• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızarıklık oldu

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
23
Ameliyat olalı 2 ay oldu. Mememde kızarıklık var ikisinde de. Meme başının çevresi. Neden olabilir? Kapsül falan nasıl bişey bilmiyorum ama küçük bi kızarıklık da değil. İkisinde de aynı şekilde meme başı çevresi komple kızarık

Screenshot_2015-10-29-22-25-32.png

fotodakine benzer mi krem falan sürüyorsan belki alerji yapmıştır ya da yeni bi giysi giydiysen

Ameliyat olalı 2 ay oldu. Mememde kızarıklık var ikisinde de. Meme başının çevresi. Neden olabilir? Kapsül falan nasıl bişey bilmiyorum ama küçük bi kızarıklık da değil. İkisinde de aynı şekilde meme başı çevresi komple kızarık
Mutlaka Ferruh beyi ara sor.Hatta gidebiliyorsan kontrole git canım.Bence sana büyük protez takıldığı için cildin gerilmesinden kaynaklı bir problem olabilir ama riske atma.

Canım geçmiş olsun hiç böyle bişeyle karşılaşmadım ben başka arkadaşlarda da görmedim bence bir an önce doktoruna danış.

Bugün kadın doguma gittim adet görememekten ona gösterdim. Silikona alerjin olmuş olabilir çıkarttırman gerekebilir dedi. Moralim alt üst. Neden iki ay sonra oluyo iyide

Dediğim gibi nadir görülen bir durum, alerji olmus bu durumu okumuştum, en iyisi doktorla görüş başka bişeyde olabilir ki inşallah öyledir

Alerji de tek çare çıkartmak mı?
Silikona olan alerjik reaksiyonlar çok nadirdir diye duymuştum. Ama bir ihtimal tabii ki herşeyin başı sağlık çıkartmak gereklidir vücuda zarar veren birşey sonuçta,, ve bu kızarıklıkta vucudunuzun buna tepkisi. En iyi doktorun cevaplayacaktır

Back
X