K.K. üyelerinden birisi şu anda kanal d'de

affedeceğini tahmin etmiştim,affettiyse ömür boyu o adama güvensizliğini belli edip kocasına dünyayı dar etmeye hakkı yok,affettin madem sus otur,o çocuğa da yazık oldu,kendinede bu adamla evli kalarak yazık etti

:1shok:ay bide afetmişmiiii off yasık kadınaaa yaaaaaafetse bi dert afetmese bi derteyvahedigeldismile

bende burda bi ara okumuştum ama çok acayibime gitmişti kızım reklamsız yemek yemiyo reklam araken gördüm bende aklıma geldi hamileykenmi alkol alıyomuş anlamadım tam okuyamadım konuyuda kızlar

bende burda bi ara okumuştum ama çok acayibime gitmişti kızım reklamsız yemek yemiyo reklam araken gördüm bende aklıma geldi hamileykenmi alkol alıyomuş anlamadım tam okuyamadım konuyuda kızlar

evet hamleyken eşinin onu aldattığını kendisi görünce üzüntüden sürekli alkol alıyorum diyodu
9 aylık üstelik biz de uyarmıştık burdan yapma diye

yazık yaa... inşallah pişman olmaz inşallah mutlu olabilirler yeniden...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arkadaşın nicki ne merak ettim.konunun linkini atabilirmisiniz bu konuyu hiç hatırlamıyorum.merakda ettim neler yazılmışbilmiyorumkismile

hatırladım bende merak etmiştim, noldu diye.
demek affetmiş. umarım mutlu olurlar. çok zor ama.

insanın olduğu yerde her tür iğrençliğin yaşanabileceğini düşünüyorum.sanırım ben bayanın yazdıklarını okusaydım yok olmaz böyle birşey demezdim hemen inanırdım.acı şeyler yaşamış maalesef

Ben bu konuyu çok iyi hatırlıyorum, çok içimi acıtmıştı. Konu sahibini de hatırlıyorum YUSED diye bir arkadaşımızdı, sitede biraz aradım ama konuları da kendisi de silinmiş, sadece başka konulara yazdığı mesajlardan yapılan alıntılar kalmış, profiline gitmeye çalışınca hata veriyor.

Şimdi bu konuya rastlayınca çok şaşırdım, açtım dinledim, şaşkınım. Hiçbir kadının böyle bir şeyi affetmesini beklemezdim, kaldı ki bu arkadaşımız eğitimli, bilinçli, hâlihazırda kendi ayaklarının üzerinde duran, kendine temiz bir hayat temin edebilecek biriyken kocasını affetmiş gibi yapmayı tercih etmiş. Kimsenin kararını yargılamak kimsenin haddi değildir, ama ne bileyim, o kadarı da fazlaydı yani..

-------

Arkadaş daha sonra siteye başka bir isimle gelmiş gibi görünüyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...datilip-affedenler-buraya-2.html#post12346440

Son düzenleme:
Back