kızlar ameliyat oldum cuma günü şimdi çok kötüyüm benim pek iyi geçmedi ameliyattan sonra çok baş dönmesi ve kusma oldu belim çok ağrıdı. bugün akşam üstü ayaga kalka bildim. halen kötüyüm gögüslerim çok sert bu ne zaman geçecek hiç dışarıya çıkmayı düşünmüyorum bu halde.bilmiyorum ya şimdi çok pişmanım bilmiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ameliyat oldum cuma günü
- Konu Sahibi efesu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canııım aynen aynen.. Aynı şeyleri yaşamışız... ılk gün sürekli başım döndü miğdem bulandı ama oluyo böle anesteziden.... Sabret benim ilk hafta geçene kadr ağrılarım hep aynıydı ama sırt bel omuz ağrısından elirmek üzereydim hatta... ne zaman geçicek dedim hep.... Ama ilk haftayla birlikte inanılmaz değişiceksin ben 5. günüme gelene kadar hiç bi şey değişmedi dedim.... Bu gün 12. günüm ve harikayım sabret sırt ağrıların içinse sürekli birine ovdur kan dolaşımı olsun yoksa tutulıyosun...
Son düzenleme:
Canııım aynen aynen.. Aynı şeyleri yaşamışız... İlk gün sürekli başım döndü miğdem bulandı ama oluyo böle anesteziden.... Sabret benim ilk hafta geçene kadr ağrılarım hep aynıydı ama sırt bel omuz ağrısından elirmek üzereydim hatta... ne zaman geçicek dedim hep.... Ama ilk haftayla birlikte inanılmaz değişiceksin ben 5. günüme gelene kadar hiç bi şey değişmedi dedim.... Bu gün 12. günüm ve harikayım sabret sırt ağrıların içinse sürekli birine ovdur kan dolaşımı olsun yoksa tutulıyosun...
ya aşkım sağol şidi bile başım gönüyor.zorla yazıyorum ama memelerim çok sert çok kötü gözüküyorlar ne yapıcam inşallah bende senin gibi 12.günümde iyileşiyim sonra gene yazışırız vallah başım gönüyor öptüm.canım
Ben 1 hafta kabullenememiştim bakmak bile istemiyodum.. Hem çok sertliğinden bide acı verdiğinden ama ne oluyosa bi anda değişiyo her şey şimdi bakmaya doyamıyorum sık dişini çoğu bitti azı kaldı.. Bende öptüm çok.. =)
sagol canım vallah bana morel oluyorsun allah razı olsun.
öncelikle çok geçmis olsun efesu bende suan evdeyim ameliyat sonrasi sisliklerim yüzünden eve hapsoldum ben yüzümden ameliyat oldum ama kendimi simdiden hazirliyorum göyüs ameliyatida olucam .Bu ameliyati geçirdigin için sana bisiy sormak istiyorum biçok kisi çok agri oluyor falan demis bu operasyonda acaba agri kesici verilmiyor mu ,veriliyor yeterlimi gelmiyor yoksa okadar siddetli ki agri kesicide biyerden sonra faydami etmiyor? Bilgi verirsen sevinirim:)
öncelikle çok geçmis olsun efesu bende suan evdeyim ameliyat sonrasi sisliklerim yüzünden eve hapsoldum ben yüzümden ameliyat oldum ama kendimi simdiden hazirliyorum göyüs ameliyatida olucam .Bu ameliyati geçirdigin için sana bisiy sormak istiyorum biçok kisi çok agri oluyor falan demis bu operasyonda acaba agri kesici verilmiyor mu ,veriliyor yeterlimi gelmiyor yoksa okadar siddetli ki agri kesicide biyerden sonra faydami etmiyor? Bilgi verirsen sevinirim:)
canım banada verdiler ağrı kesiciler zaten memelerinde ağrı olmuyor ama benim başım çok dönüyor ayaga kalkınca ve çok halsizim birde benim ilk günüm çok kötü geçti kusma filan yarın dr.gitticem bana bir hafta bunlar olur dedi ben şimdi bir haftayı doldurmayı düşünüyorum şuan için çok mutsuzum çünkü kendim hiç biriş yapmmıyorum ne gerek vardı diye düşünüyorum ama seni korkutmak istemem herkes bir süre böyle düşünüyormuş inanki daha memelerime bile bakmadım zaten çok gerginler.başka soru sormak istersen cvp veririm sanada geçmiş olsun.
