Söyleyebilirim kadınlar kulübü sitesinden asla çıkmıyordum iyi bir okuyucuydum. Hamile kaldıktan sonra sürecim hakkında ilk defa bir şeyler yazıyorum çünkü ne kadar zorlu olduğunu biliyorumAmin ben çok zorlu bir süreçten geçtiğimi söyleye
Bende tıpkı sizin gibiyim süreklii burda araştırma halindeyim okuyorum yorumluyorum hevesleniyorum cok fazla yazmıyorum umarım bir gün bende hamile olarak umut bekleyenlere umut olabilirimSöyleyebilirim kadınlar kulübü sitesinden asla çıkmıyordum iyi bir okuyucuydum. Hamile kaldıktan sonra sürecim hakkında ilk defa bir şeyler yazıyorum çünkü ne kadar zorlu olduğunu biliyorum
Canım nasılsın regl oldun muOlur tabiii haberleşelim mutlaka haber vericem
Hayır canım malesef henüz olmadım regli ilacın 7.gününe başlıcam 10 günlük zaten bakalım. Sende varmı gelen giden?Canım nasılsın regl oldun mu
Bendede yok bişey henüz ilacım dün bitti bakalımHayır canım malesef henüz olmadım regli ilacın 7.gününe başlıcam 10 günlük zaten bakalım. Sende varmı gelen giden?
İnşallah öyledir bilemiyorum bende çok heyecanlıyım ben en son reglm 12-16 Kasım şimdi kan testi verdim o marka test bazen yanlış sonuç veriyormuş
Ayyy hadi bakalım sonuçlar cıkınca burayada yazarmısınİnşallah öyledir bilemiyorum bende çok heyecanlıyım ben en son reglm 12-16 Kasım şimdi kan testi verdim o marka test bazen yanlış sonuç veriyormuş
Belli oldu mu canım sonucunİnşallah öyledir bilemiyorum bende çok heyecanlıyım ben en son reglm 12-16 Kasım şimdi kan testi verdim o marka test bazen yanlış sonuç veriyormuş
Hala çıkmadı ya görünmüyor e nabızdaBelli oldu mu canım sonucun
Özelde mi yapıldı devlettemi yaptırdın canımHala çıkmadı ya görünmüyor e nabızda
Devlette yaptırdımÖzelde mi yapıldı devlettemi yaptırdın canım
Devlet biraz geç cıkabiliyorDevlette yaptırdım
Sonuçların cıktımı canımDevlette yaptırdım
Negatif malesef canım testte var demekki sorunSonuçların cıktımı canım
Olabilir canım o halde reglini bekle bi kaç güne gelir inşallahNegatif malesef canım testte var demekki sorun
Umarım vaktinde sağlıkla güzel haberler alırsınNegatif malesef canım testte var demekki sorun
Canım ben regl oldum aşılama planlamak için gideceğim salı günüUmarım vaktinde sağlıkla güzel haberler alırsın
Üzüldüm canım ama olsun moral bozmayalım veren Allah vakti zamanını biliyordur umarım vaktinde güzel sonuçlar alırsınCanım ben regl oldum aşılama planlamak için gideceğim salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?