• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil biberon önerisi eşim ebebekte bekliyor şuan

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
434
198
33
30
Merhaba doktor mamamız değiştirdi aptamil conformil önerdi sma ve hipp gibi değil bu biraz daha kıvamlı evdeki biberonlardan çok zor geçiyor kullananlar nasıl biberon önerirsiniz

Eklentiler

• IMG_7544.png
    IMG_7544.png
    371,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_7543.png
    IMG_7543.png
    432,1 KB · Görüntüleme: 26
Chiccoyu hiç kullanmadım bizim kullandığımız mama aptamil comfort değildi fakat sma iyi geceler maması da koyu kıvamlı bir sorun yaşamadım. Kaşıklı biberon eğer bi yandan emiyorsa genelde meme reddi yaşanmaması için en iyisi yanlış bilgi vermek istemem ucundan geçmezse ucunu bir numara büyüğü ile değiştirseniz elinizdeki bulunan biberonun bence çok fark etmez

Biberonların yavaş akış, orta akış uçları var. Tek biberon iki farklı biberon ucu ile deneyebilirsiniz.

Chiccoyu hiç kullanmadım bizim kullandığımız mama aptamil comfort değildi fakat sma iyi geceler maması da koyu kıvamlı bir sorun yaşamadım. Kaşıklı biberon eğer bi yandan emiyorsa genelde meme reddi yaşanmaması için en iyisi yanlış bilgi vermek istemem ucundan geçmezse ucunu bir numara büyüğü ile değiştirseniz elinizdeki bulunan biberonun bence çok fark etmez
6 ay ve sonrası için uç var mış ellerinde sadece ondan vermiş yeterli olur size demiş plips avent var bende yeni doğan için ucu onun yerine verdiğimi takarsanız daha iyi emebilir demiş benim paşa da 7 aylık doğdu doğalı 2 ay oldu içebilir heralde çok akışkan gelirse midesine birşey olur mu acaba annelik ne zormuş vay arkadaş ya

Gazını cıkarın mutlaka içerken akışına ne kadar sürede bitirdiğine dikkat edin denersiniz

Biberonların yavaş akış, Orta akış uçları var. Tek biberon iki farklı biberon ucu ile deneyebilirsiniz.
Ben başaramıyorum galiba gerçekten kendimden şüphe duyuyorum artık iyi bir anne değilmiyim diye evde bir sürü biberon var bir sürğ marka var kaçtane mama denedil hepsini güzelce içil bitiriyor du bu aptamil conformile geçirdi doktor bizi biberondan geçmiyor ucunu deldim bu sefer de çok geldi çığlık atıp ağlamaya başladı azda kustu beynim yandı

Gazını cıkarın mutlaka içerken akışına ne kadar sürede bitirdiğine dikkat edin denersiniz
3 dakikada 90 ml bitirdi normalde diğer mamayı bu biberonla 10 dk civarında içiyordu bazen daha uzun sürüyordu sanırım çok deldim ucunu teşekkür ederim sağolun

Ben başaramıyorum galiba gerçekten kendimden şüphe duyuyorum artık iyi bir anne değilmiyim diye evde bir sürü biberon var bir sürğ marka var kaçtane mama denedil hepsini güzelce içil bitiriyor du bu aptamil conformile geçirdi doktor bizi biberondan geçmiyor ucunu deldim bu sefer de çok geldi çığlık atıp ağlamaya başladı azda kustu beynim yandı
Sakin olmaya çalışın annelik böyle 😊Mama çok koyu ise orta akış ucu ile deneyebilirsiniz. Mama az gelince de, çok gelince de sinirleniyorlar bebekler. Birkaç defa içince alışacaktır.

Dr brown antikolik biberon kullandım ben hep.
Bunu kesinlikle öneririm. Bir de Chicco'nun biberonlari da güzel oluyor. Bebeğin ayına göre biberonun ucunun genisligi değişiyor zaten. Çünkü akış hizinin da artması gerekiyor bebek büyüdükçe. Bebeğin ayına göre olan biberonu alması yeterli.

Bunu kesinlikle öneririm. Bir de Chicco'nun biberonlari da güzel oluyor. Bebeğin ayına göre biberonun ucunun genisligi değişiyor zaten. Çünkü akış hizinin da artması gerekiyor bebek büyüdükçe. Bebeğin ayına göre olan biberonu alması yeterli.
Ebebekte yokmuş internetten sipariş vericez mecbur şimdi bi uç almış eşim onu deneyeceğiz pilips biberon için inşaAllah olur çok teşekkür ederim sağolun

Birşey sormak istiyorum size eşim philips biberon başlığı almış 5 numara çok fazla geliyordu tekrar gitti 3 numara aldı oda çok zor geliyordu hafif deldim ben şimdi de fazla geliyor 90 ml mamayı 4 dakika da falan bitiriyor fazla geliyor ağzına biraz sancılanıyor gibi oluyor birşey olur mu ya

Birşey sormak istiyorum size eşim philips biberon başlığı almış 5 numara çok fazla geliyordu tekrar gitti 3 numara aldı oda çok zor geliyordu hafif deldim ben şimdi de fazla geliyor 90 ml mamayı 4 dakika da falan bitiriyor fazla geliyor ağzına biraz sancılanıyor gibi oluyor birşey olur mu ya
xtweety xtweety

Sizin bebeğiniz kaç aylık?

Merhaba doktor mamamız değiştirdi aptamil conformil önerdi sma ve hipp gibi değil bu biraz daha kıvamlı evdeki biberonlardan çok zor geçiyor kullananlar nasıl biberon önerirsiniz
Philips avent biberon anne memesine uyumu ve bebeğe vermede n önce meme ucunu içine bastırın gaz havasını alın öyle verin

Back
X