K.K. üyelerinden birisi şu anda kanal d'de

bende kadının anlattıklarını duyar duymaz aklıma burdaki konusu geldi.gerçektende akıllara zarar bi durum.eşinin değiştiğinden vs bahsediyor..Allah sabır versin ne diyim

Hadi canım..

Valla mı??

Kız, bende senaryo sanıyordum, gerçekte olabiliyormuş demekki böyle aşağılık şeyler.

Hani şu gece eşiyle kuzenini aynı yatakta basan kadın dimi, yılbaşı gecesi??

evet kuzucum o
kadın günlerce sokaklarda dolaşıyomuş ne yapıcağını bilememiş falan
ama ben de tam izleyemedim programı

ya kızlar bebeği olmuştur heralde kızmıymış oğlanmı
doğmuş demi çoçuc
onca alkole rağmen:olmaz:

ve bu adi adamı affetmiş he!! Pes:umursamaz:

Madem affettin ne diye çıkıp konuşuyon o kadar.

Ay neler anlatıyor bi söyleyin, izleyenler.bilmiyorumkismile

Herkes ne kadar farklı ...Böyle bir adamı affetmesine çok şaşırdım...

ve bu adi adamı affetmiş he!! Pes:umursamaz:

Madem affettin ne diye çıkıp konuşuyon o kadar.

Ay neler anlatıyor bi söyleyin, izleyenler.bilmiyorumkismile
evet ablacım affetmiş çok yalvarmış tövbe etmiş..hatta 5 vakit namaza başlamış ve demişki bu olay benim dine yönelmeme doğruyu bulmama vesile oldu.dinlerken şok oldumkafamçokkarıştıAllah kimseye yaşatmasın bu durumu.programada psikoloğa gidiyorum diye çıkmış

şimdi başkasını gösteriyor zaten kadın kendini göstermedi gölgesi görünüyordu sadece

ya kızlar ofisteyim izleyemiyorum ben ve yazdıklarınızı okudum çok merak ettim kadının hikayesini konu adı ne ya da linki atabilecek olan var mı okumak istiyorum bende.......

hatırladım bayanı..en çok etkilendiğim konulardandı çoğuna inanmak istemiyor insan...
yok artık daha neler diyor ..ama doğruymuş ..ve affetmiş eşini demek
herşey olup bittikden sonra adamın namaza başlaması neye yarar kii kadın bu olanları affetse
bile kalbinde ve beyninde unutmayacaktır adama her baktığında aklına gelecek
böyle yaşamak ne kadar sağlıklı olur ki?.

ay hatirliyorum bende :(((( yazik hamile hamile iciyodu..cocugu nasil acaba?bir saglik problemi yoktur insallah bebegin..

ay affetmiş adamı inanamıyorum ya acaba eşi namaza baslayınca kendinin gözünün önunden o göruntuler silinecekmi