canım banada verdiler ağrı kesiciler zaten memelerinde ağrı olmuyor ama benim başım çok dönüyor ayaga kalkınca ve çok halsizim birde benim ilk günüm çok kötü geçti kusma filan yarın dr.gitticem bana bir hafta bunlar olur dedi ben şimdi bir haftayı doldurmayı düşünüyorum şuan için çok mutsuzum çünkü kendim hiç biriş yapmmıyorum ne gerek vardı diye düşünüyorum ama seni korkutmak istemem herkes bir süre böyle düşünüyormuş inanki daha memelerime bile bakmadım zaten çok gerginler.başka soru sormak istersen cvp veririm sanada geçmiş olsun.
Ağrın yok 2. günümden itibaren doktorumun verdiği ağrı kesicileri bile içmemiştim sorun ağrı diil çünkü... boshayallersmile sürekli yatmaktan sırt ağrısı delirtiyor ,kendi başına 1 hafta hiç bir şey yapamamak insanı bunaltıyor sonra o gerginlik hissi alışma evreleri 5. gün yorulduğumu hissettim yani yeter dedim geçmiyo bitmiyo çünkü oturdum bu sırtım noolucak die ağlamıştım =) ilk 1 hafta naaptım dedim ama sonra öle bi iyileşiyorsun ki.. Bu gün tam 2 hafta doldu çok mutluyum.. 22 yaşındayım ama keşke daha önce yaptırsaydım.. opuyorumnanaktan
Ağrın yok 2. günümden itibaren doktorumun verdiği ağrı kesicileri bile içmemiştim sorun ağrı diil çünkü... boshayallersmile sürekli yatmaktan sırt ağrısı delirtiyor ,kendi başına 1 hafta hiç bir şey yapamamak insanı bunaltıyor sonra o gerginlik hissi alışma evreleri 5. gün yorulduğumu hissettim yani yeter dedim geçmiyo bitmiyo çünkü oturdum bu sırtım noolucak die ağlamıştım =) ilk 1 hafta naaptım dedim ama sonra öle bi iyileşiyorsun ki.. Bu gün tam 2 hafta doldu çok mutluyum.. 22 yaşındayım ama keşke daha önce yaptırsaydım.. opuyorumnanaktan
canım peki yumuşamaya başladımı benim birde çok aralık var iki gögüs arasında belki yumuşayınca geçer diyom
hmms simdi anladim agridan ziyada sürekli yatmak gerginlik hissi fena onu suan bende yasiyorum baska bi sebebten yüzüm çok gergin ve arada çikarip atasim geliyor yüzümü buarada bende göyüslerimi yaptirarsam sizinki kadar kolay bisey olucani sanmam benim dogumdan sonra göyüslerim fena sarkti çatlak matlak karinda hiç bi zarar yok hamileyken karnima odaklandim ona iyi baktim ama göyüslerde fena sarkma oldu bi silikonla hallolmaz heralde benimki bikaç yerde diklestirme operationlari hakkinda bisiyler okudum iz kaliyormus onuda ben istemiyorum su yüzüm geçsin onuda doktorumlakonusucamkaydirigubbakcemile2
kızlar ameliyat oldum cuma günü şimdi çok kötüyüm benim pek iyi geçmedi ameliyattan sonra çok baş dönmesi ve kusma oldu belim çok ağrıdı. bugün akşam üstü ayaga kalka bildim. halen kötüyüm gögüslerim çok sert bu ne zaman geçecek hiç dışarıya çıkmayı düşünmüyorum bu halde.bilmiyorum ya şimdi çok pişmanım bilmiyorum.
