda oluyor ama çok değil. Dün gece de yatarken sağ karnımın kasık ve karın birleştiğe yere çok hissettirici sancı girdi göğüslerimde uçları çok acıyor sadece uçları ishalde var geceleri uyanıp çişe de kalktığım oluyor. Karnımda şişlik de var.
Göğüsüm ilk defa sadece uçları acıyo birde normalde benim adetime 14 gün kala başlardı göğüs hassasiyetim ve etrafıda acırdı bu sefer adetime 8 gün kala başladı hassasiyet ve sadece şimdi göğüs uçlarım acıyoGogusun ilk defa mi boyle oldu . Her zaman olan belirtilerse piskolojik bence
Normal gebelik testi var şimdş onunla yapsam belli olurmuErken gebelik testi yap yada evde ovulasyon testi varsa yapın ben 7 gün kala ovulasyon testinde gördüm sonra erken gebelik aldım pozitif çıktı sonra normal ucuz gebelik testi aldım çok az ikinci çizgi çıktı
çok erken değil mi gebelik belirtileri için , bir test yapın isterseniz : )Arkadaşlar günaydın tekrar geldim çünkü sizlere sormam gereken belirtilerim var.
Piskolojik gibi geldi bana . Ama insallah hamilesindirGöğüsüm ilk defa sadece uçları acıyo birde normalde benim adetime 14 gün kala başlardı göğüs hassasiyetim ve etrafıda acırdı bu sefer adetime 8 gün kala başladı hassasiyet ve sadece şimdi göğüs uçlarım acıyo
güzel sonuçlar olsun ♥ merak ederiz yazın bizedeNormal gebelik testi var şimdş onunla yapsam belli olurmu
Bende bilmediğim için n sizlere soruyorumçok erken değil mi gebelik belirtileri için , bir test yapın isterseniz : )
Şuanda normal gebelik testini yapsam çıkarmı sabahki ilk idrar olmayacak şimdi o farkedermigüzel sonuçlar olsun ♥ merak ederiz yazın bizede
sanmıyorum farklılık olacağını , arkadaşlarım vs alıp gidip yaparlardı her ne saat olursa olsun :)Şuanda normal gebelik testini yapsam çıkarmı sabahki ilk idrar olmayacak şimdi o farkedermi
Anladım bakalım hayırlısı olsun deniyorum ozamansanmıyorum farklılık olacağını , arkadaşlarım vs alıp gidip yaparlardı her ne saat olursa olsun :)
haydi bismillah bende tüp bebek tedavi sürecinde biriyim biraz duygusalım bu konularda bu aralarAnladım bakalım hayırlısı olsun deniyorum ozaman
Yaptınız mı? Geri dönüş yapmamışsınız gördüm merak ettim. INŞALLAH pozitif çıkmıştır da sevinçten dönüş yapmayı unutmuşsunuzdurhaydi bismillah bende tüp bebek tedavi sürecinde biriyim biraz duygusalım bu konularda bu aralar
ben değil başka bir arkadaş konu sahibi test sonucunu atmış sanırım yanlış görmediysem negatif.Yaptınız mı? Geri dönüş yapmamışsınız gördüm merak ettim. INŞALLAH pozitif çıkmıştır da sevinçten dönüş yapmayı unutmuşsunuzdur
Negstşf cıktı herkes erken yaptığımı söylüyorYaptınız mı? Geri dönüş yapmamışsınız gördüm merak ettim. INŞALLAH pozitif çıkmıştır da sevinçten dönüş yapmayı unutmuşsunuzdur
Erkendir daha ya inşallah çıkar Allah büyüktürNegst
Negstşf cıktı herkes erken yaptığımı söylüyo
çok istiyorum nasip olur banada inşallahErkendir daha ya inşallah çıkar Allah büyüktür
Umarım siz ve isteyen herkes anne olur ama rica ediyorum sürekli aynı konuyu açmayın lütfen.çok istiyorum nasip olur banada inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?