Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız bebekler için isim önerisi?
- Konu Sahibi bihter__
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ikiz anneleri kız kız bebek kız bebek adı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2018
- 5.291
- 15.624
- 248
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.699
- 548
- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- 5 Mart 2014
- 239
- 136
- 103
Tek isim gokce yada duru
iki isim mi tek isim mi kararsiz kaldim ayrica gokce isminin yanina uyabilecek fikirlerede acigim. Yada genel olarak bu isimlerle
Ilgili fikirlerinize
Tek isim gokce yada duru
Tek isim..Duru ..
Tek isim daha güzel. Iki isim koydum kızıma pişmanım açıkçası.
Gökçe ismini çok beğeniyorum.
İkili kombinleriniz benim hoşuma gitmedi tabi bu tamamen zevk ve tercih meselesi
Tek başına deniz yada duru güzel
duru deren ikisinden biri olmalı bence :)
Derin ismini cok severim bence de tek isim
Sadece gökçe guzelmis
Tek isim taraftarıyım.. İki isim olunca ikinci isim boşa oluyor çünkü herkes ilk ismiyle çağırıyor.. Tabi kısa ve uyumlu çift isimler var onlar ikisi bir söyleniyor orası ayrı. Ben yine de tek isim taraftarıyım.. İsimlerin hepsi güzel bence. Ama benim favorim Gökçe..
Tek isimden yanayım
Seçenekler arasında tercihim Duru
Eksik belirttigim bir kisim olmus sanirim isimleri iki kizim icin bakiyorum yani tek cocuga koymayacagimIkili isimler uygun olmamis.
Deren Deniz ve Gökçe isimleri tek baslarina cok guzel.
Derin ismini oldum olasi sevmem.
Duru da cevremde cok oldugu icin cok sikıldıgm isimlerden biri oldu.
Deniz ve Deren isimleri cok güzel.
Duru/ derin yada birde duru/ damla dedik ama henuz net degil
- 2 Haziran 2015
- 186
- 82
- 98
Ne guzel ikiz hem de . Ben Deren-Peren, Duru-Pűrsu, Alya- Arya, Dila-Nida, Selin-Selen, Ekin-Deriniki isim mi tek isim mi kararsiz kaldim ayrica gokce isminin yanina uyabilecek fikirlerede acigim. Yada genel olarak bu isimlerle
Ilgili fikirlerinize
- 5 Mart 2014
- 239
- 136
- 103
Guzel ama denizi esim istemedi sonradanDamla ve Deniz nasıl
- 5 Mart 2014
- 239
- 136
- 103
Deniz’i esim unisex diye sonradan istemedi. Ya bende aklimdaydi aslinda.Duru—Derin yerine Duru ve Deniz çok daha güzel,birbirini tamamlıyor bence ya da Duru Defne olabilir. Ben derin ismini sevmiyorum kız ismi olarak çok dalga geçilmeye müsait bunu da düşünün bence.
Defne cok yakinimda var olmasa keske koysam bu dalga gecme konusunu duymustum ama cok yaygin ya dalga gecilir mi ki
Guzel ama denizi esim istemedi sonradan
Damla ve Dilara olur mu