kızlar daha yaşım küçük ama bu yaşta komplekse girdim. Çünkü 10 kişi kadar insan beni hülya avşar ın kızına benzetti bunu kafama takmaktan yoruldum çirkin bulmam ben kimseyi çirkin demem ama o kıza öyle şeyler diyip üstüne beni benzetiyorlar ki... Artık evden çıkasım gelmiyor ne yapmam gerek(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bıktım dengesizliklerden/yardım edin
- Konu Sahibi Blablaxz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Ben benzemiyorum demedimAnnaa dediği için demediklerini bırakmıyorlardır, hoş çok da önemli değil hani ne söyledikleri.
Benzetıyorlarsa benzıyorsunuzdur, takılmayın.
- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 98
- 25
Birisine benziyorsun diye güzel veya çirkin olmazsın ki
Mesela bak bi fotoğrafta sağdaki kadın angelina jolie ye ne kadar benziyo ama çirkin yani halbuki angelina fıstık gibi
yani diyeceğim o ki seni o kişiye benzetiyorlar diye çirkin olmazsın kaldı ki zehra çilingiroğlu o kadar çirkin bi kız değil eminim sen ondan daha güzelsindir rahat ol takma kafaya ağzı olan konuşuyor işte
Mesela bak bi fotoğrafta sağdaki kadın angelina jolie ye ne kadar benziyo ama çirkin yani halbuki angelina fıstık gibi
yani diyeceğim o ki seni o kişiye benzetiyorlar diye çirkin olmazsın kaldı ki zehra çilingiroğlu o kadar çirkin bi kız değil eminim sen ondan daha güzelsindir rahat ol takma kafaya ağzı olan konuşuyor işte
Eklentiler
Ben de begenmiyor degilim kızı. Ama kıza verilen tepkiler çok abartı. Bazısı alakan yok derken bazısı fena benzetiyor algıyla alakalı galiba ben de bazı fotolarını benzetiyorum bazılarını benzetmiyorum değişiyor yaniBirisine benziyorsun diye güzel veya çirkin olmazsın ki
- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Peki nesini kafanıza takıyorsunuz?Ben benzemiyorum demedim
- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
- 113
Fazlaca dalga geçilmesine ve ark ortamında dalga konusu olmamaPeki nesini kafanıza takıyorsunuz?
- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 98
- 25
Ben de begenmiyor degilim kızı. Ama kıza verilen tepkiler çok abartı. Bazısı alakan yok derken bazısı fena benzetiyor algıyla alakalı galiba ben de bazı fotolarını benzetiyorum bazılarını benzetmiyorum değişiyor yani
Benzesen nolcak benzemesen nolcak boşver mesela beni de babama benzetiyolar o zaman ben erkeğe mi benziyorum
Ahaha o da doğruBenzesen nolcak benzemesen nolcak boşver mesela beni de babama benzetiyolar o zaman ben erkeğe mi benziyorum
Alınmayacagımı düşünüyorlar belki de.. Ben de davranışlarımı daha olgun tutmaya kendimden taviz vermemeye çalısıyorum ama insan bir yerde kafasına takıyor inşallah ergenlikten sonra takmamBenzemiyosun benzemiyosun
Sen daha güzelsin maşallah
Onlar seni çekemiyorlar o yüzden diyorlar
Takma kafana
- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
- 108
Alınmayacagımı düşünüyorlar belki de.. Ben de davranışlarımı daha olgun tutmaya kendimden taviz vermemeye çalısıyorum ama insan bir yerde kafasına takıyor inşallah ergenlikten sonra takmam
Seneye güler geçersin