- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
- Konu Sahibi Mahidevran85
-
tamm cnm yarn kısmetse 20liği kargoluyorum. elbise için maalesef kısmet işte.. bana özelden adresini yollarmısn? hediye olarak sen seç:) şal mı kullanıyorsun başörtümü?
şal kullanıyorum canım :)teşekkür ederim
rica ederim msjını bekliorm yarn kargolaynca takip noyu msj atarm nasipse cnm:))
Neler kaldi canim. Etek degil de digerlerinden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu sattınız mı ? bı arkadasa göstermişsiniz ama satılık dimi :)
bide bi arkadasa ustten gıymelı bı ferace yada elbiseden bahsetmişsiniz onu da görebilirmiyimbende cook sey ıstedım ama bende sürekli ferace gıyıyorum ve son aldıgım dümdüz iniyor ve bıraz rahatsız oluyorum bu durumdan, hafif bol bıseyler ıstıyorum. 40 beden demişsiniz onuda görmemişim hay allah bu kadar da yorum yzdım ama kaç kıloyken giydiniz son olarak onu sorayım
bide bi arkadasa ustten gıymelı bı ferace yada elbiseden bahsetmişsiniz onu da görebilirmiyimbende cook sey ıstedım ama bende sürekli ferace gıyıyorum ve son aldıgım dümdüz iniyor ve bıraz rahatsız oluyorum bu durumdan, hafif bol bıseyler ıstıyorum. 40 beden demişsiniz onuda görmemişim hay allah bu kadar da yorum yzdım ama kaç kıloyken giydiniz son olarak onu sorayım
Canım özeline mesaj atttım
5dkk engelndeyim canm:) whatsapp yada face varsa gönder ordan ataym resmleri.
ay ben yazana kadar bi sürü mesj yazmışsın saol. ya o likralı dediğin bedenime yapışırsa sinir oılurum giyemem . gıcık bi tipim ben dediğin gibi 42 44 bedenim sanırm bı yerım bellı olunca sinir oluyorum . o yuzden hamılelıkte gydıgını begendım gercı o kucuk beden sanırım ve bıraz pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?