Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatıma müdahele etmeye çalışıp ne yapmam konusunda başkalarının karar vermeye çalışması kesinlikle kırılma noktamdır. bana gelip şunu yap bunu yap diyenler ve birşey bilmediği halde boş konuşan insanlar kırılma noktamdır kırılma noktamda benim kırıldığımın 80 katı kırarım. çok zor sinirlenirim ama sinirlenirsem yıkar geçerim.
hissetiğim ve gösterdiğim sevgi, saygının boşa olduğunu anlamam. bir de haksızlığa uğramak. benim haksızlığa uğramam değil sadece. sevdiğim insanlarında uğraması benim kırlıp kopmam için yeter de artar bile.
ben çok güçlüyümdür çok çabuk kırılmam hep dik dururum boynumu kimse eğdiremez fakat oğluma gelince işte kırılma noktam burda başlar sadece ona odaklanırım onun sorunu beni okadar kırarki belli etmem pek fazla ama içim pişer eririm işte tek kırılma noktam budur
Allaha sukur yasamadim o duyguyu ama tahmin edebiliyorum birinin basina gelince, empati kurup kendimi yerine koyunca dayanilmaz bir duygu oldugunu az da olsa hissedebiliyorum