• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızarıklık oldu

Geçmiş olsun Can'ım.. Neden pazartesi gününe bırakıyorsun,doktorunla konuş telefonda anlat durumu.
Canım bu zaten yeni bişey değil yaklaşık 2 haftadır var. Ama ben pentideki yapışkanlı sütyen takmıştım o yüzdendir falan demiştim. Şimdi telefonda anlatarak ne kadar olur bilemedim pazartesi göstericem direk.

Allah Allah... Kullandığın vücut bakım ürünleriyle alakalı olabilir, deterjanın-yumuşatıcının yaptığı bi şey olabilir. Silikon alerji yaptı diyelim, kasın altındaki protezler kası atlayıp hemen deriye nasıl döküntü yapabilir ki?!?! Mutlaka bi yanma/ acı gibi bi hissiyat oluşmaz mıydı???? Ferruh beyin teline resim at hemen ... Pzrts yi bekleme canım ....

O bahsettiğin sütyen de yapmış olabilir , deri zaten gergin ve hassastı , bi de o yapışman madde de üstüne eklenince ... Yani inşallsh öyledir. Ferruh bey bişey yok , proteZle alakalı değil derse hemen iyi bir dermatoloğa görün.

Çatlakmış onlar. Kırmızılar beyaza dönecekmiş. Alerji olmamasına sevimdim ama yine de çok moralim bozuldu. Bi krem verdi ama geçirecegni sanmıyorum

Çatlakmış onlar. Kırmızılar beyaza dönecekmiş. Alerji olmamasına sevimdim ama yine de çok moralim bozuldu. Bi krem verdi ama geçirecegni sanmıyorum
Nasıl yaniiiiii ..... Silikon deriyi çok germiş sanırım. O çatlaklar beyaza döner canım merak etme. Bol bol zeytinyağı fln sür.biraz zaman alır ama. Keşke resim koysan ... Olsun buna şükür , iyi ki o bahsedilen silikon alerjisi değilmiş. Buna sevinelim olur mu ;)

Nasıl yaniiiiii ..... Silikon deriyi çok germiş sanırım. O çatlaklar beyaza döner canım merak etme. Bol bol zeytinyağı fln sür.biraz zaman alır ama. Keşke resim koysan ... Olsun buna şükür , iyi ki o bahsedilen silikon alerjisi değilmiş. Buna sevinelim olur mu :KK66:
Canım beyaza dönmesi daha kötü değil mi :( beyaz beyaz çatlaklar :(

Canım beyaza dönmesi daha kötü değil mi :KK43: beyaz beyaz çatlaklar :KK43:
Sen bile onların çatlak olduğunu anlamadıysan , demek ki incecik kıl gibiler .zamanla belirsiz ten renginden 1,2 ton açık parlak bir hal alırlar. Gebelikte olan o yarım cm enindeki orlon ip gibi çatlaklar bile , deride sarkma yoksa, belli olmuyor. ;) nemli tut hep ;)

Geçmiş olsun canım.En azından ciddi birşey değilmiş.Benim de karnım hamileliklerimde kıpkırmızı olup kaşınmış,arkasından ince ince çatlaklar oluşmuştu.Hemen krem kullanmaya başlarsan fazla ilerlemezler,belli bile olmazlar.Moralini bozma.

Geçmiş olsun canım.En azından ciddi birşey değilmiş.Benim de karnım hamileliklerimde kıpkırmızı olup kaşınmış,arkasından ince ince çatlaklar oluşmuştu.Hemen krem kullanmaya başlarsan fazla ilerlemezler,belli bile olmazlar.Moralini bozma.
Çok yogunlar ama canım. Neden benim başıma geliyo bunlar bilmiyorum o kadar yaptıran arasından :(

çatlak çok nadir görülen bi durum ameliyat öncesi ya da sonrası bebe yağı badem yağı vs kullanmışmıydın ben ameliyat sonrası hep kullandım ne olur ne olmaz diye tüh çatlaklar malesef kalıcı oluyor benim karnımda ve popomda var hamilelikten dolayı

Çok yogunlar ama canım. Neden benim başıma geliyo bunlar bilmiyorum o kadar yaptıran arasından :KK43:
Canım üzme kendini.Cildin yapısı çok önemli çatlak oluşumunda.Bir de sana büyük silikon takıldı,emzirme vs olayın olmadığı için cildin çok sıkıydı.Bunlar hep etken.Ben ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim,çatlaklarım oldu.2. de çok tedbirli davrandım.o kadar dikkat ettim,yine oldu.Bazen dikkat etmek te işe yaramıyor.Ama kızarıklıklar geçince çok belli olmazlar merak etme.

Canım üzme kendini.Cildin yapısı çok önemli çatlak oluşumunda.Bir de sana büyük silikon takıldı,emzirme vs olayın olmadığı için cildin çok sıkıydı.Bunlar hep etken.Ben ilk hamileliğimde hiç dikkat etmedim,çatlaklarım oldu.2. de çok tedbirli davrandım.o kadar dikkat ettim,yine oldu.Bazen dikkat etmek te işe yaramıyor.Ama kızarıklıklar geçince çok belli olmazlar merak etme.
Canım benim popomda da az biraz çatlak var üstelik bakarım daha :( demekki vücut çatlağa müsait dimi.. Memelerde olurmuki

Canım benim popomda da az biraz çatlak var üstelik bakarım daha :KK43: demekki vücut çatlağa müsait dimi.. Memelerde olurmuki
Kesin olacak diye birşey yok ama bol bol kremini sürersin,elinden geleni yaparsın olmaması için.Olursa da ne yapalım,onlar da nazar boncuğu olur;)Silikonu olmayan kişilerde de emzirme döneminde veya kilo alıp vermeden dolayı göğüslerde çatlak sık görülen birşey.

Back
X