• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl dönmesinin bir çözümü var mı?

mine_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar bende kıl dönmesi var lıllar deri altında kalıyor ve kızarıklıklar oluyor bunun çözümünü bilen varmı nasıl kurtulabilirimmmm

ahh sorma kader kardeşim aynı sorunbende de var varsa bi çözüm bilen söylesin sakın kese falan demeyin boşuna canımı yakıyorum denedim ama olmuyo hiç hayatın boyunca rahat elbise giyemedim benneyaptımkibenneyaptımki hep sıkıp çıkardığım için leke içnde varsa çözüm yazın be bacılar benneyaptımki

ağda yapmak ve ponza taşı kullanmak şimdilik en işe yarayanlar.bi de mümkün olursa hamama giderseniz elinizden geleni yaparsınız

yarım limona tuz ekin ve epilasyon yaptığınız her yere sürtün ...zamanla ne batıkkk nede kıl dönmesi kalıcak test edildi onaylandı.....nede kabarma olucak tabi ...

selam kızlar bende de maalesef genetik olan bir cilt problemi var. Tüyleri alsam da almasam da kollarım ve bacaklarım pütür pütür ve kırmızı noktacıklar halinde çok kötü bir görüntü. Buradaki arkadaşların paylaşımları sayesinde öğrendiğim ve tecrübe ettiğim bazı şeyleri sentezledim ve kendimce bi çözüm ürettim. Şu acnelyse kremi alıyorum banyodan sonra az az kol ve bacaklarımın her yerine eşit dağılacak şekilde sürüyorum. Ardından da yağlı bir krem sürüyorum. Bunu haftada 2 kez yapıyorum. İnanın cildim bu kadar pürüssüz olmamıştı böyle pırıl pırıl. Bir de beta karoten kapsül kullanıyorum hergün. Ama sigara içiyosanız tavsiye etmem bu arada beta karoten kullanmayı. Umarım sizin de işinize yarar:))

bendede var kıl dönmesi defalarca doktora gittim birsürü ilaçda kullandım ama yok geçmiyo gitmiyo bu zıkkımlar. ağda dediler denedim canımın yanmasıyla kaldım kese dediler gitmedi geçenlerde yine dotora gittim bi krem verdi ama yok oda bi işe yaramıyo tek çözüm lazer epilasyon gidicem ama bu konudada bişey duydum bundan çekindiğim için gidemiyorum
bir rivayete göre lazer epilasyon yumurtalıklara zarar verdiği için kısırlık meydana gelebiliyomuş doktorada sordum güzellik merkezlerinede kimi evet doğru dedi kimi çok saçma dedi banada saçma geliyo ancak yinede riske atamıyorum

selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum. benim sorunumda kıl dönmesi. genital bölgede oluyor. temizliyorum cımbızla. fakat bu sefer de kırmızı lekeler kalıyor. bu lekeler nasıl gidecek. bi yöntem bilen varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar

Bende acnelyse krem kullaniyorum.
Lekeler icin bire bir cok ise yariyoryerimseniben
bu yaz bende etek giyebilecemmmm yasasinnhihoyyytkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Denemediğim bir acnelyse kaldı onu da alayım bari:delphin:
Kızlar kapri bile giyemiyorum yaa bana da yazık di mi ama?:çok üzgünüm:

yaralar için bir merhem fucidin.. kıl dönmesinide engellio düzeltio diye kullanan ve memnun kalanlar var..
bende işe yaramadı lakin :(( yinede bi al dene istersen cnm eczanede satılıo

Back
X