Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlaaar test yaptım çift çizgi çıktıııııııııııı
- Konu Sahibi funda72
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aksamdan beri hep aklimdaydin fundam..
acaba test yapti..
acaba regl oldumu diye..
ise biraz gecikince gec ögrendim..
ama olsun..
hamilesin ya.. önemli olan bu
tebrik ederim canim..
saglikla kucagina aldigin resimleride görürüz insallah
ŞenizŞenizŞeniz
canım cereziiiiiiiiiiiiiiiiiiim bende nerde bu kıs diyorum sağol.öptüm seni.sende hamiş kal inaşllaha.s.
tebrik ederim arkadaşım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
canım belanaycım sağol.allah tüm isteyenlere nasip etsin a.s.
- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 39
sağol canım güzel dileklerin için.tebrik ederim arkadaşım allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
teşekkür ederim.amin canım.tebrikler arkadasim,allah sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirli saglikli uzun ömürlü bur evlat olur insallah
gözün aydın canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah...
inşallah canımcım sağol.
rabbim hepinize nasip etsin a.s.
sağol ilaydacım.allah herkese nasip etsin.benim normalde 26günde bir olur.geçen ay 7mayısta olmuştum.bugün test yaptım.çift çıktı çizgi.biz tahmine 5martta başladık korunmayı bırakmaya.çok olmadı yanicanımm tebrik ederim
allah analı babalı büyütmek nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına
bu arada adetin kaç gün geçmişti
ve nekadar zamandır istiyodun
paylaşırsan sevinirim
tekrar tebrikler
canım hayırlı olsun allahım tamamına erdırsın inşallahhhhh darısı tum ısteyenlere yanı bıse :teytey:
canım sağol.amin.tüm istiyenlere nasip etsin rabbim.
a.s.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tekrar kocaman tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sağlıklı güzel bi hamileliğin ardından yine sağlıklı güzel ve hayırlı bir evlat dünyaya getirirsin.. Dilerim yeni evladın sana bugüne kadar dilediğin ne varsa onu beraberinde getirsin
canım sağol güzel dileklerin için.amin.allah sanada tüm istediklerini versin
tebrik ederim. darısı sağlıcakla bizim başımıza inşallah...
sağol canımcım.allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin
- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
tebrik ederim canım..
senn ateşini ölçüyordun sanırım bizede tamamını tablonu koyarmısın..nasıl bir gidişat izlemiş ısın...
bu arada kendine dikat et gerçi kanaman yok ama bebişimiz sıkı sıkı yerleşsin diyee iş güç yapma sırt üstü yat bol bol dinlen canım..zaten yakında uykularında başlar hihihihihihhiihhi
böyle hamiş haberleri duyunca mutlu oluyorum yaa ne güzel.:))
senn ateşini ölçüyordun sanırım bizede tamamını tablonu koyarmısın..nasıl bir gidişat izlemiş ısın...
bu arada kendine dikat et gerçi kanaman yok ama bebişimiz sıkı sıkı yerleşsin diyee iş güç yapma sırt üstü yat bol bol dinlen canım..zaten yakında uykularında başlar hihihihihihhiihhi
böyle hamiş haberleri duyunca mutlu oluyorum yaa ne güzel.:))
- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423