Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar adanadan hiç meme büyüten yokmu
- Konu Sahibi leoni
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben varim canim bende adanada oldum cuma gün 3 hafta olcakya hiçmi kimse yok
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
yaaa süper sonunda biri var kime oldun acabaBen varim canim bende adanada oldum cuma gün 3 hafta olcak
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
canım öncekı msjlarını okuyorum aynı soruları tekrar tekrar sormıcam sadece şunu sormak ıstıyorum 4500 hastanede dahilmi cunku orası özel oldugu için merak ettimBen varim canim bende adanada oldum cuma gün 3 hafta olcak
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Ben varim canim bende adanada oldum cuma gün 3 hafta olcak
birde memnunmusun yani istediğin gibi oldumu ne bilim şekli doğallıgı simetrisi ben cok endişeliyim ya zaten pimpirikli bi insanım ya güzel olmazsa gelen gideni aratmaz inş
Evet canim hastane fiyati dahil 4500e zaten doktor medline hastanesinin doktoru özel muayenehanesi yok ben memnun kaldim burak bey gayet ilgili suan göğsüm baya yumusadi ilk günler cok fenaydi biri küçük biri büyük gibi duruyodu bende baya korkmustum ama düzelir zamanla dedi dedigi gibide oldu bana ameliyat öncesi simetri takintin varmi bazilari milimlik şeyleri sorun ediyolar dedi bende cok abartilcak kadar yok dedim sende cok takintiliysan hani bilemem sonucu nasil bulursunbirde memnunmusun yani istediğin gibi oldumu ne bilim şekli doğallıgı simetrisi ben cok endişeliyim ya zaten pimpirikli bi insanım ya güzel olmazsa gelen gideni aratmaz inş
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Evet canim hastane fiyati dahil 4500e zaten doktor medline hastanesinin doktoru özel muayenehanesi yok ben memnun kaldim burak bey gayet ilgili suan göğsüm baya yumusadi ilk günler cok fenaydi biri küçük biri büyük gibi duruyodu bende baya korkmustum ama düzelir zamanla dedi dedigi gibide oldu bana ameliyat öncesi simetri takintin varmi bazilari milimlik şeyleri sorun ediyolar dedi bende cok abartilcak kadar yok dedim sende cok takintiliysan hani bilemem sonucu nasil bulursun
Canım cok teşekkür ederim bnde az once erol beyle görüştüm oda medlineda yapiyomus yanliz bnm goguslerde sarkma olduğu icin diklestirmede yapilacak yoksa istedigin dikligi olusturamayiz dedi yüksek profil yuvarlak mentor marka kasaltı dedi toplam maliyet 5000 tl
Him anladim canim genelde doktorlar medlineda yapiyo zaten cok temiz bi hastane odalar falan iyi ben normalde cok huylanirim hastaneden ama burda oyle olmadi inslh istedigin gibi olur memnun kalirsin iyi haberlerini bekliyoruz
Canım cok teşekkür ederim bnde az once erol beyle görüştüm oda medlineda yapiyomus yanliz bnm goguslerde sarkma olduğu icin diklestirmede yapilacak yoksa istedigin dikligi olusturamayiz dedi yüksek profil yuvarlak mentor marka kasaltı dedi toplam maliyet 5000 tl
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Him anladim canim genelde doktorlar medlineda yapiyo zaten cok temiz bi hastane odalar falan iyi ben normalde cok huylanirim hastaneden ama burda oyle olmadi inslh istedigin gibi olur memnun kalirsin iyi haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım bugün de ersal kayayla görüştüm bekar oldugum icin kas altı önermedi ilerde emzirme durumunda silikon kas alti kalir meme tekrar sarkabilir dedi yarı kas alti yarı kad üstü dedi fiyatta 6800 biraz fazla gibi senin teknik hangisi acaba ve memnunmusun görüntüden
