• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaarrrrrr nolur bakınnn kafayı yemek üzereyim hamilemiyim napıcam nasıl ilerliycem

nurcaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
55
15
3
21
Kızlar adetime 2gün var test yaptım ve çizgiyi gördüm kan verdim betahcg 14çıktı testi de yükledim ben şimdi hamilemiyim adetten önce verilen kan doğru olurmu 14pozitifmi ben neyim noldum😂

Eklentiler

• IMG_1272.jpeg
    IMG_1272.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar adetime 2gün var test yaptım ve çizgiyi gördüm kan verdim betahcg 14çıktı testi de yükledim ben şimdi hamilemiyim adetten önce verilen kan doğru olurmu 14pozitifmi ben neyim noldum😂
Tebrik ederim çok başında farketmişsniz. 1 hafta sonra tekrar edin testi daha sonra da keseye bakmaya giderirsinizz inşallah

1hafta mı beklemeliyim iki gün sonra tekrarlasam
Ya aslında 2 gün sonra tekrarlamak gerekir ama sizin ki çok yeni. Sürekli iki günde bir kan vermek yorar o yüzden 1 hafta dedim en kötü 4 5 gün SONRA tekrar verin binleri görüp kese için beklersiniz diye.

Tebrik ederim hamilesiniz , rabbim sag salim kucaginiza almak nasip etsin hayirli olsunnn😇

Back
X