• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'nu Şaşırtan Soru: Gitmeniz İçin Kaset mi Gerekli

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.885
198
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na konuk olduğu Genç Bakış programında öğrencilerden biri, "Yüzde 40 alamazsam bırakacağım' dediniz. Gitmeniz için kaset mi gerekli?" diye sordu.
kilicdaroglu-nu-sasirtan-soru-gitmeniz-icin-7756165_x_2750_300.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan Genç Bakış programına konuk olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayında öğrencilerin sorularını yanıtladı.

KILIÇDAROĞLU'NU ŞAŞIRTAN SORU

Programda hükümete ve CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunan CHP Lideri, Baran Nurdoğan isimli öğrencinin sözleri karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Kılıçdaroğlu'nun hükümete yönelik eleştirilerine katılmadığını belirten Nurdoğan, "Yaptığınız gaflardan sıkıldık. Bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına saygı gösteriyoruz dediniz. Saygıdan kastınız sürekli başçalan, hırsız demeniz midir? Atatürk Türk halkı için 'Türk halkı zekidir' demiştir. Siz de bu halkın seçtiği ismi eleştirerek Türk halkının aklıyla alay mı ediyorsunuz? Bu seçimlerde de iktidar olacağınız zannetmiyorum. Daha önce yüzde 40'ın altında oy alırsam genel başkanlığı bırakacağım dediniz. Ama hala koltuktasınız. Gitmeniz için bir kaset mi gerekli?" ifadelerine yer verdi.

"MAKAMA SAYGIMIZ VARDIR"

Kılıçdaroğlu, verilen reklam arasından sonra kendisine yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: "Cumhurbaşkanı malesef tarafsızlığını koruyamadı. Bu toplum için namus ve şeref çok önemlidir. Bir cumhurbaşkanı bunun için yemin etmişse bu sözüne sadık kalmak zorundadır. Makama saygı duyuyoruz. Bir cumhurbaşkanı kalkar 'beni halk seçti, anayasayı bana uydurun' derse bu olmaz. Demokrasinin kendi kuralları vardır. Oylarımız sürekli artmazsa bırakıp gideceğimi söyledim. Kendisini dindar olarak tanımlayanların iftiralarına maruz kalıyorum. Medya üzerinde baskı var."

http://www.haberler.com/kilicdaroglu-nu-sasirtan-soru-gitmeniz-icin-7756165-haberi/

biraz usturupsuz olmuş...kaset lafı...

şuda var CHP ve MHP başkanları artık gitmeli gerçekten gitmeliler hem partilerinin geleceği için hemde Türkiye nin politikası adına

Ak parti muhalefetin bu kadar kötü olmasindan dolayı yüksek oy alıyor bu bir gerçek.

Bi ara actim gulusmeler havada ucusuyordu. "ayy ne kacirdim? Ne oldu acaba" diyordum. Buydu demek.

O soru hic olmamis ya hu... Adam yine kelimelerini secerek sakin bir şekilde cevaplamis neyse ki...

Kendisi nasıl gelmişti? şaşırdık mı ?

Bence en fazla iki donem secilemeyen, basari saglayamayan her parti baskaninin istifa etmesi gerekli. Kilicdaroglu da Bahceli de Davutoglu.Hepsi istifa edicem dedi ama hicbiri etmedi.Ben artik ozu sozu bir olan insanlar gormek istiyorum siyasette.

Bence en fazla iki donem secilemeyen, basari saglayamayan her parti baskaninin istifa etmesi gerekli. Kilicdaroglu da Bahceli de Davutoglu.Hepsi istifa edicem dedi ama hicbiri etmedi.Ben artik ozu sozu bir olan insanlar gormek istiyorum siyasette.

Aynen katılıyorum. Dürüst, hedefi olan, hırslı, genç insanlara ihtiyaç var.
Senelerdir aynı yüzler.

Gitmen icin kaset mi gerekiyor deyince benim direkt olarak aklima baskasi geldi..:KK70:Ama bazilarina uc dakikalik bir kaset degil, saatler suren kasetler zinciri bile islemiyor, olan Baykala olmus. Turkiye daha once bugunleri gorse idi o da gitmezdi, onur para etmiyor bu devirde, tam tersine, bosuna hem koltugundan oldu, hem de adi cikti doksana, inmez seksene..

Yuzsuz olacaksin Turkiyede, japonya mi orasi. Millet arsizliga prim veriyor bu ulkede. Kaset de neymis, toplum bozuldu toplum. Biraksinlar siyasetcileri de halkin soylediklerinin kasedini cekip Japonya gibi ulkelerde ibreti alem diye derslerde izlettirsinler yeter.. Fazlasina gerek yok, bir de siyasetcisinin dediklerini hic kaldiramazlardi herhalde..

Chpnin şu an berbat durumda olduğu bir gerçek ama oy alamamasının tek sebebi kılıçdaroğlu değil. Partinin chp olması. Halk chpden tiksiniyor. Hani ikinci dünya savaşında karneyle ekmek dağıtmış ya :D

Şaka bir yana Çok sebebi var chpnin bu durumda olmasının. Kılıçdaroğlu en hafifi.