Biraz daha anlatırmısın nasıl toparlandığınu çünki ben çok acı çekiyorum.Her sabah o sahne ile uyanıyorum işte hikayem;
Hayatımda hiçbir şey bu kadar acıtmamıştı.Acıdı çok acıdı.
Ruhum yaralı
Kalbim yaralı
Sırtım yaralı...
İnsanın hayatı bir gecede hiç ummadığı anda ummadığı kişiler tarafından bu kadar nankörce değişebiirmi?
İşte anlatıyorum dünyamı altüst eden o kara gece...
Yılbaşı gecesi..
Bütün aile yılbaşını kutlamak amacıyla teyzemde buluşuyoruz...
Kuzenler ve eşleri teyzemler ve eşleri annem babam eşim vs kalabalığız ve mutluyz...
Ben ve eşim 2 kat mutluyuz çünki 9 aylık hamileyim ve bebeğimizi kucağımıza almaya sayılı günler kalmış...
3 yıllık beraberliğimizde çok çabalar sarfettik ama sevgimizle zorlukları beraber atlattık..
Yılbaşı gecesi herkes mutlu.İçkiler içiliyor kahkahalar ortam şen şakrak..
Sonra evlere dağılınıyor ben ve eşim teyzemde kalıyoruz.
Bir de 10 yıldır görmediğim ve yaza evlenecek olan kuzenim.
Sabah 4 gibi yatıyoruz.Bir ara uyanıyorum ki yanımda eşim yok.Herhalde sigara içiyordur balkonda dye düşünüp gidip bakayım diyorum.Bakıyoum balkonda yok diğer odalarda yok lavoboya giriyorum ellerimi yıkıyorum.Tam karşıda da kuzenimin odası var.Elim kapıya gidiyor açıyorum ki ne göreyim eşim kuzenimin üzerinde çırılçıplak.
Eşimin daha sonra buluştuğumuzda anlatığına göre eşim alkolden sarhoş olduğunda onu odalardan birine yatırmıştım.kuzenim 2 kere odasına girip uyuyormusun canım diyerek dudağından öpmüş.en son montunu gyip gidecekken yine eşimin yanına gitmiş ve gideyimmi kalayımmı?bu odada bu yatakta yatacağım demiş.
Anladığınız üzere eşimde ben uyuduğumda yanımdan kalkıp 2 metre ilerdeki kuzenimin odasına girip soyunuyor.
Düşünüyorum da ben her gün eşimi defalarca öpen sevgi dolu biriydim.
9. ayıma kadar hamile halimle üniversite mezunu bir bayana yakışmayacak bir işte sırf maddi sıkıntılarımıza yardımcı olabilmek için çalıştım.
Üstelik güzelimde ki annem eşimi çok çirkin bulduğundan yanıma yakıştırmamıştı.
Ama ben sevmiş aşık olmuş evlenmiştim.
Niye???
9 aylık hamile halimle günde 4-5 saat sokaklarda ağlayarak dolaştım.
13. gün 13 ocakta muaneye gittiğimde apar topar bebeğimi sezeryanla aldılar ve bebeğim 15 gün küvözde kaldı...
ben karnım yarık kuzenimin ve eşimin sırtıma sapladıkları bıçağın acısını sırtımda,hergün şekil değiştirip gün gün eriyen biten ve ölürkende benide öldüren aşkımın acısı ağrısı göğsümde dört duvar arasında hareket bile edemeyerek nefes bile alamayarak geçirdim 15 günü.15 gün sonra bebeğim küvözden çıktı ama acım bitmedi.Bebeğimi emzirirken bile döktüğüm gözyaşları banyomdaki küvetimi dolduracak yoğunlukta.
Eşim pişman oldu yalvardı ve namaza başladı.Bu olay benim maneviyatımı çok değiştirdi artık benim için sen bebeğim ve yuvam geri kalan zamanda ibadet olacak diyor.İmanını görünce bebeğin 40 ı dolduğunda dönecem eve demiştim ve döndüm sözümü tuttum.
Bugün hala çok acı çekiyorum ilk günki kadar olmasa da.
Bir arkadaşım zaman diyor herşey düzelecek imtihandasın diyor...
Aslında hayatıma boşanıp da devam edebilirim.İşe girip çalışırım belk yeniden sevebilirim ama gücüm yok..Çok yoruldum...
eşimin pişmanlığı karşısında eve dönmem doğru bir seçim mi?
Eşim bir anlık gaflet bir anlık nefse yenilme diyor.pişman oldu çok ama ben bütün aileme rezil oldum.
Eşim bu olay sayesinde uyandırıldım diyor namaza başladı.Sanki biri ölmüş gibi yastayım

ARKADASIN YAZDIKLARI BUNLAR

evt bende gördüm tv de hatta hemen siteyi actım kimse bişey yazmamaıs ama ben o zaman okudugumdada çok üzüldmüştüm bence ömrü boyunca unutamaz kendimi onun yerine koydum (allah korusun) onun suratını her gördüğümde yüzüne karsı bile sana asla güvenmiyorum diye sürekli söyler dururdum yediremezdim ya... yok namaza baslamısta yok kadermişte laf salatası bunalr bence istediği kadar nazmaz kılsın o hamile kadına cektirdikleri o çıcuga cektirdiklerinin hesabını veremez bu iş düzelmez gibi geliyor bana ya neyse... programda sunu belirtti arkadas ilişkiye girmediğini söylemiş kocası.. bi kere sen ve o çırılçığlakken ikinizde boş boş soyunmamışsınzıdır herlade arada elbet bişeyler olmuştur ve üğstünde çıplak yakalamış artık o saatten sonra ister ilişkiye girsin ister girmesin niyeti bozduktan sonra gerisinin bi anlamı varmı sizce kızlar yani o pozisyona gelene kadar bi suc yok tek birleşme olmadı diye zina sayılmıyor yok artık devenin nalı durumu yani...o zamanda çok kızmıştım hala da çok kızıyorum yaa.. en olsam suratına bile bakmazdım... ama zor bir dönemden geçiyor arkadas..allah sabırlık versin ne diyeyim... allah kimseyi böyle duruma düşürmesin... haa şööle bi durum olabilir bundan sonrada bi dahada yapacagı varsada yapamaz artık kocasına ii ders olmuştur..

Sanırım programı biliyorum.n.y heralde. Ve ben sonuna doğru izledim heralde. Kayınvalide ile ilgili ilişkileri işlerken mi çıktı bu arkadaş.

Back