k.tanca ayakkabı sayfa 36 da

Olur cnm ikiside. Yeşilini yakından görünce cok seveceksin emin oll:))

Bu arada yarin 1 mayis oldugu icin ptt kapali olabilir :/ cuma halledebilir miyiz kargo islerini acaba :) ben de cuma yatiririm parayi 5 dk engelinde oldugum icin yazamadim ozelden :)

kıyafetlerin hepsi çok kaliteli temiz ve yepyeni kızlar... mağza fiyatlarını bilen bilir sadece 1 tane etek 120 lira tesettür gym çok pahalı maalesef. ama burdakiler mağzadan alındığı gbi tertemizve çok kullanışlı ürünler. incelemenizi tavsiye ederm..:16::16:

ewt cnm bi kaç parça daha var da fırsat bulup ekleyemedm bitürlü. sizde varsa sizde koyun takas yaparz belki.:16::16:
bnmde ihtiyaçlarm oluo ve temiz ürünleriz varsa bakarm mutlaka:)) hiç bir yerde 2. el tesettür bulamadmm

bir kap ve bir pardesü ekleyecem canım, benim topiğe bak birazdan son sayfaya...
çok uyguna verecem...

sütlü kahve 36 38 beden spor şık uzun elbise

ekru rengi yakası taşlı önü şifon şık bluz 36 38 beden

50 beden yazıyor ama bence 46 beden civarı büyük bedenler için çok şık ince yazlık elbise

siyah 48 beden abiye

Mrb zuhre pudra pembesi kap ve ucu dantelli etegne talibim ama takas duaunuyorum ne dersn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım şu kahve elbise ne kadar ,bedeni esnekmi 42 ye olurmu ,üstte nasıl dutuyor vanım giymen mumkunmudur ,çokmu şry istedim

Cnm 38 beden o malesef bnada oluo artk :((

Mrb zuhre pudra pembesi kap ve ucu dantelli etegne talibim ama takas duaunuyorum ne dersn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Takasa acigim cnm urunlerine bakaym. Teklifn varmi sununla su gbii??

Back