Valla Baykal zamaninda ben de nefret ediyordum. Herhalde 10 oyum olsa birini vermezdim. Ama Kilicdaroglu ve ekibini begeniyorum. Tayyip ve ekibine bin basar. Mukayese bile edemem zaten.. Kadin kahkahasindan rahatsiz olanlari, Apoyu sayin yapanlari, mal satarak gunu kurtarmayi ekonomik basari sayanlari, saraylarla itibar arayanlari. milletin vergilerini bile satafatlarina harcayanlari, yetmez gibi Cinden Japonyadan getirdikleri dev robokoplari meydanlara dikip milletin parasinla milletle alay edenleri, milli degerleri ayaklar altina alirken ote yandan Tayyip'i peygamber ilan edenleri yonetimde gormekten biktik.
Butun komsularimizla dusman olduk sayelerinde, PKK ile ugrasamazken Rusya, Suriye, Iran savasina girmek uzereyiz. Bu ulkenin sonu ne olacak artik endiselenmeye basladim iyice. Iceriyi karistirdiklari yetmedi, darmadagin olacagiz bunlarin basarili!! dis politikalari sayesinde.

Chpnin şu an berbat durumda olduğu bir gerçek ama oy alamamasının tek sebebi kılıçdaroğlu değil. Partinin chp olması. Halk chpden tiksiniyor. Hani ikinci dünya savaşında karneyle ekmek dağıtmış ya :KK70:

Şaka bir yana Çok sebebi var chpnin bu durumda olmasının. Kılıçdaroğlu en hafifi.

Evet gerçekten chp'ye karşı asla kırılamayacak bir ön yargı var toplumda.

Evet gerçekten chp'ye karşı asla kırılamayacak bir ön yargı var toplumda.
Alevi partisimi denilmiyor, ateistlerin partisimi denilmiyor, yani cahil halkin gözünde CHP dinden uzak ve özellikle Kilicdaroglu`nun sakinligi ve efendiligi ile alay edilmeside ayri bir trajikomedi.
Eeee napsinlar böyle dürüst ve saygili bir insana alisik degiliz.

Alevi partisimi denilmiyor, ateistlerin partisimi denilmiyor, yani cahil halkin gözünde CHP dinden uzak ve özellikle Kilicdaroglu`nun sakinligi ve efendiligi ile alay edilmeside ayri bir trajikomedi.

evet çok ilginç ki bu ülkenin %50 den fazlasının muhafazakar insanlardan meydana geldiğini söylüyorlar.
ve ülkeyi senelerdir hep sağ partiler yönetiyor ama her yaşanılan olmsuzluğun sebebi chp oluyor bende bunu çözemiyorum.

başka kasetlere montaj diyorlar , chp kaseti olunca istifa isteniyor.
Onlarda biliyor chp'nin daha gurulu olduğunu .Baykal için cinsel içerikli kaset var dediler adam istifa etti.Karısını aldatan adam halka neler yapmaz dedik aferin istifa etsin dedik.
Milletin bir tarafına şeedeceğiz diyen işadamı kaseti var,önüne yatarım kaseti var,babacım kaseti var ama onlar montaj,iftira.
cinsellik ,yolsuzluktan daha çok insanların ilgisini çekiyor daha ayıp görülüyor ya ne deyim.

başka kasetlere montaj diyorlar , chp kaseti olunca istifa isteniyor.
Onlarda biliyor chp'nin daha gurulu olduğunu .Baykal için cinsel içerikli kaset var dediler adam istifa etti.Karısını aldatan adam halka neler yapmaz dedik aferin istifa etsin dedik.
Milletin bir tarafına şeedeceğiz diyen işadamı kaseti var,önüne yatarım kaseti var,babacım kaseti var ama onlar montaj,iftira.
cinsellik ,yolsuzluktan daha çok insanların ilgisini çekiyor daha ayıp görülüyor ya ne deyim.

çok ahlaklı bir yapımız olduğundan mütevellit bel altı vurmaya alışmışız.
Yani pardon ama kime ne birisinin cinsel hayatından. Asıl bunu videoya almak dünya ile paylaşmak ayıp bişey. Mahremiyet diye birşey var dı hani.
Yani kim olursa olsun bel altı vurmak çok çirkin.

çok ahlaklı bir yapımız olduğundan mütevellit bel altı vurmaya alışmışız.
Yani pardon ama kime ne birisinin cinsel hayatından. Asıl bunu videoya almak dünya ile paylaşmak ayıp bişey. Mahremiyet diye birşey var dı hani.
Yani kim olursa olsun bel altı vurmak çok çirkin.

bende aynı şeyi düşünüyorum karısını aldattı diye adam istifa etti.
Milleti komple aldatıyorlar buna rağmen rahat rahat dolaşıyorlar.Birde bunu alkışlayanlar var.

YAHU yazmak istemiyorum ama gene dayanamadımm..:KK49::KK49::KK49:
yani cahil halkin gözünde
hani onu beğenmeyenlere , kılıçdaroğluna oy atmayanlara, CAHİL deme hakkını nerden buluyorsum merak ettim..

Back
X