İyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız bebek isim
- Konu Sahibi aysdaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #isimönerisi isim bulma kız bebek kız bebek adı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2023
- 271
- 72
- 13
inci ismi daha güzelİyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
Teşekkür ederim tüm isimleri yanına koyup deneyeceğim
Teşekkür ederiminci ismi daha güzel
Çok teşekkür ederim tek tek anlamlarına bakacağımElisa
Elizan
Zumra
Lina
Bukre
Rana
Efnan
Nare
Eflin
Liva
Rale
Muezza
Nesli sah
Selva
Nahle
Mina
Gilman
Hurrem
Yusra
Hepsinin islami bir degeri ve anlami var tek tek yazsam uzu olur bakarsin beye dine
- 15 Ocak 2022
- 491
- 216
- 33
- 29
Arkadaşımın kızının adı bilge seren hoşuma gidiyor benimİyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
- 30 Mart 2009
- 14.444
- 1
- 64.799
- 1.123
Kadin bilge ismi oncelikli, inci ve ipek dusunuyor, yani secimleri bariz turkce isimlerden yana. Siz buna cevaben arapca isimler oneriyorsunuzElisa
Elizan
Zumra
Lina
Bukre
Rana
Efnan
Nare
Eflin
Liva
Rale
Muezza
Nesli sah
Selva
Nahle
Mina
Gilman
Hurrem
Yusra
Hepsinin islami bir degeri ve anlami var tek tek yazsam uzu olur bakarsin beye dine
İsim konusu hayata bakisi yansitir, kimse bir digerinin penceresinden bakmaz bu konuda. O yuzden cok garip bir cevap olmus sizinki
Ne alaka simdi kadin ozellikle bana turk isimi onerin dememiski bence sizin yorumunuz garip oldu arapca olmasi sizi neden rahatsiz etti anlamadm ben islami yonden bakdim icin yazdim o isimleri benim hayata bakisimda islami demek onu yansitmisimKadin bilge ismi oncelikli, inci ve ipek dusunuyor, yani secimleri bariz turkce isimlerden yana. Siz buna cevaben arapca isimler oneriyorsunuz
İsim konusu hayata bakisi yansitir, kimse bir digerinin penceresinden bakmaz bu konuda. O yuzden cok garip bir cevap olmus sizinki
İpek ve İnci çok güzel, zarif isimler.İyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
Benim bir evladım olsaydı eğer ve bu kız olsaydı Lilya koyardım. Anlamı sanırsam cennet meleği ya da çiçeği olması lazım, o şekilde aklımda kalmış olmalı ki çok hoş buluyorum . İsimlere takılma, Bilge ‘de çok güzel. Yanına bir isim daha eklemek istiyorsan eğer, yanına ne koyarsan koy yakışır bence . Eşinin seçimlerinden ben İnci’yi çok hoş buldum. E tabiki önce senin gönlünden geçen isim önemli. Sağlıkla doğsunİyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
İpekİyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
Bu isimler kuranda geçiyor mu hepsiElisa
Elizan
Zumra
Lina
Bukre
Rana
Efnan
Nare
Eflin
Liva
Rale
Muezza
Nesli sah
Selva
Nahle
Mina
Gilman
Hurrem
Yusra
- 12 Mayıs 2018
- 1.138
- 330
- 123
Kuranda gecip gecmedine bakmadim ama islami olarak caiz isimler diye biliyorum zaten isimin talkina gelmesi yeterli illa kuranda gecmesine gerek yokBu isimler kuranda geçiyor mu hepsi
- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
- 63
Bilge'nin yanına ikinci bi isim geldiğinde, Bilge isim değil de sıfat anlamına gelmis oluyor, ben şu sıra Zeren ismini seviyorum meselaİyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
- 29 Mart 2023
- 359
- 312
- 18
Bilge Deren olabilir. bilgiyi toplayan anlamında. Hayırlı ömürlü olsun bebeğiniz.İyi geceler kızlar 32 haftalık hamileyim bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Ama hala isim konusunda bir karara varamadık. Şuanda aklımızdaki isim Bilge. Yanına tavsiye edebileceğiniz anlamı ve kendisi güzel 2. bir isim öneriniz var mı? Bunlar dışında İpek ve İnci de eşimin beğendiği isimler arasında.
Bilge Ay da guzel olur
- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
Erva adı çok fazla bar bence bilge adını birinci ad yapıp ervayı 2 yapınHepinize çok teşekkür ederim fikirleriniz için Bu hafta karar verdik artık. Kızımızın adı Erva Bilge olacak inşallah