- Konu Sahibi Mahidevran85
-
Cnm 38 beden o malesef bnada oluo artk(
Takasa acigim cnm urunlerine bakaym. Teklifn varmi sununla su gbii??
cvp yazdm cnm sana? sayfanda.İstedigine bakabilirsin canm hbr bekliyorum senden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cvp yazdm cnm sana? sayfanda.
Kargoyu bugun almış annem :) hediyeler de varmıs galiba icinde.. :) Çok teşekkür ederim tekrardan cuma günü gönderecegım parayı okuldayım cunku suan :) Tekrardan sagolun..:)
cnm beklentini çok yüksek tutma sen yine:)) çnkü hediye olarak siyah mini etek gönderebldm bi tek.. malum bedenn 38 olunca bunlar olur bitek die:))
güle oynaya kullan cnmm:))Ben 2 tane kargo aldım da takılar falan varmış onlar öbür arkadaşın hediyeleri o zaman , olsun ya daha ne olsun cok sagolun yine de:):)
güle oynaya kullan cnmm:))
(buarada siyah mini etekle çok güsel oynanıo ondan öle yazdm:))
fiyat ztn çok düşük tuttum ama yinede size 35ten veriirm en son fiyat budur daha indrm yapamam. hediyelerimde olacaktr.. 7 iklimn kalitesini bliyorsnz ztn.Fiyatta en son ne yapabirsnz ? Ipek esarbnz varsa onlarada bakmak istyrm
Evet tabiki biliyrm tesekkr ederm :) bugn alinan urunlerde kargo bedava demssnz ama? Bir de ipek esarbnz varmi onlarada bakmak istyrm :) son olrak odeme nasil yapiliyor hic bilgm yok benim :)fiyat ztn çok düşük tuttum ama yinede size 35ten veriirm en son fiyat budur daha indrm yapamam. hediyelerimde olacaktr.. 7 iklimn kalitesini bliyorsnz ztn.
evet cnm brz o kesim gbi ama çokta çan gbi değil. kargo olursa indrm olmas indrm olursa kargo olmas. 2 snden birini seçinbnm için farketmez. 38 bedensenz olur ama darsa kalıbınz bilemem 36 ya buyuk olur yanii. eger buyuk gelirse pens attrablrsnz. taby yine siz bilirsnz? ben şal kullanıyorum ipek eşarp resim atarm daha snra. şuan misafirö varda:))Ben 38 giyiyorum ama 36 oldgu da oluyor yani kalibi nasildir. Mevlana kesim heralde deglmi yanls grmedysem cok begndm modelini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?