• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebekler için isim önerisi?

iki kiz bebek ismi?

• duru-derin

OY: 7 25,9%
  • Gökçe-simge

OY: 5 18,5%
  • Duru-deren

OY: 6 22,2%
  • Duru-deniz

OY: 9 33,3%

• Ankete Katılan
    27

bihter__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
239
136
103
iki isim mi tek isim mi kararsiz kaldim ayrica gokce isminin yanina uyabilecek fikirlerede acigim. Yada genel olarak bu isimlerle
Ilgili fikirlerinize 🙏🏻

Tek isim daha güzel. Iki isim koydum kızıma pişmanım açıkçası.

Gökçe ismini çok beğeniyorum.

Tek isim taraftarıyım.. İki isim olunca ikinci isim boşa oluyor çünkü herkes ilk ismiyle çağırıyor.. Tabi kısa ve uyumlu çift isimler var onlar ikisi bir söyleniyor orası ayrı. Ben yine de tek isim taraftarıyım.. İsimlerin hepsi güzel bence. Ama benim favorim Gökçe..

Ikili isimler uygun olmamis.
Deren Deniz ve Gökçe isimleri tek baslarina cok guzel.
Derin ismini oldum olasi sevmem.
Duru da cevremde cok oldugu icin cok sikıldıgm isimlerden biri oldu.
Deniz ve Deren isimleri cok güzel.

Tek isim gokce yada duru
iki isim mi tek isim mi kararsiz kaldim ayrica gokce isminin yanina uyabilecek fikirlerede acigim. Yada genel olarak bu isimlerle
Ilgili fikirlerinize 🙏🏻

Tek isim gokce yada duru

Tek isim..Duru ..

Tek isim daha güzel. Iki isim koydum kızıma pişmanım açıkçası.

Gökçe ismini çok beğeniyorum.

İkili kombinleriniz benim hoşuma gitmedi tabi bu tamamen zevk ve tercih meselesi

Tek başına deniz yada duru güzel

duru deren ikisinden biri olmalı bence :)

Derin ismini cok severim😍 bence de tek isim

Sadece gökçe guzelmis

Tek isim taraftarıyım.. İki isim olunca ikinci isim boşa oluyor çünkü herkes ilk ismiyle çağırıyor.. Tabi kısa ve uyumlu çift isimler var onlar ikisi bir söyleniyor orası ayrı. Ben yine de tek isim taraftarıyım.. İsimlerin hepsi güzel bence. Ama benim favorim Gökçe..

Tek isimden yanayım
Seçenekler arasında tercihim Duru

Ikili isimler uygun olmamis.
Deren Deniz ve Gökçe isimleri tek baslarina cok guzel.
Derin ismini oldum olasi sevmem.
Duru da cevremde cok oldugu icin cok sikıldıgm isimlerden biri oldu.
Deniz ve Deren isimleri cok güzel.
Eksik belirttigim bir kisim olmus sanirim isimleri iki kizim icin bakiyorum yani tek cocuga koymayacagim🙈
Duru/ derin yada birde duru/ damla dedik ama henuz net degil😊

Duru—Derin yerine Duru ve Deniz çok daha güzel,birbirini tamamlıyor bence ya da Duru Defne olabilir. Ben derin ismini sevmiyorum kız ismi olarak çok dalga geçilmeye müsait bunu da düşünün bence.

Ilgili fikirlerinize 🙏🏻
Ne guzel ikiz hem de 😍 . Ben Deren-Peren, Duru-Pűrsu, Alya- Arya, Dila-Nida, Selin-Selen, Ekin-Derin

Duru—Derin yerine Duru ve Deniz çok daha güzel,birbirini tamamlıyor bence ya da Duru Defne olabilir. Ben derin ismini sevmiyorum kız ismi olarak çok dalga geçilmeye müsait bunu da düşünün bence.
Deniz’i esim unisex diye sonradan istemedi. Ya bende aklimdaydi aslinda.
Defne cok yakinimda var olmasa keske koysam bu dalga gecme konusunu duymustum ama cok yaygin ya dalga gecilir mi ki

Back