- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
ona göre hepsi normal.Bence ablan mudahale etmeli.. kaldiki iki kardes arasinda bu kdr yas farki var bu hareketlere anne dur demesi gerekir
ben kıskançmışım. onun kızını kıskanıyormuşum.
zaten konuşmuyoruz 2 aydır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona göre hepsi normal.Bence ablan mudahale etmeli.. kaldiki iki kardes arasinda bu kdr yas farki var bu hareketlere anne dur demesi gerekir
Bence aranıza ciddi bir mesafe koyun, ya kızınız kör olsaydı Allah korusun, kardeşlik de bir yere kadar evlatlarınıza ciddi zararlar verilip de üstüne bir de size küsülmesi... Diyecek söz bulamıyorum kardeşinize, Allah yardımcınız olsun.maalesef konuşmak işe yaramadı.
sonraki sayfalarda yazdığım gibi, ertesi sene daha da arttı. büyük kızımın gözüne kolonya sıkması, küçüğün kafasına basketbol topu atması, bebek arabasına binmek istemesi vs bir sürü şey oldu.
amin. sağolun.Bence aranıza ciddi bir mesafe koyun, ya kızınız kör olsaydı Allah korusun, kardeşlik de bir yere kadar evlatlarınıza ciddi zararlar verilip de üstüne bir de size küsülmesi... Diyecek söz bulamıyorum kardeşinize, Allah yardımcınız olsun.
Cocuk deriz kucumseriz ama bu cocuk milleti seytana pabucu ters giydirir.bacinin kizi senin kizini kizkaniyor hep ilgiyi kendinde toplamak istiyor bunun icinde baska cocuklari ezmekten sindirmekten cekinmiyor.günaydın hanımlar,
kızkardeşimin 6 yaşında ilkokul 1 e giden bir kızı var, ziyaretime geldiğinde her defasında çocuklar yüzünden tartışma yaşıyoruz.
kızı sürekli 21 aylık kızımı korkutuyor, mesela kapı arkasına saklanıp aniden önüne fırlıyor, aniden gelip kulağının dibinde çığlık atıyor, itiyor, üstüne atlıyor, boya yaparken (ikisinin de ayrı ayrı boyaları ve ve defterleri var) kalemlerini defterini zorla alıyor vs vs.
ben çocuktur diye arada bir fazla müdahale etmemeye çalışarak uyarıyorum. sonuçta çocuktur deyip üstüne gitmek istemiyorum.
ama ben her uyardığımda kızkardeşim bana öfkeleniyor, yanlış doğru demeden kızını savunuyor. sonra da bana kızdığı için kızını cezalandırıyor.
ne yapacağımı şaşırdım artık. kızını iyi niyetle tatlı sözle uyarıyorum. sonuçta şiddet ya da bağırma gibi davranışlarım yok.
şimdi 2 tane kardeşi var.Cocuk deriz kucumseriz ama bu cocuk milleti seytana pabucu ters giydirir.bacinin kizi senin kizini kizkaniyor hep ilgiyi kendinde toplamak istiyor bunun icinde baska cocuklari ezmekten sindirmekten cekinmiyor.
Kardesimi var abooooov vay kucuk olanin halineşimdi 2 tane kardeşi var.
inşallah güzel davranıyordur
artık 8-9 yaşında.Kardesimi var abooooov vay kucuk olanin haline
2015 yilinda yazmissiniz ben yeni sandim.artik gorusmuyormusunuz kardesinizleartık 8-9 yaşında.
daha mantıklı davranıyordur diye umuyorum.
bizde büyük sorun oldu.Kardeşler arasında böyle şeylere dargınlık olmamalı ablam.benimkine kızar ben onunkine hiç sorun yaşamadık sonuçta çocuk bunlar bişey söylemezsen dahada ileri gidiyorlar
evet.2015 yilinda yazmissiniz ben yeni sandim.artik gorusmuyormusunuz kardesinizle
7-8 aydır görüşmüyoruz hiçbir şekilde.Sıra sana gelmiş konu sahibi.
