Merhaba benim 4 bucuk yasında bir kızım var. Bugün site bahçesinde bir kız vardı geçen yazda gördüğüm zeka seviyesi düşük bir kız. Yani boy pos var belki 12 yaşında falandır ama çocuk gibi davranan. Ben kızımın tuvaleti gelmiş diye aldım kızı eve götürdüm parktan sonra tam kapıdayken bu kız geldi(ev müstakil) kapıdan içeri doğru girmek için yöneldi ben dedim sen parka git biz gelcez. Neyse anladı galiba. Parka doğru gidiyordu. Ben elimde bebek arabası içinde oğlum, kızım scooterla önden gitti. Kızım biraz önden gitti tabi. Bu kız tam parkın içinde kızıma doğru koşmaya başladı. Bebek arabasında oğlumu bıraktım aklıma kötü şeyler geldi dövcek galiba gibi. Kolunu sıkmış bir de iktirmiş. Koştum yanına. Bu sefer bebek arabasında oğlum kaldı. Napcağımı şaşırdım ona klştum sonra. Sonra gitti tekrar geldi kızımın tşirtünün içine “F*** you” yazmış 10 defa filan onu kotmuş. Aldım kagıdı attım çöpe. Annesi de o küçük seninle yaştaş değil bilmiyor falan diyor. Sonra kadın ilerde birileriyle telefonda görüştü.
Yani bu durumda ne yapabilirim diye size soracaktım. Kadına çemkirsem vicdanım sızlıyor. Birşey söylemesem evladımı koruyamamış olmanın vicdanı sarıyor. Napmalıyım? Belliki karşılaşcaz bu kızla