- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi musmutluluk
-
canım senin şu an sevgiline davranış şeklin gayet yerinde. daha iyi davranamazdın. böyle devam etmelisin bence. ona destek ol. ama bunalımda olması normal yani cinsel hayat söz konusuymuş. allah sıhhat versin inşallah.
geçmiş olsun bahsetteğiniz kadarıyla olabilecek en güzel şekilde davranıyorsunuz o bunalıma girdiğinde şey diyin başımıza ne geleceğini bilemeyiz bende hasta olabilirdim sen ozaman beni bırakıp gidecekmiydin filan diyin rahatlar belki.skolyoz filan mıki ne ameliyatı geçirmiş?
öncelikle geçmiş olsun...
ben olsam onun böylesine hassas olduğu bi konuda her ihtimali göz önünde tutarak önce bi doktora kendim giderdim, eğer aldığım cvp olumsuzsa onu daha çok bunalıma sokmasın duyacakları diye doktora gitmeyi iptal ederdim....
yani sevgiliniz bu konuda oldukca hassas, merak ettiklerini sağlık ocağına yada hastanenin acilince hazır bekleyen doktorlardan birine yada bi kliniğe gidip kendinizz öğrenin.....
sevgilinizde birlikte gittiğinizde doktordan olumsuz cvplar gelirse şuanki ruhalinden daha kötü psikolojiye bürünecektirki bu sizide oldukca yıpratacaktır, ama en azından kendiniz gidip öğrenirseniz onun haberi olmadan, kendi kendinize durumun üstesinden gelebilirsiniz.....
ki ben en kötü ihtimali değerlendirdim, birde iyi yanı var, gittiğiniz doktor olumlu konuşursa tutun sevgilinizin kolundan gidin doktoraki duysun kötü birşey olmadığını, rahatlasın....
benım esımde 1 sene yuruyememıs kuccukken degıstırıdgı bır kazadan sonra
daha sonra ıyılesmıs belden asagısı demıstı ama hıc sorun etmedı bende etmedım 9 aydır evlıyız hersey yolunda
sızın tam olarak gecırdıgı amelıyat neymıs tıbıbı ısmı fılan vermıs ya hanı sıze.
sen daha ne yapasın...
sevgilin çok takılmış bu konuya..
herşey insanlar için sonuçta başımıza ne geleceği bellimi olur...
kusura bakma ama biraz mız mız bi çocuk gibi geldi bana..
yani yıllar geçmiş üstünden tamam kolay değilde geçmiş yani..
ilerde ne olacağı belli değilken ihtimaller üzerine herkesin hayatını olumsuz etkiliyor..
evet dun kabul ettı zaten beraber gıtcez psıkologa. Ya ben onu bırakamam kı ınsan canından ayrılabılırmı nefes bıle alamam ben onsuz. Yorumun ıcın tesekkurler canım.:)canım Allah sana da sevgiline de sabır versin. sen en doğru olanı yapmışsın. beraber bir psikoloğa gitseniz bir süre en azından olabilir mi ? o da belki kendi içindeki gel-gitleri çözmüş olur. sen ne güzel olumsuz bir durumda bile onun yanında olacağını söylemişsin <3
sagol canım yorumun ıcın. Evet cok sık olmuyo zaten ara ara aklına gelıyor. Evet cok kırıcı oluyo sınırlendıgınde. Pekı ablanız fızıksel bır rahatsızlık var mı?Konu çok tanıdık geldi.
Aynı ameliyatı yıllar önce ablamda olmuş (5-6 yaşlarında) şuan kendisi 35 yaşında olmasına rağmen zaman zaman hastalığı yüzünden psikolojisi bozulup insanları kırabiliyor, kendisi karamsarlığa kapılabiliyor.
Allah inşşallah sevgilinizin korktuğunu başına getirmez, sürekli gelecekte başına gelebilecek ihtimalleri düşünerek ömür geçmez, hem kendisini hemde çevresindekileri mutsuz eder.
evet dun kabul ettı zaten beraber gıtcez psıkologa. Ya ben onu bırakamam kı ınsan canından ayrılabılırmı nefes bıle alamam ben onsuz. Yorumun ıcın tesekkurler canım.:)
Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın. en kısa zamanda düzelir her şey umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?