Senin ameliyat yöntemin neydi ?? Kas zarı altına mı? Benim bugün 6.günüm bandajlarım alındı sertlik var ama ağrım sızım kalmadı dördüncü günümde ağrı kesici kullanmayı bıraktım. Kullandığınız ağrı kesicilere dikkat edin çok ihtiyac olmadıkça kullanmayın cünkü fazla kullanım kanama yapabilirmiş. Ben en çok geceleri alıyordum rahat uyuyabilmek için.
Senin ameliyat yöntemin neydi ?? Kas zarı altına mı? Benim bugün 6.günüm bandajlarım alındı sertlik var ama ağrım sızım kalmadı dördüncü günümde ağrı kesici kullanmayı bıraktım. Kullandığınız ağrı kesicilere dikkat edin çok ihtiyac olmadıkça kullanmayın cünkü fazla kullanım kanama yapabilirmiş. Ben en çok geceleri alıyordum rahat uyuyabilmek için.
canım benim meme usu kas altı oldu bugün iyim ama dün çok kötüdüm birde kasık yanlarımda morluklar var birde gögüs yanlarım moradı sende varmı.
Geçmiş olsun öncelikle iyi olacaksın tabiki ama bu sürecin çok kısa sürmesini dilerim senin için.
Benim meme altından kas zarı altına konuldu. Morluk namına hiç bir şey yok. Sadece şişlik ve sertlik hala var. Bir de uzun süre düz yatamadığım için sırt ağrım var. Günden güne iyi olacaksın ama. Moralini hep yüksek tut.
Benim meme altından kas zarı altına konuldu. Morluk namına hiç bir şey yok. Sadece şişlik ve sertlik hala var. Bir de uzun süre düz yatamadığım için sırt ağrım var. Günden güne iyi olacaksın ama. Moralini hep yüksek tut.
Geçmiş olsun öncelikle iyi olacaksın tabiki ama bu sürecin çok kısa sürmesini dilerim senin için.
Benim meme altından kas zarı altına konuldu. Morluk namına hiç bir şey yok. Sadece şişlik ve sertlik hala var. Bir de uzun süre düz yatamadığım için sırt ağrım var. Günden güne iyi olacaksın ama. Moralini hep yüksek tut.hihoyyyt
Benim meme altından kas zarı altına konuldu. Morluk namına hiç bir şey yok. Sadece şişlik ve sertlik hala var. Bir de uzun süre düz yatamadığım için sırt ağrım var. Günden güne iyi olacaksın ama. Moralini hep yüksek tut.hihoyyyt
sagol canım bende bugün dr.a gittim çok morama var bende olur dedi yerçekimindenmiş geçer dedi.20 günde birdaha gittip masaj hareketlerini gödtericek insallah hepimiz biran önce iyileşiriz sanada geçmiş olsun canım.hihoyyyt
ben 2.hafta bitiminde masaja başlayacak mısım. Önümüzdeki perşembe kontrolum var.
Tabi morarmalar beyaz tenliysen ona da bağlı olabilir. başka bir şey olmasında sebep yerçekimi olsun :)
doğru söylüyorsun canım yeterki yer çekimi olsun:))bakalım masaj canımızı acıtıcakmı sen başlayınca anlatırsın.
Efe su anlattığın tüm problemleri ben de yaşadım bugün 4.günüm 22 yaşındayım,gerginliğin indimi ve yumuşadımı göğüslerin merak ediyorum çünkü aynı problemleri bende yaşıyorum moralim bozuk çok ağrılarım oldu sırtım belim kollarımı kaldırmakta hala zorluk çekiyorum bunlar daha nekadar sürcek lütfen bana cvp yazarmısın kaç foruma yazdım cvp gelmiyo ya da ben bakmayı beceremiyorum olmadı özel mesaj olarak yollarmısın