• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar adanadan hiç meme büyüten yokmu

• Konu Sahibi Konu Sahibi leoni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ziya paşada semsi efendi caddesinde ..Internette araştır numarası cikiyor ..sekreterden önce randevu alıyorsun

Ben de Adana'dayım ve bu ameliyatı olmak istiyorum. Buradan paylaşımlara devam ederseniz ben de faydalanmış olurum. :-) Erol Bey ve Ersal Bey (Kaya) 'ya ameliyat olmayı düşünüyorum.

Ben 2 gun önce erol kesiktaş a amelıyat oldum.eşi ile beraber gırıyor ameliyata. Medline da.tek kelimeyle harika bır dr.hersey yolunda ve gercekten cok ilgili eşi de oyle.istedıgım şeyleri çok iyi anladı ve ameliyatımı yaptı. Gercekten cok donanımlı.tavsıye ederım

Koltuk altından da ameliyat yöntemi uyguluyor mu Erol Bey acaba?

Canım erol bey ve sadık karakaya yla görüştüm ben ama erol beye karar verdim.tecrubelı kendinden emin bir Dr. Eside çok iyi ikisi bır gırıyor amelıyat medline da. 3 gun oldu benım bugun hala dinlenmede:KK45::KK45::KK45:yım füze gibiyim

Canım erol bey ve sadık karakaya yla görüştüm ben ama erol beye karar verdim.tecrubelı kendinden emin bir Dr. Eside çok iyi ikisi bır gırıyor amelıyat medline da. 3 gun oldu benım bugun hala dinlenmede:KK45::KK45::KK45:yım füze gibiyim

Meme altı kesisi ile mi oldunuz siz? Koltuk altından da protezi yerleştirebilir mi acaba?

Bu arada fotoğraf koyarsanız görmek isterim.

Canım bende sarkma da vardı.meme ucundan sarkma bır memede.
. meme ucundan kesı yle alındı sarkma ..meme altı kesı siyle yaptı amelıyatı 325 biri 300 biri Mentor dual plane yöntemi yuvarlak yapıldı ..koltuk altı sormadım canım.dr un tecrübesine bıraktım doğal olsun dedım.baska bıse demedim. Boy 160 kılo 54

Canım bende sarkma da vardı.meme ucundan sarkma bır memede.
. meme ucundan kesı yle alındı sarkma ..meme altı kesı siyle yaptı amelıyatı 325 biri 300 biri Mentor dual plane yöntemi yuvarlak yapıldı ..koltuk altı sormadım canım.dr un tecrübesine bıraktım doğal olsun dedım.baska bıse demedim. Boy 160 kılo 54

Kontrole gittiğinde bunu laf arasında sorabilir misin? Gerçekten merak ediyorum bunu.

Bir de belki benim de sarkma olabilir. Olabilir diyorum çünkü küçük olduğu için emin de olamıyorum açıkçası. Lolipop ya da ters T şeklinde olmadı sanırım değil mi? Meme ucu dediğiniz kahverengi alan üzerinden işlem yapıldı diye anlıyorum, doğru mu?

Evet canım meme ucunda kucuk ay seklinde kesı yle fazla deriyi aldı.bırısı daha buyuk sarkık tı. Ama doku yok içi boşalmış benim.tamam canım senın için sorarım.

Evet canım meme ucunda kucuk ay seklinde kesı yle fazla deriyi aldı.bırısı daha buyuk sarkık tı. Ama doku yok içi boşalmış benim.tamam canım senın için sorarım.

Teşekkür ederim. İkinci çocuğum sadece tek memeyi emdiği için belki benim de böyle bir durumum olabilir diye düşündüm. :-)

Back