- Konu Sahibi Mahidevran85
-
zühreyle armine olur aslında bedeninize ama sz bilirsnz taby. eşarplar duruyor beğendğnz varsa yazarsnz burdan. teşekkür ederm:))eşarpların duruyosa canım onlarla takas yapabiliriz sana uyan şeyleri digerlerinin hiç biri bana olmaz canım çok güzel ürünleri iyi satışlar sna
canım ferace satıldı mı namaza başlıcam sanırım onun için kullanılışlı olur ama bedeni küçük gelebilir herhalde 38-40 arasıyım benHEPSİ TERTEMZ VE KULLANILABLR.HAMİLELİK SONRASI KİLOLARDAN KURTULAMADĞM İÇİN KIYAFETLERMİ ÇOK UYGUNA SATIYORUM.. BAZILARI KIRIŞIK GÖRÜNEBLİR KIŞ DOLAYISYLA BAZANN ALTINDAN ÇIKARTILDILAR.. İLGİLENDKLERNİZİ ÜTÜLEYİP ÜSTÜMDE FOTORAF ÇEKİP YOLLAYABLRM:)) KIYAFETLERN YANNDA HEDİYELRDEN DİLEDĞNZİ SEÇEBLRSNZ.. ŞMDİDEN HAYRLI OLSUN:))
FİYATLAR İÇİN PAZARLIK PAYI HEPSNDE VARDR. HADİ HANIMLAR BUYRUNNNN:)) BEDENLER YAZDIĞIM GBİDR ÇNKÜ KIYAFETLER KALIBA GÖRE DEĞİŞİYOR. YİNEDE BEĞENDKLERNZ İÇN TEKRAR BEDEN SORABLRSNZ.
SIFIR ETİKLETLİ 36-38 Beden Pudra Yakası incili Taşlı Uzun Tesettür elbise 40 TL
ANGELA Severek kullandığım Çok kullanışlı Elbise Ferace tarzı yakası tül fırfırlı 36-38 beden siyah elbise 15 TL
7İKLİM 2013 sezon koyu petrol yeşili & lacivert çift renk 38-40 beden uzun pardesü 250 TL e almıştım 40 TL den veriyorum..
PARDESÜ DÜNYASI'ndan Rüzgarlık kumaşından siyah uzun pardesü 100 TL ye almıştım 20 TL Ye satıyorum.
ARMİNE Lacivert Beli ipli KAP Tunik Hediye Geldi 1 kez Giyilidi etiketi üzerinde 38-40 Beden Tertemiz 40TL
ZÜHRE Pudra Pembesi İnce Yazlık Kap 38-40 Beden 250 TL YE ALDIM 50 TL ye Veriyorum...
Yazlık İnce kap 38 beden krem rengi kap 10 TL
MYRED Etek kahverengi saten kemerli 40 beden yepyeni tertemiz 30 TL
HANZADE 38 BEDEN vizon rengi yepyeni 25 TL
Pudra rengi 38 Beden Tessetür mağazasından alınmış severek kullandığım eteklerden biri astarlı 15 TL
38*40 BEDEN Lacivert Tül etek uçları dantelli hiç giyilmedi tertemiz sıfır etek 10 TL
ARMACOOL 38 BEDEN kahverengi fırfırlı çok rahat çok şık tertemiz gömlek 15 TL
AMANTE 38 BEDEN pudra vizon arası açık renk fırfırlı çok şık gömlek 15 TL
ELİTE WOMAN Beyaz Gömlek Tertemiz 15 TL
PEMBE YANDAN Fermuarlı kısa elbise 38-40 Beden ALIŞ VERİŞ YAPANA HEDİYE :)
ÖZEL DİKİM kısa yeşil elbise ( Resimde soluk cikmiş ama cok canlı bir yeşili var ) buda hediye edileceklerden biridir..
ALMANYA DAN Hediye Geldi kahverengi yakası peluşlu Alışveriş yapana hediye edilecektir.. HİÇ KULLANILMADI SIFIR ÜRÜN
36 beden hiç giyilmedi eteği pileli yumuşak triko hırka Hediye Edilcektir.
yumuşak beyaz sabahlık hediye edilecektir.
