• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırılma noktan nedir?

PollyAnne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
136
0
96
Kocaeli
KIRILMA NOKTASI..
Her şeyin bir kırılma noktası vardır bunu biliriz bilmesine.ama bazen bilerek de olsa kırarız orta yerinden geri yapışmanın yapıştırsakta aynı kalmasının imkansızlığını vurdumsaymazlıkla..

Seni nerden kırarlarsa bir daha iflah olmazsın?Allah göstermesin elbette o kırılışları ama aklada gelenin başa gelmemesini dileyerek soruyu yönelttik size..ne ,nasıl kırar seni ?

Aptal insanlar tarafından aptal yerine konulmak enim kırılma noktam.Çünkü aptal insana birşey anlatmak mümkün olmuyor.Anlatma boşver desen bu kez de sürekli saldırıya devam edip sinirlerini bozuyor.Uzak kalamıyorsun gelip seni buluyor.Böyle bir kısır döngü işte.

sevdigim, umursadigim insanlar tarafindan, sevilmedigimi umursanmadigimi hissetmek eminim benim kirilma noktamdir.

Allaha sukur yasamadim o duyguyu
ama tahmin edebiliyorum
birinin basina gelince, empati kurup kendimi yerine koyunca dayanilmaz bir duygu oldugunu az da olsa hissedebiliyorum

Evet benim kirilma noktam bu.

en yakınımın bana iftira atması,bu beni yıkar. asla telafi edemeyeceğim bir şeydir. birde yüzüme gülüp, beni çok sevdiğini söyleyen insanların,arkamdan konuştuklarını öğrenmek. bu, benim için, kesin son demektir. ikiyüzlülüğe asla gelemem.anında silerim o insanları.................

sevdigim, umursadigim insanlar tarafindan, sevilmedigimi umursanmadigimi hissetmek eminim benim kirilma noktamdir.

ama tahmin edebiliyorum
birinin basina gelince, empati kurup kendimi yerine koyunca dayanilmaz bir duygu oldugunu az da olsa hissedebiliyorum

o kadar haklısın ki sanırım benim de kırılma noktam bu:utangac:

iftiraya uğramak, aptal yerine konulmaya çalışılmak ve ikiyüzlü insanlara tahammülüm yok

aldatılma,aptal yerine konmaya çalışma,iftira atılması,yalan,sevdiğin insanın kandırmaya çalışması(başıma geldi;nefretlik bir şey,allahım kimseye yaşatmasın)
böyle sürer gider...

biriyle paylaştığım ve önemli olduğunu söylediğim bişeyi başkalarından duymak ve yüzüme dost görünüp arkamdan kuyumun kazılması benim kırılma noktalarım...kesinlikle affetmem :kahve:

Karşımdaki insan beni aptal kendini akıllı katagorisine koyuyorsa ve buna kesin kanaat getirirsem kırılırım hatta patlarım...

değer verdiğim insanlardan aynı değeri görememe beni üzer..............fisfisfis

kesinlikle yalan ve haksızlık.tahammül edemeyeceğim iki şey.mutlaka başka şeylerde vardır ama şuan aklıma gelen bu ikisi

Ukala insanların beni aptal yerine koymaya çalışması bide sevdiğim bir insanın beni kabaca reddetmesi.:1no2:kırılma noktasından da öte bi üzüntü olmuştu bu senağlama

ama tahmin edebiliyorum

ewet sıze katılıyorum. sız yasamamışınız ben yasıyorum ve kırılma noktam oldu

iyi niyetimin farkında olup kişi yada kişiler başkalaşıyorsa ,bu başkalaşmayla güvenimi ,zamanımı alıyorsa kırılır un ufak olur kaybolurum

çok değer verdiğim biri tarafıldan haketmediğim davranışları görmek benim kırılma noktamdır..ne yazıkki bugün bunu yaşadım..

bazı insanlara hakettiğinden fazla değer verdiğimi düşünüyorum ve bunu suistimal ederlerse işte bu benim kırılma noktamdır ve biteeer...

Back
X