• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 07.01.2008 de doğum yaptım

aymutu

İki prenses annesi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2007
283
38
318
Ankara
Selam arkadaşlar pazartesi saat 19.20 de prensesime kavuştum aslında 3 hafta vardı ama 36+5 de nişan,su sancıyla doğum yaptım. 2 gün hastanede kaldık sonra eve geldik ama ertesİ gün kontrol için gittiğimde bebeğimi tekrar aldılar biraz solunum prblemi var. 4 gündür yalnızım bebeğimden ayrıyım çok zor kızlar saatler geçmek bilmiyor bir türlü. 2 saatte bir süt sağıyorum babası sabah akşam götürüyor. Videoya çekip bana getiriyor.Sürekli ağlıyorum diye beni götürmüyor. neyse kızlar şimdilik bu kadar size yazarım yine.
BEBEĞİM İÇİN ZEHRAM İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR.

inşallah kavuşursun bebişine en kısa zamanda benim yegenimde erken doğdu 3 hafta bizede aşırı sarılık var hastanede kalması lazım dediler biz inanmadık başka hastaneye götürdük o kadar aşırı sarılığı yok normal kalması gerekmez dedi hastaneler maalesef para kazanmak için bunu yapıyor. bence başka bir hastaneye daha götürün bakalım onlar ne diyecek 1 hastanenin dediğiyle kalmayın.. geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda bebişin

Selam arkadaşlar pazartesi saat 19.20 de prensesime kavuştum aslında 3 hafta vardı ama 36+5 de nişan,su sancıyla doğum yaptım. 2 gün hastanede kaldık sonra eve geldik ama ertesİ gün kontrol için gittiğimde bebeğimi tekrar aldılar biraz solunum prblemi var. 4 gündür yalnızım bebeğimden ayrıyım çok zor kızlar saatler geçmek bilmiyor bir türlü. 2 saatte bir süt sağıyorum babası sabah akşam götürüyor. Videoya çekip bana getiriyor.Sürekli ağlıyorum diye beni götürmüyor. neyse kızlar şimdilik bu kadar size yazarım yine.

:çok üzgünüm:canim cok gecmis olsun bebeyine ve sana ne olur sen guclu ol:emir_bebek:kucucugunun sana ihtiyaci var.:1hug:allahin izniyle ak hic birsey olmayacak endiselerini anliyorum ama.inan hersey gecicek sag saglim bebeyini evine goturuceksin insallah.bende 35 hafta dort gunluk hamileyim.benimde kizim olucak insallah .inan seni cok iyi anliyorum bebeyin icin inan bol bol dua gelecektir sana ve bebeyine.allahb yardimciniz olsun sizi cok optum

canım cok gecmiş olsun üzülme bebişin hayırlısıyla saglıgına kavussun

çok geçmiş olsun canım.allah kavuştursun.tabiki öncelikle gözün aydın demek lazım.rabbim analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsin inşallah.

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kucağına alıp koklarsın bebişini
ultrasonda da 36+5 mi görünüyordu doğum yaptığında
belki gelişimini tamamlamıştır bebeğin
benimde erken doğum riskim var
Allah yardımcımız olsun

cnm büyük geçmiş olsun umarım bir an önce bebeğine kavuşursun böyle olaylar olabiliyor bazen endişe etme bak çok ağlarsan sütünü etkiler fazla stres yapmaki sütün etkilenmesin dualarımız senlen ve minik zehrayla cnm...

canım hem gözün aydın hemde geçmiş olsun rabbim minicik kelebeğini kısa zamanda sağlığına kavuştursun bir an önce kavuşun dualarım seninile

canım geçmiş olsunnn bugunler umarım çabucak geçer ve en kısa zamanda kızın iyileşir allah yardımcın olsun canımm

kızlar hepinizden allah razı olsun dualarımızla minik zehram iyileşti birazdan babası ve teyzesi getirecek kavuşacağım bebeğime allaha şükür. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Hepinize tekrar teşekkür ederim şimdilik hoşçakalın.

Tekrar gözün aydın olsun sağlık sıhhat mutluluk versin rabbim minik zehraya da sizlerede...
Sevgiler

senağlama senağlama senağlama senağlama
canımmm gözün aydın ama üzülme bak çok duygulandım allah dermansız dertler vermesin canım benim allah tez zamanda yavruna kavustursun sni

canımmm şidi okudum çok sevındım ıyılestıgınee annesi ısır bızım yerımıze onu popişinden canım ya allah saglıla buyutmenızı naip etsin sıra bıze gelıyo 33+3

:dance:GÖZÜN AYDIN CANIM,BEBEĞİNEDE GEÇMİŞ OLSUN YAKIN ZMANDA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ.RABBİM ANALI BABALI HAYIRLI ÖMRÜYLE BÜYÜTSÜN İNŞ.:dance:

Allah sanada bebegine de sifa versin insallah en kisa zamanda toparlarda anasinin kucagina gelir bebegin.Uzulme canim elbet koklicaksin bagrina basicaksin bebisini.Sadece sabir etmen lazim.

canım allah sag saglim kucagına alıp emzirdiğin günleirde göstersi amin

öncelikle çok Geçmiş Olsun Ve Anneli Babali Büyümeyi Nasip Etsin Allahim Zehra Bebeğe Ailesi Ile Mutlu Yarinlar Dilerim

Back
X