Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kıl dönmesinin bir çözümü var mı?
- Konu Sahibi mine_55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ahh sorma kader kardeşim aynı sorunbende de var varsa bi çözüm bilen söylesin sakın kese falan demeyin boşuna canımı yakıyorum denedim ama olmuyo hiç hayatın boyunca rahat elbise giyemedim benneyaptımkibenneyaptımki hep sıkıp çıkardığım için leke içnde varsa çözüm yazın be bacılar benneyaptımki
selam kızlar bende de maalesef genetik olan bir cilt problemi var. Tüyleri alsam da almasam da kollarım ve bacaklarım pütür pütür ve kırmızı noktacıklar halinde çok kötü bir görüntü. Buradaki arkadaşların paylaşımları sayesinde öğrendiğim ve tecrübe ettiğim bazı şeyleri sentezledim ve kendimce bi çözüm ürettim. Şu acnelyse kremi alıyorum banyodan sonra az az kol ve bacaklarımın her yerine eşit dağılacak şekilde sürüyorum. Ardından da yağlı bir krem sürüyorum. Bunu haftada 2 kez yapıyorum. İnanın cildim bu kadar pürüssüz olmamıştı böyle pırıl pırıl. Bir de beta karoten kapsül kullanıyorum hergün. Ama sigara içiyosanız tavsiye etmem bu arada beta karoten kullanmayı. Umarım sizin de işinize yarar:))
bendede var kıl dönmesi defalarca doktora gittim birsürü ilaçda kullandım ama yok geçmiyo gitmiyo bu zıkkımlar. ağda dediler denedim canımın yanmasıyla kaldım kese dediler gitmedi geçenlerde yine dotora gittim bi krem verdi ama yok oda bi işe yaramıyo tek çözüm lazer epilasyon gidicem ama bu konudada bişey duydum bundan çekindiğim için gidemiyorum
bir rivayete göre lazer epilasyon yumurtalıklara zarar verdiği için kısırlık meydana gelebiliyomuş doktorada sordum güzellik merkezlerinede kimi evet doğru dedi kimi çok saçma dedi banada saçma geliyo ancak yinede riske atamıyorum
bir rivayete göre lazer epilasyon yumurtalıklara zarar verdiği için kısırlık meydana gelebiliyomuş doktorada sordum güzellik merkezlerinede kimi evet doğru dedi kimi çok saçma dedi banada saçma geliyo ancak yinede riske atamıyorum
O ZAMAN KESİNLİKLE FUCİDİN KULLANACAKSINIZ FİYATI YA 7 YA DA 8 LİRA İDİ.:sm_cool:
ben fucidin mantar kremi diye biliyorum kıl dönmesinede yarıyomu