verdiğin değeri hak etmeyene sende değer vermiceksin arkadaşım,aynı şekilde oda sana gelince kuul takıl anne dolapta yemek var yersen,,,,,,,bak nasıl dank ediyor
o zamanda eşim beni suçlar işte.annesinin kabahatini örtmek için bin takla attı bugün.ama benimkini kapatır mı yoksa bin defa başıma mı kakar acaba?
annem de arsız ol milletin gelini k.validesinden çıkmıyor sende git sık sık diyor.sürekli gitsem kapı açmayacak herhalde.
annemin gelini ve abim herhafta sonu başka şehirden geliyorlar ya.ne kadar rahat ediyor ki her hafta geliyor.bunu k.valideme söylediğim de dediği laf: "yiyeceklerini kendilerimi alıyorlar yoksa sizinkilerden mi geçiniyorlar?"ne diyeceğimi bilemedim olaya hiç bu açıdan bakmamıştım.
iyi yapmışsın canım ben k.babam normalde de nasılsın demez,kızım da demz.hiç bir dialoğumuz olmadı bugüne kadar ağır işitiyor ona bağladım bende ne alakaysa.halbuki kalbi,ağırmış bunu anladım.
bu ne ya ben görücü usulü evlendim özelikle böyle sorunlar olmaması için ama yine istenmeyen gelin oldum herhalde.çekecek varsa oluyor demk ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?