ESPRİT 36- 38 BEDEN SWEET HEDİYE EDİLECEKTİR.
MİNİ ETEK FIRFIRLI KATKAT ÇOK ŞIRIN 36-38 BEDEN HEDİYE EDİLECEKTİR
canım ferace satıldı mı namaza başlıcam sanırım onun için kullanılışlı olur ama bedeni küçük gelebilir herhalde 38-40 arasıyım ben
bir de yeşil elbise pembe elbise krem hırka ve almanya dan gelen siyah yelek duruyor mu?
söyledğim ferace likralı çok rahat bedenine olur namz kılmak için çok kullanşlı. kafadan geçipip hemen kullanablrsn ben öle yapıodum:)) pembe elbisede bedenine uyar. hiç kullanlmadı incili detayları var çok şık düşünrsen msj aratsn cnm. hayrlı günler:))
söyledğim ferace likralı çok rahat bedenine olur namz kılmak için çok kullanşlı. kafadan geçipip hemen kullanablrsn ben öle yapıodum:)) pembe elbisede bedenine uyar. hiç kullanlmadı incili detayları var çok şık düşünrsen msj aratsn cnm. hayrlı günler:))
Cnm hepsi 75 tutup hırka parası yok hediye ztn. Hadi 5 tl daha düşerim. 70 tl extra bi hediye daha yollarım. Ee daha ne olsun dmi:))pardon canm alıntı yapmadan yazmışsın görmedm
o zaman ferace pembe elbise ve hırka ne kadar öderim özelden de yazabilirsin canm
Cnm hepsi 75 tutup hırka parası yok hediye ztn. Hadi 5 tl daha düşerim. 70 tl extra bi hediye daha yollarım. Ee daha ne olsun dmi:))
ferace 15 tl yazmıyor muydu:26:
krem hırka
yeşil elbise
ve siyah yelek duruyor mu canım?
ferace 15 tl yazmıyor muydu:26:
Eki Görüntüle 1100509 Eki Görüntüle 1100512 Eki Görüntüle 1100511 Eki Görüntüle 1100510 bazılarının üstümde duruşu:))
En son iki fotoğraftaki giydiklerin hangi etek ile gömlek cikaramadim acikcasisonnnn fiyati ne olur acaba ikisinin ? Krem hirka ve çiçekli esarp duruyorsa onu da hediye isterim acikcasi bide bedenleri tam olarak söylersen bana 40 42 be den uygun olur..
helenecım dün akşam k.walidemdeydm tam yazamadm k. bakma. şmdi şöle söliim cnm. benm 15 liraya feracem yok yanlş okumuşsn sanırm. 1tane 20 liralık vardı oda satldı. bitane daha var yakaları dantelli. onnda fiyatı 35 tl.
pembe elbiseye gelnce birtane kısa pembe elbse var brde pudra yakaları incili taşlı uzun elbise var kısa olanı alş verş yapana hediye ediorm uzun olan 40 tl.
krem hırkaya gelnce oda alş verş yapanlara hediye olarak gnderdklermden biri:)) ben sadece krem rengi hırkayla pempe kısa olan elbiseyi istiyorm dersendee ikisine bi fiyat belrlerm.
pudra uzun elbise artı ferace 75 tl yapıyor bunlarn ikisini alırsanda hırkayı ve seçtğin herhengi bir çantayı sana hediye olarak yollarm. 4 parça ürüne 75 tl vermş olursn.
sadece pudra elbiseyi alırsanda hırkayı yine ediye ederm:))
mektup gbi oldu brz ama k. bakma. net olmak için uzattm braz:
Cnm gomlek bedenleri 38. Dar seviyorsan sanada olur. 2 gomlek 30 lira. Eteklrrden ikincisi 36 beden oyuzden olmas. Dieri 40 42 o olur.30 lira. Krem hirka icn bi arkadasta haber bekliorm. Basortulerden sadece marka olmayanlari hediye edebliorm. 9.sayfada kalanlari ilk sayfada da detaylari bulablrsn:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu ferace ne kadar? bayıldım resmen. anneme düşündüm. fiyatı göremedim
Sifir armine tunik
Sifir pudra elbise
Zuhre pudra kap
Siyah pardesu
Gomlekler
Cantalar
Esarplar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?