Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adet nitiminden adet başlangıcına kadar ovulasyon testi denedim pik olmadı neden
- Konu Sahibi karakan2
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26
Sondaki pik duruyor canimUzun zamandır ovulasyon denedim pik e en yakın buydu gerisi belirgin bir şekilde negatif çıktı pcosum o yüzden olabilir mi Eki Görüntüle 3493140
ben öyle düşünüp ilişki oldu ama maleseff adet oldumSondaki pik duruyor canim
- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26
Nasıl De yokmuş olsun bu ay senin ayın olur belkiben öyle düşünüp ilişki oldu ama maleseff adet oldum
İnşallah ya birşey soracağım son olarak pik den önceki süreçte mi birliktelik önemli sonrasında mıNasıl De yokmuş olsun bu ay senin ayın olur belki
- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26
O gün olun birkikte bir gün ara verip ertesi gün olunİnşallah ya birşey soracağım son olarak pik den önceki süreçte mi birliktelik önemli sonrasında mı
Anladım çok teşekkür ederimO gün olun birkikte bir gün ara verip ertesi gün olun
- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26
Rica ederim ne demekAnladım çok teşekkür ederim
- 26 Ekim 2021
- 2.305
- 1.137
- 83
Pik yok. Pcoslarda bu durum olabiliyor. Yumurtlama olmamis olabilir. Bence doktor kontrolu ile takip ettirin. Adetin 21. Gunu progesteron testi verip yumurtlama var mi yok mu baktirinUzun zamandır ovulasyon denedim pik e en yakın buydu gerisi belirgin bir şekilde negatif çıktı pcosum o yüzden olabilir mi Eki Görüntüle 3493140
- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26
Merhaba benim konuma da bakar mısın rica etsemPik yok. Pcoslarda bu durum olabiliyor. Yumurtlama olmamis olabilir. Bence doktor kontrolu ile takip ettirin. Adetin 21. Gunu progesteron testi verip yumurtlama var mi yok mu baktirin
Progesteron kaç olmalı pekiPik yok. Pcoslarda bu durum olabiliyor. Yumurtlama olmamis olabilir. Bence doktor kontrolu ile takip ettirin. Adetin 21. Gunu progesteron testi verip yumurtlama var mi yok mu baktirin
Şey ben pek bilmiyorum nereden bakabilirim acabaMerhaba benim konuma da bakar mısın rica etsem
- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26
Progesteron kaç olmalı peki
EtiketliyimŞey ben pek bilmiyorum nereden bakabilirim acaba
- 1 Eylül 2023
- 2.348
- 599
- 43
- 26