Şimdi senin kızın büyük onun bebeği var.
Bence tam görüşme ve kızını özgür bırakma zamanı
Ya nasıl bu kadar hırçın ve sorunlu evlatlar yetiştirebiliyorlar anlamıyorum.Hiç mi sevgi göstermeden büyütüyorlar.Düşünemiyorlarmı bu çocuk ilerde toplumda dışlanır,arkadaş dost edinemez.Kuzenler sonuçta,nolur kardeş olsalar üç günlük dünyada.Kusura bakma kırılmada,böyle insanların akrabalığından kızına beş kuruşluk hayır gelmez.Yeri gelir yedi kat eller kan bağından kardeş bağından iyi olur işte.Kardeşim yok diye üzülüyorum hep sonra da böyle konuları okuyunca şükrediyorum.Böyle olacağına olmaması daha iyi.Yok diyorum yani yapacak birşey yok.Kafam rahat en azından.Varken yokluk daha kötü.sevgili günlüğüm;
malum acil durumdan dolayı yine anneme gittik.
kızkardeşimin büyük kızı (9 yaşında) annemle uyuyordu.
benim kızım da (4,5 yaşında) anneanneyle uyumak istedi.
yeğenim istemedi, ağladı, kıyameti kopardı. kızım ise "abla, bir önerim var. 1 gece sen yat, 1 gece ben yatayım" dedi. ama kabul ettiremedik.
annem ikisini aldı yanına ama uyuyamadılar. kızkardeşim yine triplere girdi, kızını üzmüşüz.
yeğenimle şakalaşıyordum "seni yerim, ham yaparım vs" yeğenim "ben de sana vururum teyze" dedi.
şiddet kötüdür minvalinde 1-2 cümle kurdum ama kızkardeşim araya girdi: kızım tabi ki kendini savunacak, dedi.
konuyla ilgisi ne dedim.
ana kız trip atıp odadan gittiler.
gerçekten kendisine ve kızına en büyük kötülüğü yapıyor.Ya nasıl bu kadar hırçın ve sorunlu evlatlar yetiştirebiliyorlar anlamıyorum.Hiç mi sevgi göstermeden büyütüyorlar.Düşünemiyorlarmı bu çocuk ilerde toplumda dışlanır,arkadaş dost edinemez.Kuzenler sonuçta,nolur kardeş olsalar üç günlük dünyada.Kusura bakma kırılmada,böyle insanların akrabalığından kızına beş kuruşluk hayır gelmez.Yeri gelir yedi kat eller kan bağından kardeş bağından iyi olur işte.Kardeşim yok diye üzülüyorum hep sonra da böyle konuları okuyunca şükrediyorum.Böyle olacağına olmaması daha iyi.Yok diyorum yani yapacak birşey yok.Kafam rahat en azından.Varken yokluk daha kötü.
Çok şımarık bi çocuk canlandı gözümde. Her şeyi nefis meselesi yapmış, öyle anlamış sizi ablanız. Bizim buralarda öyle derler o durumlara.gerçekten kendisine ve kızına en büyük kötülüğü yapıyor.
bir de üniversite mezunu kardeşim. kitap okumayı sever.
ama burnundan kıl aldırmaz.
geçenlerde yeni evimin fotoğraflarını istedi wptan.
gönderdim. iyi küçük değilmiş diyor.
eski evim 80 m2 idi. eşyalarım kırık döküktü.
yeni evim 130 m2 ve sıfır döşedim. ama hayırlı olsun bile demedi.
gerçekten kendisine ve kızına en büyük kötülüğü yapıyor.
bir de üniversite mezunu kardeşim. kitap okumayı sever.
ama burnundan kıl aldırmaz.
geçenlerde yeni evimin fotoğraflarını istedi wptan.
gönderdim. iyi küçük değilmiş diyor.
eski evim 80 m2 idi. eşyalarım kırık döküktü.
yeni evim 130 m2 ve sıfır döşedim. ama hayırlı olsun bile demedi.