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Teşekkür ederim canım bugün de ersal kayayla görüştüm bekar oldugum icin kas altı önermedi ilerde emzirme durumunda silikon kas alti kalir meme tekrar sarkabilir dedi yarı kas alti yarı kad üstü dedi fiyatta 6800 biraz fazla gibi senin teknik hangisi acaba ve memnunmusun görüntüden :)
- 10 Ocak 2015
- 92
- 85
- 23
- 34
haftaya olacak olan varr canım benim :) izninle fşyat konusunda biraz şaşırdım pahalı geldi sankikızlar ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır silikon taktırmak istiyorum bayadırda araştırıyorum ilk randevumu erol kesiktaşa aldım aranızda adanadan olanlar varmıdır acaba tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinrim
- 10 Ocak 2015
- 92
- 85
- 23
- 34
canım cokk geçmişş olsunnn :) bende adanada medline hastanesind eolacagım haftaya bende 4500 e anlaştım doktorumla :)Evet canim hastane fiyati dahil 4500e zaten doktor medline hastanesinin doktoru özel muayenehanesi yok ben memnun kaldim burak bey gayet ilgili suan göğsüm baya yumusadi ilk günler cok fenaydi biri küçük biri büyük gibi duruyodu bende baya korkmustum ama düzelir zamanla dedi dedigi gibide oldu bana ameliyat öncesi simetri takintin varmi bazilari milimlik şeyleri sorun ediyolar dedi bende cok abartilcak kadar yok dedim sende cok takintiliysan hani bilemem sonucu nasil bulursun
- 10 Ocak 2015
- 92
- 85
- 23
- 34
var varr yalnız değilsinya hiçmi kimse yok
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
var varr yalnız değilsin
Ayy ne güzel karar vermissin darısı başıma kime yaptiriyosun bekarmisin bu kas altı cok kafami kurcaliyor
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
haftaya olacak olan varr canım benim :) izninle fşyat konusunda biraz şaşırdım pahalı geldi sanki
Evet fiyat bencede cok 1500 hastane 1850 implant 3000 ameliyat 300 de laboratuvar
sen kac cc karar verdin canım
Canim benim 1cocugum var emzirmeden dolayi meme dokum vardi kucuktu göğsüm ama dokusu vardi doktora ben kas üstü istiyorum olurmu dedim olur niye olmasin dokun var yatinca memen yok gibi ama oturunca memen var dedi sonuctan ben memnunum 300cc takti 275 yaparim galiba dedimisti amelyatta 300e karar vermis daha kucugude iyiki olmamis yaptirdigima deydi enazindanTeşekkür ederim canım bugün de ersal kayayla görüştüm bekar oldugum icin kas altı önermedi ilerde emzirme durumunda silikon kas alti kalir meme tekrar sarkabilir dedi yarı kas alti yarı kad üstü dedi fiyatta 6800 biraz fazla gibi senin teknik hangisi acaba ve memnunmusun görüntüden :)
Hakkinda hayirlisi olsun canim inşallah hersey hayallerindeki gibi olur buarada doktorun kimcanım cokk geçmişş olsunnn :) bende adanada medline hastanesind eolacagım haftaya bende 4500 e anlaştım doktorumla :)
- 10 Ocak 2015
- 92
- 85
- 23
- 34
canım bende karar verme konusunda tereddüt ettim ama artık canıma tak etti. ben adanada beyhan çakır la görüştüm doktorum araştırmalarıma göre cok başarılı birde erol kesiktaş ismini durmuştum ama ben beyhan beyde karar verdim..Ayy ne güzel karar vermissin darısı başıma kime yaptiriyosun bekarmisin bu kas altı cok kafami kurcaliyor
- 10 Ocak 2015
- 92
- 85
- 23
- 34
canım bende karar verme konusunda tereddüt ettim ama artık canıma tak etti. ben adanada beyhan çakır la görüştüm doktorum araştırmalarıma göre cok başarılı birde erol kesiktaş ismini durmuştum ama ben beyhan beyde karar verdim. aminn canım cok teşekkürlerrr :):):):):):